Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Joli piercing studio

Joli piercing studio

Mene pa zanima, kdo od vsa ima že kakšne izkušnje z Jolando iz Maribora. Se spozna na zadevo, sterilnost, če jo priporočate, ali so izkušnje slabe, itd.

Hvala !

Ona res obvlada svoje delo. Isto kot Lea iz Kopra.
Sicer sama tega ne vem, ampak sem slišala od drugih, kako ju hvalijo.
Tako da res… če je kam dobro it, potem je to k njima 🙂
Priporočajo ju čisto vsi =)

Želim ti vso srečo s prisom! 🙂

Imam dva njena piercinga . . . zelo zadovoljna, kar počne – obvlada v nulo tudi njeno znanje glede tega – čista 10ka! Priporočam!

(upam, da nisem prepozna, če pa si že bila ta čas pri njej, pa tak že veš;))

Zanima me , če je kateri naredila piercing na klitorisu in kako se je odnesel oz. kaj priporoča
Hvala

pi68 tudi jaz se nekako pripravljam na to in me zanimajo iste stvari 😀 jaz sem joly sicer že kontaktirala in mi je o ceni že vse povedala in vem da je profesionalka ker mi je že delala piercing v jezik 😀 če kaj izveš mi prosim sporoči 😉

jaz sem jo klicala pa je rekla, da dobiš pri njej vsa navodila, da ti tudi razkužilo…. sem pa bila pred 5 leti pri njej da mi je dala piercing v jezik in moram rečt, da je ženska resnično profesionalna…. meni je vse razložila, delala sem tako kot je rekla in do sedaj nikoli nisem imela težav… če poslušaš njena navodil nima kaj biti…. se pa tudi jaz odločam da grem zdaj v kratkem k njej na intimni piercing 😀

Zdravo

zanima me če si je katera že kdaj 2-3x prepirsala popek? Sama sem ze 2x (se mi je vmes zarastlo). Zdaj mislim it spet pa me malo zanima… koliko časa bi morala počakat da si grem ponovno luknjat…

Experience enhanced messaging with https://gbwhata.net customizable themes, advanced privacy options, and anti-ban protection.

New Report

Close