Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jst sem pa zaljubljena …

Jst sem pa zaljubljena …

Ehm … … … Spiderček moj … … … Seveda si večji romantik … … .. :-************************* :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Saj vem, saj vem…. No, meseci ali leta gor ali dol… On bo v taki službi, da pač ne bova vsak dan skupaj, tako da zaenkrat ni bojazni. Saj pravim: v svoji luknji se počutim prav dobro :))))))). Pa nekih velikih utvar si tudi ne delam, ker sem precej realna v svojem privat life-u.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Al si žleht :))))))))))))))))

Mi stari borci že vemo , ne , kako je , če ti eden nonstop smrči za hrbtom , če omenim samo to živčno preizkušnjo ;)))

lupčkov kup , moj , moj :)))

Ne vem če je prav zlata … … … ehm … ma ne ne … pozlačena … … ker je prelahka … …

… čaki … ti pošljem slikco … kar iz službenega maila … :)))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja Spajdi bi dodal danes,da tudi prdenje ni redko v spalnici….hihihi
😉

ooooooo………..čakam……….kar dej………pa bomo ocenile:)))))))))

Uh, smrči pa, smrči :)))))). samo ga sploh ne slišim, ker me še pred njim “pobere”….. Ali pa ga tako dogodrezam in budim, dokler sama v miru ne zaspim, hehehe…. Pa Sp-ju tudi ne zamerim – leta pač prinesejo svoje, se strinjam.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Khm, tudi to ni redko :)))))))

Bgv…lepo je, ko te tko meče,hihiih…sam, da ne meče samo mene…uzivajmo!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Poslano …

lp, Bgv

:)))))) Cmoka srce … Rada te mam!!! :-******************

lp, Bgv

Da pogledam…….

He he he … Sonči … … … ne … res ne meče samo tebe … :)))))))))))))

Lp, Bgv

Se ti kaj sanja, kaj bi to pomenilo???

Ti povem jaz…………..VABI TE NA MORJE!!!!!!!!!! Po ribicah, ki so zgoraj sodeč…………..:)))))))))))

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … :)))))))))))))))))

He he … samo me je res presenetil s tem darilom včeraj … povsem nepričakovano … :)))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ma bo ziher tako………ti jaz povem……Kot da bi rekel: “Bugi, dej, no dej…pejdi na morje z mano……..” Plisssssssssssssssssss……………..:))))

Verjamem, da je bilo lepo……….a ni lep občutek, da te nekdo preseneti?

(sam upam, da ne bomo čez par dni brali, da si odljubljena….:-( ….)

Na, en cmok ti pripopam na ličko, da boš še ti dve urci zdržala…..

New Report

Close