Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jumpajdija

jumpajdija

jumpajda, jumpajdija jumpajda, haha, haha, pa ričet brez mesa.

Ej, u porkamadona se danes dobro počutim.

ampak vi, vi seta vsei brez volje, take al pa drugačne.

Včasih ste bli veseli pa smo pisal tle gor toliko postov da sporti nisem dohajal, al ste bili pa razpizdeni in spet pisali da nisem dohajal.

Alo, SP……..kaj je zdej to, tok malo neumnosti ki si jih natresel ta teden…..halo to nikamor ne pelje

Razo….zate velja isti

Pupe sta pustila čisto pri miru. Kaj si bojo pa mislile, pravzaprav si bodo še kaj mislile.

Sonček….tebe tudi skoraj ni več slišato. To ne pelje nikamor, ali pa pelje na Kufe????

Hely….ti vsaj malo pizdiš, da ni popoln dolgcajt.

Bugi….se javi samo na vsake kvatre

Ja porkamadona dajmo preteghnite svoje riti pa kaj napište ( a kaj sexate, pa zakaj ne, kdaj pa kaj ste nazadnej naredil kakšno pizdarijo…….)

Howg, govoril sem

Dragi…me pogresas al kaj…saj svetim..evo tu sem;))…bi ti mene dons mal cartal..a bi…pa ne kofija..buba me grlo..cajcija mi daj..pa enga lupcka..das..al ne das..bos..al ne bos..haha

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja … sej vem … KRIIIIIIIVAAAA SEM!!!!!!!! :((((

Se bom poboljšala … boljubim .. Bom napisala tut jst kako pi*darijo gor … :)))))) … he he … eno od unih mojih … :))))

Ma ja … prej sem imela stalno kej zanimivga za pisat … ko sem imela pač … hm … ljubezenske težave … :)))))) …

Kaj nej pe zdej pišem … Vsaki dan ponavljam kako sem srečna? :)))))))) Ne ne neneneneen … pol me boste pa še prekovlni … :(((((( Nej to v redu … nej nej …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ma sonček, čajčka, lubico, vse ti dam. Ti samo reci.

Zate vse.

Ma sej ni treba skozi pisat kako si srečna. Saj to se ve!!!!!!!

Napiš. ne vem…..da si jezna ker ti lasje narobe štrlijo, al pa ker se ti je mazolj naredil sredi čela. Sam da mamo kaj za obirat…..haha

Ja res je Kriva si. Poboljšaj se!!!!! jasno???!?!?

daj mi…cakam…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Moraš povedati kaj bi imela, je toliko stvari ki bi ti jih lahko dal.

New Report

Close