Najdi forum

Splash Forum Arhiv Arhiv – Prosti čas jst bi kej pukdu, pa nevem ki nabavt!!!!!!

jst bi kej pukdu, pa nevem ki nabavt!!!!!!

Kaj ve ksn, ki bi lhk dubu kej skunka, al pa hore, ku me
caka douga pot nazaj na planet Xerox 4 in morm kej cajta ubit?
Najboljse je bit utrgan u nulo na nasi mali ladjici………..
Baje d se da dubt kej pr piscancih ………… ce kdo kaj ve, naj mi prosim odgovori, ku guri voda!!!

:smajli:

Pozdrav kapitan krk in cela posadka transporterja defiant!
STARDATE 25.05.2004
Trenutno se nahaj v kvadrantu delta in naletel sem na klingonsko BIRD OF PREY.
Nenapovedano so me napadli vendar je moj novi latinuimski armur,ki sem ga dobil v mestu NAJAF na Kardasiji zdrzal vse njihove napade z fazorji in plasma torpedi.Udarec sem seveda vrnil z mojimi najnovejsimi ultra kvantnimi torpedi in tako onesposobil njihov warp pogon!
V zameno za zivljenje so mi ponudili super hyper skunk!Sedaj potujemo z maksimalno warp hitrostjo proti zemlji in upamo da se srecamo z defiantom!
Kordinate so naslednje y-3,b-4,x8 (ovcje staje)…pridi cim prej

p.s. :castim jst za bombo!!

ja ce bosta letela kej skuzi wrm houl se ustavta na Deep space 9, ker mi je Quark zrihtu neki hudobije in groze. ni glih tistu kar rabi keptn Kirk, samu pot na Xerox 4 je douga in morde bi mu pasalu malu spremembe. pazta na borge, ku so nekje ukuli teh koordinat y215.6 / x98.4 / z48.2 (soncna cesta). ajde

Hvala za natancne koordinate, ampak mislim da srecanje odpade, ker nam je razneslo levi sprednji kurburator. Transporter je namrec zelo star in mislim, da v trgovskem mestu NAJAF, ki ga je ze prej omenil stari kolega lutennt vale#66, ne bom dobil. Vsa posadka je na nogah ze tri dni, ker sumimo, da tudi nam sledi “kloukna” klingonska vojna ptica BIRD OF PREJ, ker prihaja do nesimetrije v soncnem sistemu Ditrion. Captn. Picard: zelo bi nam prisla prav HUDOBIJA, ker smo vsi neprespani s podocnjaki do kolen in zeleni usesi od nekaksnega mortozoidnega sevanja, kateri vir sumimo da je v 34 kuhinji na 14. nadstropju. Sproti vas bom obvescal o nasem napredovanju, do dakrat pa en Vulkanski pozdrav obem kolegom “HUMBULAFATH”.

Nahajamo se na koordinatah: y-45.7, w-65, h-0.8 in z-898

P.s. : do nadaljnega

ja dej pridi mimu DS 9, ker mi lhku Quark zdila en kloukin divajs za ksnh 25-30 dilc latinuma. pol si tu montiras in si ga lhku klingonska BIRD OF PREJ vrze na rwocko.
vglavnm ti lhku uletis kdr koli, pristajalni dek 14B je udprt non stop in rezerviran z Defianta.

do nadaljnega…

posluši ti keptn krk.Tle maš kordinate planeta na katerem se boš zihr ustavu.y-0 q-4 k-9.Tu so kordinate velike pive v riziki.Pridi bo bulš ku skuna in ku hora in ku drek mogoče celo boljše kot moji pekoči lišaji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close