Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jp petek je

Jp petek je

🤣 ..https://youtu.be/6gmswmbosYo?si=UYwrqzSrxFR-nzCe..

😁 Jp, petek žvauca. Pa še mal mi je vrt zalilo. Dobro to. Vesel stari.☝️😁

Aoi Teshima – Mori no chiisana restaurant

.https://www.youtube.com/watch?v=EYGGd2NKwtI

Odgovor na objavo uporabnika
matias, 27.06.2025 ob 11:56

Aoi Teshima – Mori no chiisana restaurant

.https://www.youtube.com/watch?v=EYGGd2NKwtI

Prleški burek. Ta vikend se bo pa morda končno ena na monu ogrela zate. Sam moraš bit ves čas tu, veš?☝️😁

modrivrag, 27.06.2025 ob 12:11

Prleški burek. Ta vikend se bo pa morda končno ena na monu ogrela zate. Sam moraš bit ves čas tu, veš?☝️😁

Modrivrag, savskih ribic je več kot dovolj, da jih imaš poln hladilnik, kaj pa krščene ribetine? Se mi zdi, da slabo prijemajo, bo treba vabo zamenjat, mogoče imaš laks prekratek? 😀

Woow , kok luštkano…yep …cajt kar gre, že julij bo…baje tud težki mesec , kak astrologinja napove, planeti so tak postavljeni , nič dobrega , …neki pretresi  na Japonskem v tistem delu…/ astrologinja – Joni Patry- objavlja na You tubu / …

IMG 3c834c1307c8b95a4a63c084fec89427 V – Imguh https://share.google/xybvoxdxxvJ9a9dEF

Tkle smo se poskrili😋😁🌞

IMG 3c834c1307c8b95a4a63c084fec89427 V

crazyfrog, 27.06.2025 ob 18:40

IMG 3c834c1307c8b95a4a63c084fec89427 V

Lepo je.

Lepo že, samo skalovje …

kull

darwindarko, 27.06.2025 ob 21:36

kull

slika

cveto, 27.06.2025 ob 21:34

Lepo že, samo skalovje …

Pa saj nism tu po tem šundru hodla v vodo😆 sam plažo direkt pa nem tu lepla.. me še najde kdo.

Prijetno res.

crazyfrog, 27.06.2025 ob 21:39

Pa saj nism tu po tem šundru hodla v vodo😆 sam plažo direkt pa nem tu lepla.. me še najde kdo.

Prijetno res.

Lohk se je vam ob vodi zajebavat med tem ko drugi doma švicamo.

Tko, da si bom prnesu nekj kamnov v banjo, spustu mrzlo vodo se vlegu, zamižu pa mislu, da sm ob reki.

darwindarko, 27.06.2025 ob 21:49

Tko, da si bom prnesu nekj kamnov v banjo, spustu mrzlo vodo se vlegu, zamižu pa mislu, da sm ob reki.

🙈  ..  pride tako leto ja

crazyfrog, 27.06.2025 ob 21:51

🙈  ..  pride tako leto ja

Nč leto. Tko grem jst na dopust ob reki. Če pa hočem na morje pa še mal mivke pa školk v banjo vržem pa gobo za posodo pomivat na okroglo zrežem pa na črno pofarbam, da se potem pod vodo vid, kot morski jež.

darwindarko, 27.06.2025 ob 21:55

Nč leto. Tko grem jst na dopust ob reki. Če pa hočem na morje pa še mal mivke pa školk v banjo vržem pa gobo za posodo pomivat na okroglo zrežem pa na črno pofarbam, da se potem pod vodo vid, kot morski jež.

Marsikdo nima banje. Drugač pa rek in jezer dostopnih v slo imaš tok, da se lh v njih namakaš tut brezplačno.

crazyfrog, 27.06.2025 ob 21:57

Marsikdo nima banje. Drugač pa rek in jezer dostopnih v slo imaš tok, da se lh v njih namakaš tut brezplačno.

Sj nism nobenga dnarja omenu. Jst sm rad optimalen in efektiven s časom. Ko iz banje oziroma morja vstanem se mi niti po cestah ni treba cjazit in sem že doma v prijetnem domačem ambijentu. Če pa hočem bit na plaži in se sončat pa se zraven banje uležem in vse luči pržgem.

darwindarko, 27.06.2025 ob 22:01

Sj nism nobenga dnarja omenu. Jst sm rad optimalen in efektiven s časom. Ko iz banje oziroma morja vstanem se mi niti po cestah ni treba cjazit in sem že doma v prijetnem domačem ambijentu. Če pa hočem bit na plaži in se sončat pa se zraven banje uležem in vse luči pržgem.

Dobro, upam da nimaš želj po kajtanju ali karkršni koli drugi vodni akrobaciji😁

crazyfrog, 27.06.2025 ob 22:04

Dobro, upam da nimaš želj po kajtanju ali karkršni koli drugi vodni akrobaciji😁

Sm si mislu surf kupit pa ne gre v banjo, tako, da pol samo plavutke gor nataknem pa masko za tauhanje.

darwindarko, 27.06.2025 ob 22:07

Sm si mislu surf kupit pa ne gre v banjo, tako, da pol samo plavutke gor nataknem pa masko za tauhanje.

Plavutke? Teh pa js ne maram.. tauham pa tut redko.. ko me potegne pa ajd. Dobro v banji verjetno ni tk tečno s pritiskom v ušesih.

Dons za ponoč razmišljam, če bi šu na nočno kopanje. Samo še ne vem kateri zaliv naj izberem, desni konec banje ali levi. Bom pa pustu sam eno lučko pržgano, tako, da ni panike, luna bo svetila in bo zakon fajn.

crazyfrog, 27.06.2025 ob 22:09

Plavutke? Teh pa js ne maram.. tauham pa tut redko.. ko me potegne pa ajd. Dobro v banji verjetno ni tk tečno s pritiskom v ušesih.

S prtiskom v banji ni panike. Če pa je prevelik pa zamašek iz odtoka vzameš pa ves morje vn spustiš in maš rešeno.

darwindarko, 27.06.2025 ob 22:10

Dons za ponoč razmišljam, če bi šu na nočno kopanje. Samo še ne vem kateri zaliv naj izberem, desni konec banje ali levi. Bom pa pustu sam eno lučko pržgano, tako, da ni panike, luna bo svetila in bo zakon fajn.

😆 No, da te ne bo pnoč kkšna ožigalka ujela.

New Report

Close