Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst bom pa danes …

Jst bom pa danes …

…. … … :)))))))))))))) … … …

… pucala stanovanje. A mi pride kdo prijazno dat eno roko? :))))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Jaz pa grem zaj v mesto!

Jaz bi ti ponudil kaj drugega!

Gremo delat, banda!

Pridna … jst bi tudi … :(((

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

saj pucaš lahko jutri!
:)))))))

kaki štil……..
hahahahah, jao.KIR………..
:)))))))))))

Ma klinc … Jutri je petek pa mogoče mojga spravim, da me pelje kam z motorjem. :))))))))))))

Sesalc? :)))))))))))))))))))))))))))))

Ma ti kar bejž delat … Jst bom pa še mal polenarla. :))) ;)))

ne, samo štilček, no

Blagor ti, kar uživaj!

eh.bejž no……….muci muc.ajde, bejž delat!

Pridem pomagat.Sem vedno pripravljen pomagati.

Smej se,pa bo dan prijaznejši

No fino, dej … Jst bom pospravljala od Tomija igrače, ki so raztresene po celi bajti pa zunaj po vrtu … ti boš pa posesal po tleh, obrisal prah, pomil po tleh in namazal szi voskom … pa zad mam tut polno cunj za zlikat … :))))

Vse bom naredil,kakor ti želiš.Zate vse.Bom dobil puseka na lička?

Smej se,pa bo dan prijaznejši

Ma zihr Žan. :)))) Ti sam pridi … :)))

Bom jest pršu naslednjo “rundo” pomagat :)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Zmenjeno … :))) Te držim za besedo. ;))) :)))

Okej, sam glej da bosta Miš i Tomica na šetnji :)))))

Zmenjenu … Mišija pošljem na zbor (hehe … zihr ne bo reku ne … ) … Tomija pa v varstvo k eni ali drugi noni. :)))))))))))))))))

Ojej cajta za vse temeljito “spucat” haha :)))))

Joj bi z veseljem, ampak moram pečt torto in piškotke, ker imam meni draga oseba rojstni dan…..lahko ti pa kakega piškotka pošljem za dvig cukrčka in malo nove moči za delo…lp

A ima draga oseba JUTRI rojstni dan…

Ker je še takih namreč :))))

:)))) ;)))) Itak. :)))

Mmmmm … dej dej … Ma kar sem, v službo … Ura za malco je še daleč … jst pa tkooooo lačna … :)))

Res jih poznam ? :))

New Report

Close