Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev JU sklep o izbiri kandidata

JU sklep o izbiri kandidata

Zanima me, kakšna je praksa v JU…ali se sklep izbranemu kandidatu pošlje istočasno kot neizbranim kandidatom?

da

Seveda NE. Praviloma izbrani kandidat že veselo dela, ko ostali dobijo sklep, lahko celo z večmesečno zamudo. Preverjeno.

Praviloma naj bi se sklep o izbiri in sklepi o neizbiri poslali istočasno. Delodajalec bi moral počakati, da poteče vsem neizbranim kandidatom pritožbeni rok in šele nato nadaljevati z zaposlitvijo kandidata.

Kandidat bo z delom zacel 1.1.2016…

Seveda NE. Praviloma izbrani kandidat že veselo dela, ko ostali dobijo sklep, lahko celo z večmesečno zamudo. Preverjeno.[/quote]

Ne govori neumnosti, če se ne spoznaš na stvari!!

Seveda NE. Praviloma izbrani kandidat že veselo dela, ko ostali dobijo sklep, lahko celo z večmesečno zamudo. Preverjeno.[/quote]

Ne govori neumnosti, če se ne spoznaš na stvari!![/quote]

Ti trosiš neumnosti. Jaz sem dobila iz JU obvestilo 4 mesece po tistem, ko je kandidat začel delati. Seveda je bil dopis datiran z datumom, ko bi moral biti poslan. V resnci pa sem zamudila rok za pritožbo zaradi tega.
In takih primerov je ogromno. Vem kaj govorim, sem bila na borzi skoraj 2 leti. Poznam vse trike JU.

Ne govori neumnosti, če se ne spoznaš na stvari!![/quote]

Ti trosiš neumnosti. Jaz sem dobila iz JU obvestilo 4 mesece po tistem, ko je kandidat začel delati. Seveda je bil dopis datiran z datumom, ko bi moral biti poslan. V resnci pa sem zamudila rok za pritožbo zaradi tega.
In takih primerov je ogromno. Vem kaj govorim, sem bila na borzi skoraj 2 leti. Poznam vse trike JU.[/quote]

Ona govori o sklepu ti pa o obvestilu. Če pa si ti zamudila rok za pritožbo, si si pa sama kriva. Da te poučim, rok za pritožbo se šteje od vročitvi dalje. Ne moreš druge obtoževat za svoje napake. Sicer pa vprašanje če si sploh imela pravico za pritožbo, v javnem sektorju namreč potekata dva različna postopka zaposlitve.

evo dovomov in vprašanj ni več… dva tedna po razgovoru prejela sklep da seveda nismem izbrana….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close