Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Juhuhu- živela zlovenija!

Juhuhu- živela zlovenija!

slovenskenovice.si/novice/slovenija/dobiva-denar-za-sest-otrok-pa-vsega-zapije

Mati je v vsakem primeru vzorna, ne glede na dejansko stanje.Oče je brezdelnež, alkoholik, ženskar, ne glede na resnico.Stereotipi slovenskih sodišč, oziroma zablode nekega naroda.

na csd se nikakor ne obračajte po nikakršno pomoč…oni igrajo samo zaščitnike družbeno vplivnih ljudi kar jim gre super fajn

ostala pomoč pa…ah…boljše da ne začnem..verjemite, ne hodite tja po pomoč

nova
Uredništvo priporoča

Bo modrival povedal, da je taka baba gotovo povrhu vsega še lezbijka in feministka.

Ta baba očitno po prebranem ni diht,je pjanka in bi morala na zdravljenje.Upam da otroci dobijo topel dom tak kot si ga zaslužijo.

Takih mater je po zloveniji še ogroooooomnooooooooooo…

Meni je srhljivo dejstvo, da niti tako bizarno očitnih primerov niso sposobni urediti. Torej so matere ki delujejo psihopatsko prefinjeno varne še nadaljna desetletja.

Tudi o tem govori Perko: https://www.youtube.com/watch?v=lhoKpiVx0h0

Mam sosedo, trije otroci, ona nezaposlena on sicer je, ampak vsak dan spijeta vsaj dva sikspeka pira in vsak po dve do tri skatle cikov na dan. Recimo okoli 30eur dnevno za njune razvade. Hvala bogu majo tamali vsaj v soli malco in kosilo drugac bi bli res brez. Med vikendi in pocitnicami so vsi trije od 8zjutraj do 9 zvecer zunaj in fehtajo ker so lacni. Mama se pa ta cas opija in jaha okoli. Tudi premalo so obleceni otroci, v enih in istih oblacilih. Zalost. CSD ne naredi nic ceprav je bil ze obvescen s strani ostalih v soseski nevem kolikokrat.

Pa začnite še vi pit in socialno vlečt. Najlaži je druge kritizerat k se sami nč ne znajdete

Predlagam, da lastnike tega portala predlagamo za slovence leta, ker s svojimi forumi pomembno prispevajo k ohranjanju socialne politike v državi. To je VELIKO delo, vzajemno ozaveščanje o pravicah, ki izhajajo iz norosti materinstva.


Ja res pameten predlog.Mislim da vsak pri zdravi pameti ne želi takšne iznajdlivosti.

Oče, Tanjin mož je umrl dva meseca nazaj. …Tako da ne palamudite, da veste čez kaj je ta mlada ženska morala iti.
Jo poznam in JO NE zagovarjam, samo povem pa vam, da hudo hudo trpi, in da prvi teden sploh ni dojela, da staneta ni več. Ko je pa dojela, je pa začela pit, kar VI BUTLI SLOVENCI VEDITE DA NI ZA OBSOJAT ampak pomagat.
Tanja pije ker drugače ne zna reševati svoje notranje stiske in konfliktov. Prej sta vse z možem skupaj delala in skrbela za otroke.
Pravite da ona nima hrbtenice, jaz pa povem, da jo vi dragi bralci in bralke nimate. Verjamete vsem, vsakomur in na prvo žogo. Ne pomislite pa, da je pisec tega prispevka govoril samo z eno osebo, s Tanjo pa ne.

Kar se pa tiče naslanjanja nad nesrečo drugih je pa tako kot že vemo. Ko je sranje so vsi zraven, ko pa rabiš pomoč pa ni nikogar. Slovenci ste (nisem iz zlata, ampak si upam reči, da tega ne počnem!!) večinoma taki, da tudi če ne veste, vse veste in ste prepričani da veste. Mečete polena pod noge ubogi Tanji, namesto, da bi se najdel nekdo konkretno in ji plačal terapevtsko pomoč, da bi lažje živela naprej po smrti moža, ki ga je imela zelo zelo rada.

Ja potem ji pa hitr odnesi par litrčkov rujnega ane!

Odgovor na objavo uporabnika
gola resnica310, 03.03.2016 ob 09:58

slovenskenovice.si/novice/slovenija/dobiva-denar-za-sest-otrok-pa-vsega-zapije

haha

https://www.mladina.si/210031/neonacisti-kot-subkultura/

https://www.mladina.si/161626/v-senci-neonacistov

Sicer je stara tema, a to je mama od deklice, ki je zmagala na zadnjih talentih, Tajda Korče.

Odgovor na objavo uporabnika
rocker, 03.03.2016 ob 10:06

Mati je v vsakem primeru vzorna, ne glede na dejansko stanje.Oče je brezdelnež, alkoholik, ženskar, ne glede na resnico.Stereotipi slovenskih sodišč, oziroma zablode nekega naroda.

res je

opa, Rusi vidijo kdo pošilja koga in kam    https://www.delo.si/novice/svet/slovenci-se-lahko-v-ukrajini-borijo-zakonito/

Odgovor na objavo uporabnika
in žal podpra ukr neonac, 15.03.2022 ob 09:43

https://www.mladina.si/210031/neonacisti-kot-subkultura/

 

hej BRUHej

bruhej

🙂

 

Odgovor na objavo uporabnika
Hrvati pravijo ZLOvenija, 28.04.2019 ob 12:36

 

New Report

Close