Juhuhu…….
…….. je pondelk, ma nč hudga. Sm bla čez vikend na polnjenju duševnih baterij, taku de je lohku zrd mene cel teden pondelk;-)))) No, vmes sm tudi bowlala in vam rečem – nam ne uide, verjemte mi de ne – tisto oblubleno bowlanje namreč.
Sam še Saškota nekje najdem, se mi je zgebu – pol pa se zmenmo kej več;-)))
No, sošolkica, jaz pridem v Postojno na bowlanje že ta petek ob 20. uri, imamo “organizirano srečanje dveh delovnih skupin” iz službe “organizirano bowlanje”, rezervirane imamo 4 steze … če koga pot tja zanese, naj samo zatuli ku zver in se vidiamo !!! :-))))
No, Stelčka, saj se jaz sama tudi še nisem ukvarjala s kakšnim takim športom, kot je bowlanje, spešl zato, ker se bojim, da ne potegnem več teh mojih debelih prstov vun s tistih lukenj !! Ampak, moji fantje in dekleta potrebujejo malo navijaštva, za to sem pa menda full dobra, pa če bo šlo z zmago bolj na tesno, se sama vržem za kuglo in ziher podetem kaj več kot une stoječe “anigastne anu”, da dobi moja ekipa zmagovalni set točk!:-)))) Kolker me je skupi, boš najbrž pritrdila moji lastni neskromni domnevi, da s tem svojim truplom res lahko računam na končno zmago …..