Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst pa čaj pijem

Jst pa čaj pijem

Pa tk zanimiv okus ima…. :)))))))

Ma porka špinača, nimam limone….. ufaaaaaaa……..

Zdej grem pa BB naprej gledat, tle itak ni dubenga….. danes je pa tudi taljanski BB….

Je tudi ful boljši od našega….. glavna večerna oddaja traja 3 ure….. pa tudi drugače si taljani ne dovolijo preklinjanja… vedno bipajo…. Pa tudi sex kažejo samo v poznih nočnih urah….

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

…………sem si ga tud sama zdej prvoščla………………čaj, ne BB:))))))))))))………………pa glih sem ugotovila, da sem še tešča………………še dobr, da nism tašča:))))))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Ma slabo ti skrbiš za svoje telesce, oštja…..

🙂

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Jo imam jaz.
Lahk ti dam eno.
😉

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

……………………..haha, verjemi, da mam zaloge, da sm lahk cel mesc tešča (če bi zdržala valda), pa se bo komi kej poznal:))))))))))))………………..

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

… jest pa nadomestnega soferja iscem.. ups .. pardon avto.. he he

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Oramai…. :))

New Report

Close