joškice
pa ne da imata dneve kuhinje in seksa?))) pa je bila rižota….okusna?)[/quote]
zelo pametna varianta. dvojni užitek, pa še vnešene kalorije so takoj porabljene. mmmmmmmmmmmmmmmm. same dobre reči :)))
Mirela, dokler ni med njima tvoj popek, se ne sekiraj… ;))))
Zelenjava gor ali dol. ;)[/quote]
Mirell, tud men ni čist jasn, kam bi svoje uvrstila.
Bo treba dobit kakšnega eksperta, da nam bo povedal
Mirell, tud men ni čist jasn, kam bi svoje uvrstila.
Bo treba dobit kakšnega eksperta, da nam bo povedal ;-)[/quote]
dej sliko gor pa lahk podamo svoje ocene)))[/quote]
A tako preprosto je to ?
In s kakšnim argumentom bi ti mene prepričal, da si strokovnjak na tem področju ?
dej sliko gor pa lahk podamo svoje ocene)))[/quote]
A tako preprosto je to ?
In s kakšnim argumentom bi ti mene prepričal, da si strokovnjak na tem področju ? ;-)[/quote]
ja kako le?)) vse ti bo jasno, ko vidim sliko in podam strokovno mnenje)) ampak brez slike ne gre, razen, razen če jih opišeš tako dobro, da ne rabim slike?)))
prav imaš. sem pozabila, da nekaterim pač niso všeč lastne.
ampak … saj v moško dlan pašejo vsake! seveda odvisno od lastnice (da paše moškemu), kar je predpogoj.
ma ne. govorim o tem, da če lastnica (torej ženska) paše (je všeč) moškemu, potem mu pašejo tudi njene joškice, ne glede na to, kakšno sadje ima rad.
a se zdej kej zastopva?
Ah kje pa. Flasha rajca, da si pletejo kitke. Aneda Flashi. No malo heca pa mora bit.
Aja, da ne pozabim bistva. Jaz poznam enega tipa, ki pravi, da lahko v majhnih govorimo takrat, ko si partner z njo ( eno samo, da ne bo pomote) zafila usta in ob enem še zraven žvižga, ja takrat so definitivno male. Če pa ne more žvižgat so srednje velikosti, če pa sploh ne spravi iz ust nobenega zvoka, defenitivno spadajo med velike.
No za čebulaste (seveda oblike) pa pravi, da so takrat, ko se človek kar razjoče ko jih vidi.
Zato dekleta po tej lestvici lahko ugotovite svojo velikost s tem, ko boste partnerja prosile naj med mirjenjem žvižga….. ha ha ha… no pa tudi vsj eno obliko lahko izključite, če se vaš partner ne razjoče takrat, ko mu jih pokažete. Razen, če mu jih kažete tako poredko, da mu gre potem kar na jok od veselja.
Pa brez zamere, je bilo vse mišljeno kot hec.
)) s tem, da meni osebno kitke niso všeč ( preveč punčaksto deluje vse skupaj, ko haidi style)) , je, pa res, da če ima ženska spete lase , pa po možnosti še očala, no potem pa lahk že govorimo o zapeljevanju)
aja, da ne pozabim, baje z svojim dragim pričakujeta otroka, no, to je res dobra novica, sem vesel za vaju))
lp