Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jooooj, krčne žile …

Jooooj, krčne žile …

Živjo punce!

Med nosečnostjo so se mi pojavile in po porodu izginile. Zdaj po štirih letih so udarile nazaj s takimi bolečinami,da komaj živim. Trenutno sem doma in je za preživet, ne vem kako bom v službi preživela???
Uporabljam gele in kreme pa se stanje malo umiri. Hlačne nogavice 70 den so prevroče in me zanima, če katera ima izkušnje s samostoječimi nogavicami. Prosim za vaše izkušnje in nasvete. Hvala.
Lep dan,
Petra

Zakaj pa ne bi začela z enekcijami?

… so mi odsvetovali, ker se žile zalepijo in ni možno operirat. Za operacijo sem pa premlada.:(

Hvala za tak odziv,
Petra

PS Očitno, da samo vsi berejo in nič ne svetujejo. Žal …

Koliko si pa stara? Sodelavka je šla na operacijo krčnih žil pri 24.

Tudi sama sem imela sklerozacijo žil- injekcije nekje pri 24.letih. Lani sem bila na posvetu v Murglah, če bi mi lahko lasersko odstranili vse te modrikaste zadeve, pa mi je dr. odgovoril da imam za laser preveč vsega, ko pa sem mu omenila, da me čaka še kakšna nosečnost, je rekel, da se sploh nimava več kaj pogovarjat, dokler ne bom nehala dojiti še nenapovedanega člana familije.

Moji teti ful pomagajo ene tablete, Detraleks, Jih je enkrat nehala jest pa so jo noge spet začele bolet, tko da jih zdej spet je. So pa naravne, kao neki iz pomaranč. Vprašaj v lekarni

Lej zdele bo neki o krčnih žilah na A kanalu, je blo lih v napovedniku. V oddaji svet

Jaz sem hodla na enekcije pa je boljše. Kdo pa ti jih je odsvetoval? Malo čudno glede na to, da operacija odpade. Jaz sem z enekcijami začela že pri 21-ih, zdaj jih imam 26, pa še nimam otrok. Kaj bo šele z mojimi žilamo po porodu? Groza. Naj povem še samo to, da mene žile ne bolijo.

LP

jaz imam samo stoječe nogavice iz diafita,ampak so še bolj debele.Sprijaznila sem se,da je bolje da mi je vroče čez stegna,kot pa da me bolijo noge.Res pa da potem tudi kratke hlače in kikle odpadejo.Stanejo pa okoli 80 evrov, ampak se splača.

New Report

Close