Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst grem pa zdej …

Jst grem pa zdej …

… hm … papcat verjetno … … … ja ja … in pol … hm … nazaj delat … verjetno … … … in pol … …

… JA JA JA JA JA …. …

… pol grem pa k frizerki … hi hi hi … … … … :))))))))))))))))))))))))))))))) Komi čakam, da mi spet naredi kako vragolijo na mojih laskah … :))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Pazi..kako te uštima!saj veš kakšna se mi najbolj dopadeš..;-))))

Jst grem tudi počasi papcat………SPET!!! En panin sem že pojedla……..Ojej..sam kej bo z mano……

Dober tek Bugi in vsem ostalim!!

Ma sej ne bo štimala spodnje frizurce … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

RTM!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tokrat pa res nisem mislil ta spodnje!
Sploh pa res1Kaka je pa tvoja spodnja frizurca?Ae podobna ta zgornji?
;-)))

:))))))))))))))))) He he he … enkrat za spremembo … ;)))))) :))))

No … na zgornji frizuri veliko sprememb ne mislim naredit … Mal konice pristrižt, ker so že čist uničene … pa mal osvežit pramenčke … … … tko da … … … … bom še vedno ista, samo malo osvežena, Bgv … :))))

Ta spodnja pa … … … … … hm … … … … … … … a ne veš slučajno?

Lp, bgv

ta kuštrava frizurca zgoraj mi je na tebi všeč!
ta spodnja?Če mi je pa ni bilo dano videt,smrk!
;-))))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne bom komentirala … da ne bom povedala kaj preveč … :))))))))))))

Lp, Bgv

New Report

Close