Jp petek je
Aoi Teshima – Mori no chiisana restaurant
matias, 27.06.2025 ob 11:56
Aoi Teshima – Mori no chiisana restaurant
Prleški burek. Ta vikend se bo pa morda končno ena na monu ogrela zate. Sam moraš bit ves čas tu, veš?
modrivrag, 27.06.2025 ob 12:11
Prleški burek. Ta vikend se bo pa morda končno ena na monu ogrela zate. Sam moraš bit ves čas tu, veš?
Modrivrag, savskih ribic je več kot dovolj, da jih imaš poln hladilnik, kaj pa krščene ribetine? Se mi zdi, da slabo prijemajo, bo treba vabo zamenjat, mogoče imaš laks prekratek?
IMG 3c834c1307c8b95a4a63c084fec89427 V – Imguh https://share.google/xybvoxdxxvJ9a9dEF
Tkle smo se poskrili
darwindarko, 27.06.2025 ob 21:55
Nč leto. Tko grem jst na dopust ob reki. Če pa hočem na morje pa še mal mivke pa školk v banjo vržem pa gobo za posodo pomivat na okroglo zrežem pa na črno pofarbam, da se potem pod vodo vid, kot morski jež.
Marsikdo nima banje. Drugač pa rek in jezer dostopnih v slo imaš tok, da se lh v njih namakaš tut brezplačno.
crazyfrog, 27.06.2025 ob 21:57
Marsikdo nima banje. Drugač pa rek in jezer dostopnih v slo imaš tok, da se lh v njih namakaš tut brezplačno.
Sj nism nobenga dnarja omenu. Jst sm rad optimalen in efektiven s časom. Ko iz banje oziroma morja vstanem se mi niti po cestah ni treba cjazit in sem že doma v prijetnem domačem ambijentu. Če pa hočem bit na plaži in se sončat pa se zraven banje uležem in vse luči pržgem.
darwindarko, 27.06.2025 ob 22:01
Sj nism nobenga dnarja omenu. Jst sm rad optimalen in efektiven s časom. Ko iz banje oziroma morja vstanem se mi niti po cestah ni treba cjazit in sem že doma v prijetnem domačem ambijentu. Če pa hočem bit na plaži in se sončat pa se zraven banje uležem in vse luči pržgem.
Dobro, upam da nimaš želj po kajtanju ali karkršni koli drugi vodni akrobaciji
crazyfrog, 27.06.2025 ob 22:09
Plavutke? Teh pa js ne maram.. tauham pa tut redko.. ko me potegne pa ajd. Dobro v banji verjetno ni tk tečno s pritiskom v ušesih.
S prtiskom v banji ni panike. Če pa je prevelik pa zamašek iz odtoka vzameš pa ves morje vn spustiš in maš rešeno.
darwindarko, 27.06.2025 ob 22:10
Dons za ponoč razmišljam, če bi šu na nočno kopanje. Samo še ne vem kateri zaliv naj izberem, desni konec banje ali levi. Bom pa pustu sam eno lučko pržgano, tako, da ni panike, luna bo svetila in bo zakon fajn.
No, da te ne bo pnoč kkšna ožigalka ujela.