Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Julija bo prej kot v letu dni multimilijonarka

Julija bo prej kot v letu dni multimilijonarka

Če kdo misli, da ima smolo tale lepa Julija se je hudo zmotil… Včeraj so jo obtožili na dve leti zapora. Odsedet mora it zgolj še šest mesecev, ostalo je že vštet pripor.
Seveda je obtožba boleča zgolj zato, ker ne bo izplačane odškodnine in ne zaradi teh par mesecev v zaporu.
In zdaj, če je pametna… Če ima kaj soli ta punca v glavi. Hahahah, Zdaj je vseeno če prizna da si je dejansko odrezala roko in da ni šlo za nesrečo.
Julija vzemi v roke računalnik in začni pisat. Naslov ti dam jaz: Roka za milijon

Evo, vsak dan napiši 5 strani knjige in v treh mesecih imaš 400 strani dolg roman po resničnih dogodkih. Dvigni založbo v tujini (vsaka ti bo dala vsaj par milijončkov za pravice) in to je to. Marca, ko boš uradno zunaj bo tvoj račun težak nekaj milijonov. Aloha Havaji 😉 Preskrbljena si za celo življenje. Leva roka gor ali dol.. Kdo jo rabi brezveze

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

A ves da imas prav, dober naslov btw.. Roka za milijon.. Se film pa bo.

Takole pa majmuni razmišljajo.

Raje imam obe roki zdravi, kot milijone in prazno glavo.

Pa itak je sarkastično napisal zadnji stavek. Itak normalnim nam je pomembno zdravje ampak ona je bila pripravljena roko dat za denar. In lepo so jo obsodili in čao. Če je ne bi ne bi mogla zgodbe prodat. Pokasirala bi tisti nekaj eur od zavarovalnice, ker na koncu bi itak on vse pobral, tako bo pa knjige, zgodbe in filmske scenarije lahko prodajala za milijone vsakega posebej. 🙄

Kje sonstarsi zlte gospodicne? A ji oni slucajno financirajo tele cotke pa jo gledajo doma kar tako, o fino da se vidimo pa to.
Jaz neevm, meni tole vse skupaj izgleda tako butasto že in to iz obeh strani. Seba je bumbar pokvarjen, ona pa ni kaj boljša, me zanima pa kako je zdaj doma funkcjonirala. Jaz je nebi gledala doma kot starš. Imamš otroka neizmerno rad ja, ampak nekje so pa meje no. Da mi potem tamala izda celo familijo in se drži mame colarić mi je pa slabo.
Pa vse kar prebere na prostorsti še vedno razmislja isto je pa višek. Nekje sem kot starš zaj… in to zelo. Nevem no, pričakovano je bilo z moje strani da jo bo druzina malo streznila doma ta čas sojenja.

To, da ima psihicne tezave je znano, kdo jo pa financira pa nihce ne ve.

Moja hčerka je rekla: “Kaj ti bo milijon evrov, če si brez roke…”

denar ne kupi vsega.. ne pameti, ne ljubezni, ne spoštovanja, ne zdravja… lahko pa seveda kupi sfejkane…

Me ne bi čudilo, če bi se to res zgodilo. Če s tem, da bi verjetno pokasiral njen manipulator in prefriganca, ki sta zaplodila to nesnago.

1. Eni bi dali ves denar za zdravje, on pa bi dala zdravje za denar.

2. Dejstvo je, da je invaldika, ker je roka neuporabna.

3. V glavi je prepih, delovnih navad nima.

4. Vse kar ima se skriva v make upu, peroksidu, umetnih trepalnicah, fake torbicah in visokih štiklih. Na kratko – v kiču in plastiki.

5. Ker za delo ni, je edina varianta, da – tako kot pravi Vaga – napiše knjigo po resničnih dogodkih. Potem pa se po tej knjigi, ki bo zagotovo – bestseller – posnel še film.
BBC je že poročal o Juliji, torej so ji vrata na stežaj odprta.
Brez heca, ona lahko na ta račun mastno zasluži.

6. Prepričana sem, da jo starši zagotovo ne podpirajo.
Tiste njene oblekce, hlače in suknjiče s črtami (vse po istem modelu) ji verjetno šiva babi.
Kapo dol pred stašema, da zmoreta normalno živeti, po vsem tem, kar jima je naredila “drama queen”, ker zdaj vsi kažejo s prstom na njiju.

Ne proda se vsaka zgodba za med in ni nujno, da bi se ta. Lahko napiše knjigo, milijone pa z njo sigurno ne bo zaslužila, če bi imela srečo, bi zaslužila toliko kot če bi pošteno delala eno leto. Lahko si želi snemanja filma, amapak zanimivih življenjskih zgodb je ogromno in tudi takšnih, ki so lovci za takšne zgodbe. Nisem prepričana, da bi ta zgodba bila lahko tako dobra, da bo kdo financiral snemanje film.
Kaj je pa z njenimi življenjem?? Ona je duševno motena oseba, ki bi potrebovala redne obravnave in psihoterapije . Bo še dobila normalnega parnterja, če se s S. razideta? Bi takšno žensko imeli za sosedo ali prijateljico? Bi lahko spustili svojega otroka, da se družijo z njenimi otroci? Bi prišli k njim na rojstni dan in sedeli z njima za mizo?
Lahko je luštna (zato je za nekatere ta zgodba bolj zanimiva), ampak ni pa tudi nič posebnega.
To kar ima ona je samo negativna publiciteta, negativna stigma za vse življenje. In denar tega ne more sprati, niti z duše, niti iz srca. Vse kar ima je uničeno življenje.

Vse kar ima je pozornost takšnih plitkih, primitivnih moških, kot si ti sam, ki na njej vidijo predvsem fasado.

Bo še dobila normalnega partnerja?
Po komentarjih sodeč na spletu, so moški več kot navdušeni nad njo. Tudi naš Popay. Samo, a so normalni, je pa že druga zgodba ….

Ne bo sedela še 6 mesecev, ker nihče ne sedi na polno, ampak ji bodo kazen skrajšali, oziroma delno odpustili, ali karkoli že.

“Roke za milijon” ne bo objavila nobena založba, ne tukaj ne v tujini. V noben primeru pa ne za par milijončkov. Če bi bilo količkaj upanja, bi se javilo veliko agentov, pomočnikov, novinarjev, piscev, pisunov, nadomestnih pisateljev, ki bi za del zaslužka sodelovali pri takem projektu.

Če bi bila sposobna pisat, bi se s tem že preživljala.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti misliš da bo ona napisala knjigo. Ta ženska je posebna šola brez inteligence in razgledanosti in ti praviš, da bi lahko pisala knjigo. Halo, ne veš kdo je bolj prizadet, ti ali ona, saj po moje enega samega stvka ne zna napisati😂

Tele “cotke” ji financira ne vem rdeči križ. Daj si v glavo že enkrat, da ta oblačila niso neki hudo draga. Imajo pa njeni starši levji delež v tem. Ni težko ugotoviti po komu je podedovala prazno glavo.

Tega Sebastjana pa je potrebno ubit, ubit. ubit (udarjam po mizi).

Tele “cotke” ji financira ne vem rdeči križ. Daj si v glavo že enkrat, da ta oblačila niso neki hudo draga. Imajo pa njeni starši levji delež v tem. Ni težko ugotoviti po komu je podedovala prazno glavo.

Tega Sebastjana pa je potrebno ubit, ubit. ubit (udarjam po mizi).
[/quote]

Po komu in po čem to sklepaš?

Ta zgodba bi bila za prodajo k večjemu zanimiva, če bi opisovala kako je potekala sama manipulacija. Tega bi se pa ona mogla najprej zavedat in priznat. Torej prit k pameti. Pa tud tole dvomim, da bi šlo za med.
Sicer je zgodba o samem rezanju roke poznana javnosti in si jo lahko sposodi katerkoli scenarist, ki mora tko al tko pri vsaki zgodbi, če jo hoče prodat, malo dramatičnosti dodat še iz svoje domišljije.

Dekle si je s to afero zaprlo številna vrata.

Ni sposobna pisat, a je levičarka?

Dober naslov bi bil tudi: “Iz prve roke” ali pa “Roka pravice” morda tudi “Življenje v mojih rokah” ali pa “V primežu pohlepa” 😀 Čakaj, čakaj … “Barabi sem šla na roko” in še marsikaj 🙂 Zdaj bo pa 6 mesecev, če je še toliko za odsedeti pač naredila lahko eden rokopis. 🙂 In vse to samo z eno roko!

HALO BUDALO, ROKO SI JE REZALA!!!! VEČNI INVALID BO!!! IN GOLJUF. KAJ JI BO VES ČEŠ, ČE NIMA VEČ ZDRAVE ROKE IN NIMA ČASTI.

ZLOVENČKI VAM JE VAŽEN KEŠ ČETUDI NIMATE NE ZDRAVJA NE MORALE.

“Zaprosil me je za roko” ❤️

“Zaprosil me je za roko” ❤️
[/quote]

…. medtem, ko je on jedel hamburger v Btc – ju …. 😂

New Report

Close