Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Juhuhu, vse najboljše za rojstni dan!

Juhuhu, vse najboljše za rojstni dan!

Dne 24.12. praznujeta:

– naša draga mama Bugica: vse naj naj, predvsem pa, da bi drugo leto ob tem času že imela drugega pod srčkom :))))))))))))) ;))))))))))))))))

– naši dragi, kratkotrajni, neznanokam izgunili farbmajster McAjvar: vse naj naj, še na mnoga leta predvsem pa, da risank ne bi nikoli zmanjkalo :))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))

Čin-čin, na ex obema!

Pridružujem se vsem najlepšim željam za mojo prvo in najtabuljšo internetno prijatelco Bugico!
Vse najboljše!
🙂

tud jest želim velik lepih trenutkov, pa velikooooooooooooo sreče..res.zelo veliko………………..

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hmmm dans je pa res poseben dan…..moja mami ima god,nekdo,ki mi je zelo pri srcu rojstni dan.ojej…:))))

In bUngici želim iz srca prav tako vse lepo,naj traja traja ta družinska idilica…VSE NAJBOLJŠE BUGi…..Drži se!!

Tudi od mene koš poljubčkov (za BGV seveda :))) in pozdravčkov za polpekočega

SREČNO !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

VSE TANARTABOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LUBČKOV EN VAGON BUGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The best in life is free

No, obema “Jezuščkoma” čestitke tudi z moje strani. Pa da ju slama ne bi preveč pikala! 😉

Malo zapoznelo, a zato nič manj od srca… Vse najlepše!!!

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close