Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jupi, nekaj za nas čokoladosnede;)

jupi, nekaj za nas čokoladosnede;)

lp,

N.

čez pol leta bodo pa odkrili, da čokolada povzroča raka al kej drugega

Uh, sem prej pojedla pol vrečke tortilla čipsa in eno hruško, drugače bi mi zdajle garant sline tekle :)))))))))))

grenka temna čokolada .. ne milka 🙂

Naj ne velja kot reklama, obvestila bi vas samo, da ima Gorenjka cel kup novih temnih čokolad. Mmmmm

Novih? Saj jih jem že dolgo. 🙂 Drugače imajo pa v Mullerju poceni temne čokolade.

Aha, je dobra za arterije, pa tudi ZA ZAPRTJE!
Pri meni se je naredil beton. Ne gre in ne gre ven, tako lepo leži na toplem, posluša spremljavo zračnih tokov črevesja, pa ves je zasušen. Dobil je 3 x 1 dcl portolaka, 2 svečki, 3 l odvajalnega čaja, pa ne in ne it VEN! Ko ga nesem na WC, kar čutim, kako še globlje spizdi gor po črevesju, na kraj pameti mu ne pade, da bi spoznal, da bi bil koristnejši na svetu, kot pa v meni. Tudi Donat ga ne izbeza iz toplega brloga.
Kaj še preostane?
Metek v glavo, da mi pamet v rit pade, morda bo po tem zlezel na plan?

Tole je sicer zelo nazoren opis, :)))) ampak jaz zaprtjem nimam problemov. Pojem pa res največ pol čokolade naenkrat. Baje pomaga tudi gibanje. Malo potelovadi.

Naredi si klistir, ali pa pojdi k zdravniku, da ti tam ga naredijo. Več časa, kot boš čakala, slabše bo.

Jaz pojem veliko čokolade, pa nimam problemov z zaprtostjo.

haha, saj vem, da ti ni ravno prijetno, ampak je duhovito napisano :))

probaj s kakšno telovadbo, ker gibanje pospeši prebavo, jaz moram vedno po rekreaciji na wc, tudi če sem zjutraj že bila

New Report

Close