Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Juhuhu…….

Juhuhu…….

…….. je pondelk, ma nč hudga. Sm bla čez vikend na polnjenju duševnih baterij, taku de je lohku zrd mene cel teden pondelk;-)))) No, vmes sm tudi bowlala in vam rečem – nam ne uide, verjemte mi de ne – tisto oblubleno bowlanje namreč.
Sam še Saškota nekje najdem, se mi je zgebu – pol pa se zmenmo kej več;-)))

No, sošolkica, jaz pridem v Postojno na bowlanje že ta petek ob 20. uri, imamo “organizirano srečanje dveh delovnih skupin” iz službe “organizirano bowlanje”, rezervirane imamo 4 steze … če koga pot tja zanese, naj samo zatuli ku zver in se vidiamo !!! :-))))

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:)))))))))))

hehehehehe

ke lepo…………..:)))))))))))

Jst sm že povedla…da bi morda prišla…ampak ne na bowlanje s tistimi veliki kuglami…ampak s kakšnimi bolj mičkenmi….hihihihihih…

Jaoooooooo….lumpa, lumpa Stelčka..:))

The best in life is free

No, Stelčka, saj se jaz sama tudi še nisem ukvarjala s kakšnim takim športom, kot je bowlanje, spešl zato, ker se bojim, da ne potegnem več teh mojih debelih prstov vun s tistih lukenj !! Ampak, moji fantje in dekleta potrebujejo malo navijaštva, za to sem pa menda full dobra, pa če bo šlo z zmago bolj na tesno, se sama vržem za kuglo in ziher podetem kaj več kot une stoječe “anigastne anu”, da dobi moja ekipa zmagovalni set točk!:-)))) Kolker me je skupi, boš najbrž pritrdila moji lastni neskromni domnevi, da s tem svojim truplom res lahko računam na končno zmago …..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

s frendom sva po planici skakcala..hahaha

leta letijo - iščem stevardeso.....

Kej lohku jst pridem……. samo, da te malo pocmokam in grem….. :))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Dijo šanto – ma pole pridem tudi jst – ma ne bom šla taku hitru;-))))

Sm narobe nalimala – je pašalu ke na Laro;-)))))

S kum si pa ti skakcou??? ;-))))

New Report

Close