Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst pogrešam …

Jst pogrešam …

… našo malo Trilči … :(((((((((

Čist je zamrla … šla … puf … izginla ko kafra … Kaj se to pravi????

A sploh kdo ve, kaj je z njo? …

… pa Poletka??????

Upam, da nima preveč kakih frk … :((((((( Tudi njo fejst greškam in držim pestke, da je vse v redu ..

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Tudi eni drugi počasi izginjajo od tu.
Enim pač nismo družba,drugi imajo težave…pravzaprav ima čist vsak svoj razlog,da zmanjka od tu.
Upam,da bo kdaj bolje.
Sp

P.s.: danes se mi je porodilo vprašanje ob nekaterih replikah na moje poste,da sem mogoče pa jaz tisti,ki ljudi odganjam od tu.Ko bom sam,bom res šel malo stare poste brat pa bom videl,ali je bolje ,da v vaše dobro,izginem še jaz.

:-))))))))99

Ojoj, ojoj, neeeee, tako pomembne vloge pa ziher nimaš….:-))))))

Jaz pa dodajam samo tole…ko nekdo ima namen izginiti, pač gre in to ne piše…se ne poslavlja…jamra…pač izgine…vsak sam zase najbolje ve…kaj mu paše in kaj ne…je vse lepo…nekega dne pa pride kaj takega in ne gre več tako…to je to…
Vsak je sam svoj…hvala bogu, da je to to…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sprevržko … da ne bi slučajno še enkrat kake take bedarije pisal … Ti si ta večja dušica tu gor … pravi prijatelj, ki vedno pomagaš, kadar smo v težavah … zato … čist tiho …

Če kateri od prisotnih ne razume humorja … zajebancije … besed izrečenih v dolgčasu ali pa v rahli euforiji … je to njegov problem (pa mislim, da tu ni nobenega takega) … ne pa tvoj …

Če še ti greš od tu, pol pa lahko komot spakiramo stvari in zaklenemo barako … No … najlepša hvala!!!!!!!!!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hvala za vzpodbudne besede.
Nekateri pa ne razumejo,res ne.
Brez veze…najbrž že mal bližajoča nevihta vpliva name.
Cmoka Bugi!
Sp

… TOK NEKAJ RESNI … IN TLE TEŽISTE Z NEKIMI GLOBOKIMI DEBATAMI IN BLA BLA BLA BLA BLA …

MA PISMO NO … ZDEJ MI JE PA DOST!!!!!!!!!!!! VSTAVTE SE ŽE ENKRAT NJURIT … TLE SMO PRIŠLI ZATO, DA SE SKAŠLJAMO … DA POVEMO KAR NAM LEŽI NA DUŠI, BREZ DA BI NAM KDO KARKOLI OČITAL … TAKO KOT SO TO VEDNO POČELI NA “MLADIH” …

IN KAJ SE JE ZGODILO? POSTALI SMO ZAPRTA DRUŽBA … IN ŠE TA ZAPRTA DRUŽBA SE ZDEJ NEKI DAJE MED SABO …

MA JEBI*E SE VSI PO VRSTI, PRAV!!!

(pa ne mi zamerit … prosim vas … Ampak … ko prekipi … prekipi!)

Bgv…je vse lepo in prav kar si napisala…le da so vcasih njegove besede pa le prevec “osebne”, to pa boli in to zelo…drugače pa SP…uživaj kot si do sedaj…brez tebe foruma ni…cmoka!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči … če je SP tak je tak … in takega ga je potrebno sprejet … tako kot vse ljudi v resničnem življenju … Saj konec koncev to je resnično življenje … pa kljub temu, da smo vsak na svojem koncu žice … sam smo pravi ljudje na drugi strani …

Ne vem … res ne vem … Nekaterim vam gre na živce, ker se piše tu gor preveč osebne zadeve … Pa kaj? Človek se mora tu pa tam izkašljat … in zato je tudi nastal ta forum …

… in če bi rada koga poslala v kura*c … ga bom … ravno tu … Bom odprla novo temo in bom napisala … kar mi bo takrat ležalo na duši … in noben ne sme tega vzet preveč osebno … Osebno bi bilo, če bi pršla v Bovec, pogledala Sp-ja v oči in ga poslala v tri PM … tle pa ni … !!!!

Lp, Bgv

Draga moja..ja dokler pišeš svoje osebne stvari je okej…ko pa pišeš osebne stvari nekoga drugega, za katerega veš, da mu to ni okej…da je to samo njegovo…pa ne vem…če bi tudi ti ostala pri tem hladna…..u @!#$ poslati nekoga je tamal problem…ampak to ni moj način…cmoka!!!

Zdej si me pa užalila!Jaz sem pa iz Bolzana doma,porca troia!
V Bovcu sam umiram in hiram!
;-))))))
Sp

Pa kje je to kdo napisal?????? In če je napisal … je napisal tako … da ni nihče razumel …

Pa dejmo no … ohjoj … Ste ratali zakomplicirani …

.. pa ne me narobe razumet … sam … orka eva … sej se ne da več normalno pogovarjat na tem forumu …

Lp, Bgv

Bugi!
A to si mi za nazaj zaželela?
Se mi je uresničilo in to kot že dolgo ne!!!!
Naprej pa po MSN-ju,hihihihihi
Sp

Bgv…ja nehajva…ker nekdo, ki ni v temu, tega res ne razume…pozabiva…jaz grem dalje…uživajmo…cmoka

jaz vas tudi pogrešam…cmokija :***

cmoka draga moja!!!

New Report

Close