JT: Nad bolečine v gibalih z naravno pomočjo
Odgovor uporabnici “ko mazilo ne prime”:
Predlagam, da poskusite kombinacijo obeh zdravil, o katerih smo govorili danes: tablete Artroforce in gel Atrogel.
Če tudi to v nekaj tednih ne bo prineslo želenega učinka, lahko poskusite tudi z uporabo tablet Artroforce v kombinaciji s kakšnimi drugimi protibolečinskimi tabletami, ki vam jih predpiše zdravnik.
Lep pozdrav,
Jure Perko
Ta odgovor je namenjen uporabnikoma “zlom” in “pokostnica”.
Da – Atrogel je zelo primeren za stanja, ki ju opisujete – torej zlomi in športne poškodbe. Do štirikrat dnevno ga v tankem sloju nanesite na boleč predel in počakajte, da se vpije (ni ga treba vtirati).
Lep pozdrav,
Jure Perko
Hvala za vprasanja in odgovore.
Če se šekaj porodi, le vprašajte hitto, potrm pa zaključimo.
Hvala g. Jure za odgovore.
Žal sem najbrž že prepozna, dopoldan me ni bilo doma. Mene že zelo dolgo boli prstanec na desni roki in dlan na levi roki (pod palcem) imam tudi zatečeno. Zdravil se izogibam, ker imam alergijo na skoraj vsa zdravila (lekadol, aspirin, nesteroidni antirevmatiki). Včasih vzamem po eno tableto Arcoxia. Imela sem obdobje, ko so mi roke mrtvele, sedaj pa ne, čutim le bolečino. Kaj mi priporočate? Hvala za odgovor.
Gospa Boža,
v vašem primeru bi vam svetoval zdravio A.Vogel Artroforce tablete, ki bodo olajšale bolečine in vnetja v sklepih. Ker gre za kronične bolečine, je pomembno, da ga jemljete dovolj dolgo – prve učinke boste opazili po 2 do 4 tednih, nato pa priporočam še nekajtedensko terapijo.
Lep pozdrav,
Jure Perko