Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu joškice

joškice

sem našla nekaj…..rižoto od včeraj:))))))

pa ne da imata dneve kuhinje in seksa?))) pa je bila rižota….okusna?)

pa ne da imata dneve kuhinje in seksa?))) pa je bila rižota….okusna?)[/quote]

zelo pametna varianta. dvojni užitek, pa še vnešene kalorije so takoj porabljene. mmmmmmmmmmmmmmmm. same dobre reči :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ampak nekaj manjka, ker vse dobre stvari so tri, mogoče kozarec šampanjca?

Mirela, dokler ni med njima tvoj popek, se ne sekiraj… ;))))

Zelenjava gor ali dol. ;)[/quote]

Mirell, tud men ni čist jasn, kam bi svoje uvrstila.
Bo treba dobit kakšnega eksperta, da nam bo povedal 😉

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Mirela, dokler ni med njima tvoj popek, se ne sekiraj… ;))))

Zelenjava gor ali dol. ;)[/quote]

Bo treba dobit kakšnega eksperta, da nam bo povedal ;-)[/quote]
dej sliko gor pa lahk podamo svoje ocene)))

Bo treba dobit kakšnega eksperta, da nam bo povedal ;-)[/quote]
dej sliko gor pa lahk podamo svoje ocene)))[/quote]

A tako preprosto je to ?
In s kakšnim argumentom bi ti mene prepričal, da si strokovnjak na tem področju ? 😉

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

nak! alkohol name ne vpliva vzpodbudno. 🙂

evi … a si pred špeglom stala in iskala sadje?
kje se potepaš?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dej sliko gor pa lahk podamo svoje ocene)))[/quote]

A tako preprosto je to ?
In s kakšnim argumentom bi ti mene prepričal, da si strokovnjak na tem področju ? ;-)[/quote]
ja kako le?)) vse ti bo jasno, ko vidim sliko in podam strokovno mnenje)) ampak brez slike ne gre, razen, razen če jih opišeš tako dobro, da ne rabim slike?)))

‘ta prave’ so takšne, ki ravno pašejo v moško dlan.

kaj pa vem, taprave so takšne, ki so všeč lastnici, ki jih nosi z zdovoljstvom in ponosom,če so všeč njej, ni vrag da ne bodo tudi njemu

prav imaš. sem pozabila, da nekaterim pač niso všeč lastne.

ampak … saj v moško dlan pašejo vsake! seveda odvisno od lastnice (da paše moškemu), kar je predpogoj.

tile zahajaš v protislovja, mislim da je prvo pomembno lastnici da ji paše v dlani, ne da dlan paše na lastničine

ma ne. govorim o tem, da če lastnica (torej ženska) paše (je všeč) moškemu, potem mu pašejo tudi njene joškice, ne glede na to, kakšno sadje ima rad.

a se zdej kej zastopva?

nekako nerazumljivo se izražaš ( se slučajno držiš za njih?))) ker potem te razumem, da si nerazumljiva) dobro, takole, je že bolje) , ker če ti je všeč ženska potem, ti je všeč tudi vse ostalo, da prsi sploh ne omenjam)- imaš popolnoma prav

jaz imam eno roko fraj, v drugi pa japkico … no glavno, da si me razumel.

saj te razumem, če dostkrat ponoviš))

Pri tisti, res tapravi lastnici, se bo pravi moški ponavadi nazadnje spraševal kakšne joškice ima… 😉

Jaz se do danes še nisem utegnil zalotiti, da se sprašujem o tvojih, recimo… :))))

pa nas prepričujejo, da smo moški obsedeni z joški))

je pa res, da radi gledamo, če se dve ženski dotikata))

Se mi že kar nekaj časa zdi, ja, da te to rajca ;)))))

Se mi že kar nekaj časa zdi, ja, da te to rajca ;)))))[/quote]
mene? eh ne)))

Ah kje pa. Flasha rajca, da si pletejo kitke. Aneda Flashi. No malo heca pa mora bit.

Aja, da ne pozabim bistva. Jaz poznam enega tipa, ki pravi, da lahko v majhnih govorimo takrat, ko si partner z njo ( eno samo, da ne bo pomote) zafila usta in ob enem še zraven žvižga, ja takrat so definitivno male. Če pa ne more žvižgat so srednje velikosti, če pa sploh ne spravi iz ust nobenega zvoka, defenitivno spadajo med velike.

No za čebulaste (seveda oblike) pa pravi, da so takrat, ko se človek kar razjoče ko jih vidi.

Zato dekleta po tej lestvici lahko ugotovite svojo velikost s tem, ko boste partnerja prosile naj med mirjenjem žvižga….. ha ha ha… no pa tudi vsj eno obliko lahko izključite, če se vaš partner ne razjoče takrat, ko mu jih pokažete. Razen, če mu jih kažete tako poredko, da mu gre potem kar na jok od veselja.

Pa brez zamere, je bilo vse mišljeno kot hec.

tile zahajaš v protislovja, mislim da je prvo pomembno lastnici da ji paše v dlani, ne da dlan paše na lastničine[/quote]

No, jaz bi pa rekla, da je pomembno predvsem, da ti paše njegova dlan. 🙂

)) s tem, da meni osebno kitke niso všeč ( preveč punčaksto deluje vse skupaj, ko haidi style)) , je, pa res, da če ima ženska spete lase , pa po možnosti še očala, no potem pa lahk že govorimo o zapeljevanju)
aja, da ne pozabim, baje z svojim dragim pričakujeta otroka, no, to je res dobra novica, sem vesel za vaju))
lp

New Report

Close