Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JULIJKE 2004 drugic – majcken popravek

JULIJKE 2004 drugic – majcken popravek

Sobota, 06.11.2004, lokacija slaščičarna ”Pod vodo” v CityParku ob 10.00h…

Me je assya prijazno opozorila, da prva varianta ni OK zaradi praznikov…

Lahko noc, Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Ali se vam lahko pridružim, prvič sem vas pogrešila

lp, serga

Vsaka je lepo dobrodošla, mi imamo pač Slončka za organizatorja. Seveda lahko tudi druge pridejo, pa mesec gor ali dol, ni potrebno pokazat nobenega papirja kje in kdaj ste rodile, vse kar moraš naredit je, da prideš in poveš nick name. No če katera ne bi želela, je ne bi silile, ampak, do zdaj so se še vse “izdale” :-))) Meni osebno je super, ker točno vem, kako ta oseba izgleda s katero se recimo ravno pogovarjam. In knedelčke je pa sploh luštn gledat.

Tudi midva z mojim knedlčkom z veseljem prideva, no čeprav sva malo starejša. Komaj čakam da vas spoznam in vidim vaše knedle!

Lep dan, vsaj pravijo da bo danes za meglico posijal sonček!

Bubika,

kako pa s kavico, Nejc je šel danes v vrtec- ozdravljen, tako da se lahko domeniva za en dan. Kaj praviš?

Serga

Serga seveda sem za! Samo jutri in v sredo ne morem, ker imamo jutri zjutraj cepljenje in bo mali čez dan tečen(prejšnjič sva imela kar hudo reakcijo), v sredo pa imam nujne opravke. Drugače pa se lahko dobiva v čet. ali pet., če pa ti ta dva dneva ne ustrezata pa imam cel naslednji teden čas pa se lahko zmeniva za kateri koli dan. No v glavnem napiši mi na moj email kdaj ti ustreza in se bova zmenili.

Želim ti lep dan, zgleda da bo res lep sončen, in poljubčka tvoji punčkici!

Organizator ja … hi..hi… v življenju sicer kretivno neorganiziran Sloncek…

Ampak papirjev pa res ni treba s sabo nosit… Sej nismo urad na Mačkovi… :))))

Lepo povabljene! Sloncek

Super, Slonči, da si se spet spomnila. Ti kar brez volitev podelimo mandat za organizatorja za naslednjih X mesecev/let. 🙂

Ergo, medve se bova prikazali, sploh ker imajo tam dobre slaščice, če me spomin ne vara. 🙂 Pa super lokacija, mame lepo na pijački, očiji pa se naj grejo gužvat v trgovino in nabavljat. 🙂 Naša ta prva pa tako ali tako zelo uživa na tistih igralih.

Slonček, ti pa najdeš lokacije!
Jaz imam še vse kg od poroda in moram hujšat 🙂
No ja, jest pa je tudi treba, če hočemo dojit. Torej bo se treba iti malo podpreti in pogledat kako se knedli redijo.

lp

sorry, a mi lahk sam poveš kok dni naj bi dajala zelje gor zaradi nohtov in ali je v redu kar čez noč ali bi morala met gor non stop? Pa zanimivo, da ko sem gor dala zdaj bolj boli, sicer je znosno, sam mi je pa čudno to.

Moram priznati, da tokrat nisem jaz avtor lokacije, ampak mi jo je prisepnila ena od vas… Ne vem pa več ali je bila to Piki Miki ali NusaG…

P.S.:Ker se NusaG ne oglasi veliko vam povem, da ima krasnega sincka s plavimi ucki in prifrkjenim noskom… Zgleda ko en vilinček… Ful luškan skratka… (zadnjič sva bili skupaj na kofetu, sedaj se pa važim)….

Tistega (Piki Miki) o zelju pa ne kapiram… Mozgani na off zgleda…

Sloncek

No, tolk se ti zanimaš za svoje prijateljice.

Saj se hecam. Na postu vraščeni nohti mi je Tinoča dala star recept. Obe nogici imam bogi in se bojim, da bom mogla it rezat. Pol pa bom mogla ležat (kdo pa bo za otroke skrbel???!!!) in potem adijo plavanje. Rada bi se izognila noža.

Mozgani cist na off…

Zadnji post sem spet skoraj narobe prebrala… Sem razumela, da se boš šla režat (ko te bodo na živo odiral) in ne rezat… Ni mi pomoči…

Drgač pa ni panike kar se rezanja vraščenih nohotov tiče (sem že bila na tem)… Sam ni pa fajn, če ti celega dol snamejo, ker ni nikdar več za na manekenske piste (vsaj moj levi nohtek… bogi, bogi…)

Hojla!

Jure je imel gor noč in dan. Na nekaj ur pa sem ga menjavala. Prstek je imelo tako otečen, da če bi ga malo bolj pogledala pa bie počil :). Naslednje jutro je bil normalen a malo “zmečkan”, čez dan je šel ven ves gnoj, naslednje jutro pa smo nehali, ker je bilo dobro. Upam da bo prijelo tudi tebi. Pol pa res k pedikerju. Če imaš š***** ki te žoka v meso boš kmalu ponavljala vajo.

Držim pesti!
Tina

Ha, ha…, tele zvezdice za pomanjševalnico od špice ki te žoka pa so me nasmejale. Nisem vedela da se pojavijo avtomatsko :)))))))

Naša sveta trojica bo verjetno tudi prišla na miting!

AndrejaP
Lepo, lepo… Zdaj vas bom pa sigurno prepoznala… Ker eno tolk luškano družinico si pa človk že more zapomnit…

BTW: Moj dragi je rekel, da zgledaš kot da ne bi šla rodit…. Skratka Gorazd pazi nanjo, da ti je kdo ne ukrade…. Sej veš mamice z dojenčki so pa itak najbolj lušne…. :))))

Spet odpiram tale post, da se tema bolj gor premakne in da mi NE POZABITE PRITI!!!

Sloncek

Živjo,
če želite, lahko pridete tudi na “našo lokacijo”, kjer se zbiramo mamice, da malo poklepetamo, si izmenjamo izkušnje in se fino imamo. Prostor je prijeten in velik, v bližini pa je tudi ribnik, kamor se lahko podamo, če je vreme ok. S seboj lahko poleg dojenčka pripeljete tudi malčka(dojenčkovega bratca ali sestrico), saj imajo dovolj prostora, da se malce poigrajo (seveda so jim na voljo tudi igrače)
Udeležba je brezplačna.
Dobivamo se v prostorih četrtne skupnosti Rudnik, Pot k ribniku 20, Ljubljana (v bližini cerkve na Rakovniku).
DAN: vsako sredo od 10. do 11. ure, z možnostjo podaljšanja, odvisno od razpoloženja, volje,..
dodatne inf. 051 369 900 ali na mail: [email protected]
Miren sen in lep jutrišnji dan!
Andreja Troppan

Helou Andreja!!!

Pa tam sem bila jaz nekoč doma… No, mami in oči se zmeraj tam živita… Mi smo pa zaenkrat na Viču… No, tokrat bo lokacija zaenkrat ista, ker sem nekatere že po mobiju obvestila kdaj in kje (ker so bolj redko na forumu)… Za v bodoče je pa čist možno, da se tam znajdemo in jo mahnemo z vozički okoli ribnikov…. pa konje gledat….

Sloncek

New Report

Close