Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Junij, mesec dogodkov, jaz pa tako obremenjena in žalostna

Junij, mesec dogodkov, jaz pa tako obremenjena in žalostna

Dolgi dnevi, lepi vikendi, ljudje vsepovsod, veseljačenja.. še par let nazaj sem bila jaz del tega z družbo okoli sebe. Potem so po začetku korone sledili slabi dogodki, življenje se mi je obrnilo čisto drugače, v neko nezačrtano, neželjeno smer. Razšla sem se s partnerjem, izneverila sem se dolgoletni prijateljici v eni resni stvari, polna jeze in zamer takrat. Dobesedno sem jo pustila na cedilu. Bila sem čisto apatična in se me ni dotaknilo ničesar, sedaj 3 leta nič, brez občutkov. Šele pred kratkim je začelo to prihajati na površje, čeprav sem si uredila življenje in imam nove ljudi okoli sebe. Ničesar se ne morem odkrito veseliti, nasmejati, telefonski pogovori so mi muka, posvetila sem se knjigam, hribom, delu, ker nekaj že moram početi, ni pa to to. Ne spadam več nekam, tako kot včasih. Deloma tudi po svoji krivdi, ker je bip ego premočan. Šele sedaj me je začela preplavljati žalost.To sem ugotovila, ko se zgodi ena stvar ki se me sploh ne tiče in grem ker v jok.  Ko pridejo vsakodnevne situacije se težje spopadam kot včasih. Težko živim s tem. Nisem več rosno mlada. Se zavedam realnosti, tudi pri fantih mi ne gre. Od nekdaj so mi všeč izven mojega ranga. Sem v fazi, ko se skušam sprijazniti z novo realnostjo, pa še nisem našla načina, da me nebi ves čas nekaj tiščalo tu notri.

Odgovor, ki ti ne bo všeč. Znizaj standarde za moske ali pa si kupi psa ali macko.

Karma je bič.

Vsaka stvar ima svojo fazo, svoje obdobje. Nobena faza ne preneha iz danes na jutri. Predelaj ga in ga ne preskakuj. Pusti kar je bilo. Odpusti sebi, opraviči se, če misliš, da se moraš in pojdi dalje. Iz preteklosti potegni to, da ne boš hodila po istih poteh kot si, torej, da ne boš ponovila istih napak pri novih ljudeh, ki te obkrožajo. Neguj svoj ego, da ti ne bo povzročal spet težav.

Drugih 💯 let je baje boljše

Nehaj se smilit sama sebi. Jaz sem tudi 3 leta samska, veliko se mi je zgodilo v tem času; in če potegnem črto, je bilo večinoma dobro. Zunaj je sonce, pejt na zrak. Imaš tesnobo, si jemala antidepresive? Kako 3 leta nisi čutila nič? Vem, da ne rabiš nasveta in si prišla samo malo pojamrat. Pa kaj, če je junij mesec dogodkov? Eni ljudje ne hodijo ven, ampak imajo druge hobije. Vse je odvisno od tebe. Če si želiš nekaj, boš to tudi dosegla, na primer dobila fanta, prijateljice. Če pa to od tebe zahteva okolica, ne obremenjuj se. Ti veš, kako bi sama rada živela. Če so ti všeč fanti izven tvojega ranga, potem spremeni nekaj. Začni zdravo jest, se gibat (če si pretežka), začni z novimi hobiji, ukvarjaj se, kupi si novo garderobo, se naliči, pojdi h frizerju, … Če imaš premajhno plačo, išči dodatno delo (ob vikendih), išči drugo delo, izobražuj se …

Odgovor na objavo uporabnika
Cabalero, 14.06.2024 ob 10:53

Odgovor, ki ti ne bo všeč. Znizaj standarde za moske ali pa si kupi psa ali macko.

Upam, da ne veš kako nizkih standardov veliko moških ne dosega.

Kaj pomeni rang? Zakaj je nekdo višji rang? So to kaste?? Plehko do jajc. Bruh.

mah, to so ta menopavzna obdobja, nekatere se imajo luštno, nekaterim pa ni za živeti…baje, da mine in se nato obrne na bolje…nič ni za zmeraj.

In kaj se junija dogaja? Junij je najbolj žalosten mesec. Kakšni dogotki so junija v Ljubljani?

New Report

Close