Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Joj, tole poletje mene čisto razganja!

Joj, tole poletje mene čisto razganja!

Očitno name letošnja vročina vpliva tako, da samo še na hopa cupa mislim. Mož že jamra, da ne ve, če bo moj tempo zmogel. sem ga prejšnji teden kar trikrat domov na “malico” zvabila. Tako divje sva imela, kot da bi bila spet 20 stara. Se mi je kar malo zasmilil, ker je moral nazaj v službo. Res me razganja, z lahkoto bi dvakrat na dan. Če me mož kakšen dan ne dohaja vzamem stvari kar v svoje roke, če veste kaj mislim. 😉 Še nikoli me ni tako razmetavalo, še v mladih letih ne. Ne vem no, a je možno, da name vročina tako vpliva? Ali pa so si hormončki žurko leta privoščili, ker vedo, da jih je vsako leto manj. Saj se ne pritožujem, ampak se mi mož smili. Pa čisto po pravici, drugače nisem ravno med tistimi, ki bi rabile vsak dan. Še kakšna, ki jo občasno tako razganja?

 

A veš, da mene tudi, vsako poletje, čeprav sem že v meni. Moj se vsako leto veseli poletja, saj ve, da bova vse zamujeno v dveh mesecih noter prinesla.

Sodelujete na vrhunskem superfantastičnem forumu. Vi ste neskončno več kot superfantastični. Ste bitje kristalno čiste fantazije.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 23.06.2021 ob 01:41

Sodelujete na vrhunskem superfantastičnem forumu. Vi ste neskončno več kot superfantastični. Ste bitje kristalno čiste fantazije.

Darci 😂 a itebe?

Pravljicarka med overja zaradi suse na forumu ponovno v akciji

Verjetno ti sonce daje več energije 🤗

veš, da je pri meni isto

že 1 mesec me razganja, mož čudno gleda……

Ve, packe, ki vas razganja, da se mi takoj javite.

Neverjetne ste. Ženske večinoma – tudi tiste, ki sicer niste za hopa-cupa kar naprej, pa se vam upira prepoteno telo… vas popade v vročini, ko smo vsi prepoteni, lepljivi in ob vsaki aktivnosti zašvicamo še ekstra…

 

Le kako gre to skupaj?

Gre gre. Ženska logika 😉

Pa ti si moja sanjska ženska. Pri meni je precej enako, samo, da je vsako leto enako in traja kakšen mesec dlje. Škoda, ker si oddana. Bi z veseljem pomagal.

Ja, je mene tudi nekoč v toplih mesecih bolj razganjalo, ko sem še imela fanta. Sedaj sem že lep čas samska in me sploh ne razganja, ker niti nimam nikogar nagledanega, niti nič. To področje je popolnoma umrlo. Pri meni se pač užge, ko mi je kdo všeč, če mi ni, ni nič.

Meni pa res ni do seksa v taki vročini, da se najina telesa limata od švica. Mi to ni seksi.

To je obdobje za spodaj brez.

Samo, da nisem edina. Čeprav pri meni to traja od zgodnje pomladi, do pozne jeseni.😁

Mene tudi razganja, pa mi to nič ne pomaga, ker sem samska, kje dobiti tipa, tudi samo za kdaj pa kdaj se mi pa ne sanja. Pa tudi ne vem, če bi zaupala kar tako.

Odgovor na objavo uporabnika
dada453, 26.06.2021 ob 14:36

Mene tudi razganja, pa mi to nič ne pomaga, ker sem samska, kje dobiti tipa, tudi samo za kdaj pa kdaj se mi pa ne sanja. Pa tudi ne vem, če bi zaupala kar tako.

N

Ništa onda

Kako zelo zavidam tebi in mojim sodelavkam in prijateljicam, ki takole razlagate kako ste poleti vse pohotne. Jaz bi tudi bila, pa se bojim, da sem frigidna, ker me nič in nihče ne gane.

Komaj čakam, da grem na morje, takrat tudi mene začne razganjati. Letos sem samska in si bom sigurna privoščila kaj hudo vročega in živahnega.

Vse je to lepo in prav. Samo po pameti 🙂

Mene niti ne, porabim energijo drugače zadnje čase. Ne da ne pogrešam, ampak ne utegnem niti misliti o tem. Danes sem po dolgem času začutila spet tisto prijetno ščemenje v trebuhu ob prijetnem klepetu z res fajn moškim. Ta občutek, da si mu všeč, da se imava o čem toliko za pogovarjati in ta neobremenjenost, lahkotnost, brez obsojanja in negativizma. Waw. Kakšno odkritje. Sem bila prepričana, da so fejst moški izumrli ali vsi poročeni, danes se je izkazalo da jih še nekaj tava okoli. 🙂

Nikar obupati in nikar siliti ali hiteti, vse bo..ob svojem času.

Hahahaha mene tudi vedno začne razganjat ko je bolj toplo in veliko sončka. Pa se pol skoz neki nastavljam, ja je hudo ker mislim samo na dotike, seks, že v službi če je po radiu kakšna dobra glasba in se spomnim na moža mi kar vroče rata, se težko skoncentriram na delo ajoj ti hormoni. Sva pa skupaj že 15 let, imava otroke, ampak mene še vedno ful privlači, ne morem se mu upreti….

Vsak letni čas je primeren za akcijo 😊. Važno je, da si oba izkazujeta pozornost in kažeta “znake romantike za ljubljenje”. Tudi čez dan. Če pride en ali drug vedno v pižami v posteljo, se je težko “ogreti”. Pri nama to ni težava in ogenj pogosto prebudi že pravilen objem okrog pasu in ero-con. Midva imava bolj težave s prostorom kje, ker so povsod prisotni otroci. Tako da vidva kar nadaljujta s tem tudi v preostalih letnih časih. 😊

Enostavno, poleti je veliko sonca takrat se sprostimo, gremo na pocitnce, uzivamo imamo se lepo in manj stresno. Dobimo veliko sonca in nasploh moski in zenski hormon se proizvaja v vecji kolicini zaradi povecenga vitamina D.

Objava čaka odobritev

Poletje je navadno tako obdobje, ko se tudi lažje sprostimo, lepo vreme, sonce, počitnice, dopusti itd.

New Report

Close