Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Julijke 2004- slike od Slončka so prispele

Julijke 2004- slike od Slončka so prispele

Slonček, danes si me pa prijetno presenetila in verjetno vse ostale. Kako so luštni naši otročki, no pa mamice tudi. Super, upam, da se še snidemo.

Lp, Serga, Nejc, Pia Marija

Ja, tale naš predragi Slonček. Res so cukri, glede na poletje pa že vsi tako pridno rastejo :(((, ampak saj morajo a ne :)))

Ja res je! Slonček je pa pravi Sonček!
Z Andrejo sva bila zelo prijetno presenečena.
Še enkrat lepa hvala za slike.

Lp GorazdP

Hvala tudi v našem imenu.
Vse smo tok fejst, da o otrocih sploh ne govorimo! 🙂

Pa pa

Urša

No, lepo, da sem vas razveselila… Najbolj sem bila v dvomih, če bo pošta prišla do Gorazda in Andreje in njunega pikca, ker nisem imela priimka… Ampak pol sem kar vsa 3 imena napisala, pa je poštar najdu… Andreja lahko kušneš poštarja v mojem imenu 😉

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Heh, to pa je bil skoraj bolj Božiček, kot Miklavž. 🙂

Si pa našo ulico čisto pofrancozila, je brez prvega L. Ampak, zgleda da poštarji v Ljubljani poznajo svoj posel. 🙂

Jaz sem vsekakor za to, da ti še naprej trobiš za srečanja: nosiš nam rožice, pa pošiljaš slike,…. 🙂

Živjo Slonček!

Tudi jaz se ti najlepše zahvaljujem za slikico in voščilnico in sem res vesela da ste me kot aprilčico povabile v svojo družbo.

Ja, Miklavž je res mal dolg na okrog vandral… :))) Če sem iskrena sem kar dolgo voščilnice skupaj sestavljala in pol je to mal trajalo… Bo pa drugo leto hitreje :))))

Slonči, a se poslavljaš od foruma, da si še gor. Se pravi ŠE ZADNJA DOZA pred mrkom;)))

Neki sem šla za faks pogledat in evo sem še sem malo poškilila… Danes sem bila na praznovanju rojstnega dne v mehiški… Imela sem se imenitno… Aleško se jezi, da sem mlada mamica, ki sam žura… No, sam ta teden… Kako kaj obisk kina (bridget Jones)?

Mrk (kino). A sem tebe tud fehtala?

Si fehtala… Bi kar šla gledat… Samo naslednji teden, če boš še za…

Ne moreš si mislit kako bi bila vesela tvoje družbe, ti si meni tako…………….fleten Slonček ;))))

New Report

Close