Julija bo prej kot v letu dni multimilijonarka
Ne, ravno obratno. Takih zgodb v svetu ni Mary. Nimaš ene take zgodbe
Po eni strani je primer blazno neumen, po drugi me pa res firbec, kaj se ji je dogajalo v glavi.. Ženska je v bistvu zelo mlada (20 ali 21 ali koliko že? ), čeprav je cela tako uštimana bolj resno, da bi ji dal posledično kakšnih 30, pozna 20a… mnogo povprečnih študentk izgleda bolj otroško, podobno svojim letom, od nje..
To pa ne vem. Možno. Ampak to je čisto druga sfera. To je nemogoče, da bi ti prepričal drugega človeka. Tu moraš ti razlikovat zadeve. Glej, obstaja milijon zavarovalniških goljufij, ki se jih poslužujejo ljudje, ki zabredejo in želijo rešit svojo družino. Poznamo primere, ko so očetje naredili recimo samomore samo zato, ker so vedeli, da bo tako družina dobila zavarovalnino in bodo rešeni dolgov in bo omogočil svojim otrokom vsaj to, da ne bodo lačni. Poznam (osebno) primer, ko je nekdo sam sebe dobro zavaroval, potem pa padel nalašč z zidarskega odra, da si je polomil ne vem kaj vse. Dobil je denar in tako pomagal bolni ženi, da je preživela z neko drago operacijo.
Ampak to so drugi nagibi. Tukaj pa je nekdo to predlagal nekomu drugemu in ta drugi je to dejansko naredil. A ni to čudno?
[/quote]
V primeru samomora zavarovalnica ne izplaca nic.
V primeru samomora zavarovalnica ne izplaca nic.
[/quote]
Ni res oziroma ni nujno. V moji polici npr pise, da ne krijejo za samomor v prvih treh letih po sklenitvi. Za kasneje ne vem, ker me ne zanima, ampam razumeti je, da se tudi pri samomoru izplaca zavarovalnina, samo ne takoj.
Ja, kot pravi Mary, zenska ne zna z denarjem. Pri nic sluzbe je imela 45000 pufa, un njen tudi od bogvekod. Sploh ne vem, od kod so se ti pufi lahko nabrali v taksni visini.
Je pa nejasno, kj so mislili s tem milijonom. Glede na to, da hitro porabijo 100tisocakov, bi tisti milijon pri njih trajal najvec 5 let, po mojem se manj. Poplacilo pufov, nakup nepremicnine, ta dva bumbarja bi si ze avta za 100tisoc kupila, po trgovinah bi za brande hitro sel enak znesek. Ma ne vem, ce bi jima ali skozi 5 let. Saj 1.2 milijona se slisi veliko, ampak se jih da pa tudi porabiti hitro in ce mislis, da si upravicen do zivljenja na veliki nogi, kot si onadva, potem gre to en-dva-tri.