Juhu!!!!!
petybnino napisal:
> Naj povem svetovni Sloveniji:
>
> MI BOMO PA ZIBALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
>
> Danes zjutraj sta bili dve I I .
JUUUUUUHUHUUUUUUUUU…ČEEESTIIIITTTAAAAMMM………HURAAAAAAAAAA………TO BO ATA VESEL………………..SUUUUUPEEEEERCAAA…….
…….sem tako vesela, ko so ljudje srečni………..
…………ŽELIM TI KRAAAASNOOOOO NOSEČNOST………………………….
…tako med nama…….kako si pa to naredila…..nam ne rata….kakšen dober recept???………..imamo enega, drugi ne rata in ne rata…………………..))))
Ko sem prvič naredila test in je bil pozitiven sem 10 krat prebrala navodila….a sem prav videla……..aha, dve črtici=….ena črtica…ni……….pa spet……..je…..ni…..je….ni……..JEEEEE???… potem sem se še posvetovala, ker mi ni in ni bilo jasno….po sedmih letih truda sem kar naenkrat zanosila…….hudooooooo……………..
Hvala vsem za čestitke in lepe želje.
Recepta pa, žal, nimam. Smo se najprej leto dni matrali pa so nastali problemi z jajčniki, in sem morala za pol leta prekiniti in z kontracepcijo ponovno vzpostaviti zadevo v normalo, no, zdaj pa je točno leto dni odkar sem brez tablet, in uspeh je tu. Je pa res, da se nisva prav nič trudila, pocartlala sva se ko je bil čas za to in se prav nič obremenjevala, ali bo ali ne. No, in zdaj je zamujala pa sem preverila zakaj.
Iskrene čestitke!!! Želim ti lepo in zdravo nosečnost, pa lahek porod in zdravega, zadovoljnega otročka. :))
LP