Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Joj ta moj mož in njegova jajca

Joj ta moj mož in njegova jajca

Bognedaj da se slučajno razlije naredi cel kažin. Ma ne vem a je samo moj al so tudi vaši take picajzle, da se v vsako malenkost upikne?

Tvoj jih vsaj je,moj jih pa ne mara.Ja je pa tudi zelo picajzlast,glede hrane.Boh ne daj,da se česen al pa čebula kje vidita.

Je vse, jajca razlita, ali ne razlita, česen, čebulo, celo slane sardele (jaz jih ne pokusim:((..)…

Ma mu tudi razlitega kar podturim. Če češ jej, če ne pa stran vrž, ma kdo te j….kaj misliš, da ti bom jaz špilala služkinjo? Tega filma pa ne boš gledal dragi moj!

Kadar si zaželi jajca na oko, si jih pač speče. In kar speče, tudi vedno brez pripomb poje, pa če je razlito ali pa ni.

Dejte jih naučit enostavne stvari kuhat – kot ta jajca npr. To velja tudi za vse mamice – naučite sinove, da bodo znali poskrbeti zase.
Res ste smotane. Dec ni dec če ne zna zase poskrbet. Služkinje boste dokler jih boste tkole pedenale. Mamini sončki a ne?

haha

jaz sem tako mojmu rekla, če noče jest kar jaz skuham, naj si kuha sam.

Kje pa, rajši je lačen kot da bi si sam skuhal.

a ti tudi kompliciraš, ko moraš gledat njegova raztegnjena jajca pod črvičkom?

jst sm tak picajzl….

Rečem da si bom spekla jajčka, špa reče moj da mi jih bo on. Ampak potem sem grozno užaljena če se mu ker razlije ker če bi jih pekla sama se mi 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ne bi razlili! Ponavadi potem on poje ta jajca, pa si zase spečem sama;)

Hehe

če se mi jajc razlije ga mojmu podturim…ne jem razlitih jajc..ni fore ….tko da ja tudi taki obstajamo.

matr kakšne dece mate ene ej, ne morem verjet … zarad enga k*** razlitga jajca taka štala?

moji fantje si vsi sami pečejo jajca, pa včas še men kakšnega … razliti ali ne, slastni so, pika.

Bolj ko tole berem, bolj sem mnenja, da ste nekatere ženske res…. ne vem – čudne?

Vsak normalen moški kaj skuha tudi sam (pa ne samo zase) in reče HVALA, kadar mu kaj skuha žena.

In pravite, da je v tej državi kriza??

S tabo bi se poročila tudi če si grd.

Moja sinova vidita, da ženske drugod vse naredijo in še fašejo če drugega ne jezikovo župo, zato imata tudi včasih ideje in šinfata hrano..a ju ne razvajam..sta srednješolca in si morata jajca in podobne zadeve sama peči.

Sem kmalu ugotovil, če želim dobro jesti moram kuhat sam.

Ona je pa v postli dobra, zna delat take stvari da se mi meša, na koncu se vse pogliha.

Če si pa še jajc ne zna speči sam, je pa kriza. Moj si jih vedno sam peče. Kar speče, poje – razlita ali ne, sploh ne gledam, kako speče. Že ve zase, kakšne ima rad.

Dobro veva, česa kdo ne je … ostalo pa brez pripomb pojeva oba, pa ni pomembno, ali sem pripravila jaz ali pa on.

Ja, se včasih zraven nareživa, ker kaj ne uspe ravno tako, kot sva planirala, a se na ta račun še zdaj kdaj smejiva. Da pa bi bil kdo užaljen zaradi razlitega rumenjaka :(((((

Sem svojega zadnjič pred zajtrkom vprašala: dragi, ti spražim jajčka?, pa dobim odgovor:
bi rada, da ti jaz skuham joško?
Potem pa vedi.

New Report

Close