Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jupiiii … spet lepo spimo … :)))

Jupiiii … spet lepo spimo … :)))

En teden in pol se nam je vleklo. Ta mali ni in ni hotel spati več kot štiri ure naenkrat in sama sem že čisto obupala. Prejšnji teden sem ravno zopet začela z šolo in sem hodila popoldan na predavanja z podočnjaki do tal. Koliko sem sledila si lahko samo predstavljate … :)))))

Dva dni nazaj sem se tako odločila, da mu zvečer dodam adaptirano mleko (slučajno sem imela doma malo Pregomina, ki mi ga je prejšnji teden dala sestra za vsak slučaj, ko sem bila odsotna) in je mali lepo spal od 11h pa do 6h zjutraj. :))) Kok je blo luštno.
Včeraj sem se pa odločila, da ga bom spet samo podojila, sam da bova mogoče mal dlje na dojki. In res … ob 11h se spraviva na zizo … pol ure bolj ko ne spanja kot neko grozno žretje in sem se že bala, da bo spet juhuhu … :))))))) Pa ni bil … :))))))))))))))))))) Ta mali je spal do 7h … :)))))))) Kar verjet nisem mogla. Moj dragi je sam pogledal uro in rekel: “A tista ura dela prav?” :)))))))

Tok sem srečna … :)))) Kako je lepo, ko se lahko človk vsaj za silo naspi. :))))))))))))))))))))

Bravo “zaspancku”! ;-))))))))))

Naj tako kar ostane.

Ti verjamem, kak je fajn! Ko je moja deklica prvič spala 10 ur skupaj, sem hodila gledat, če še diha, ker nisem mogla verjet…

:))) Držim pestke, da bi res. :))

Ja … sej naš je že pri enem mesecu prešaltal na 7 – 8 ur na noč … in to kar tako … iznenada. Eno noč ga dam lepo v njegovo posteljico in se že psihično pripravim, da ga bom zopet dojila na vsake dv uri. Zaspim … in spim … spim … spim … in se zbudim ko je bila ena 5 ura zjutraj in ta mali je še spal. Sem tako skočila iz postelje ihn čekirala če je še živ … pa je bil … :))) In od tistega večera dalje mi je dva meseca spal vedno tako … Zdej se mu je pa rahlo zmešalo … :)))

Bugi, jst sm ti kr fouš :)))) Ma saj veš, da se hecam. :)))))
Mi še kar lepo jemo na tri ure ponoči. No, kadar spi 4 ure, je pri nas že velik velik praznik :))))) Sem se pa na tole nočno zbujanje jaz že navadila, tko da po 2 mescih nisem več toliko čez dan utrujena. Telo se navadi….
:)))))))

Bgv,
me veseli!
Pa tko al tko maš srečo, da Tomi tolk pridno pančka!
Moji fantje so bolj žurerji, edino pupika je pridna za pančat!
Lp, Mateja

Ja … saj verjamem, da bi se tudi jaz navadila na tak tempo (konec koncev na koncu nosečnosti sem ravno tako spala mogoče tiste 3 ure na kupu res trdno in se mi ni zdelo nič nenavadnega) :))) … Sam kaj ko me je ta naš ta mali navadil, da lepo spimo … :))) … pol pa kar tko ga neki piči in si misli: “Mami … nič ne bo. Zdej ti bom pa mal sitnaru ponoči, da boš vsaj vedla da me maš!” :)))) ;)))

Ma sej vem, da imam reeees veliko srečo … :))) Lahko sam potrkam … :))))

Bravo Tomi :)))))…tudi nas je po prvih dveh zobkih spet na starih tirih..zaspi ob 19h in spi do 3, popije malo caja in naprej do sedmih :)))))

ampak naspat se pa kljub temu sploh ne morem…in prav rada bi se ze…:))))

lupcka Tomiju :)))))

Uuuu … a imate že zobke??? :)))))))))) Kako lepo. :))) Zdej bo pa grizel grizel grizel, a? ;)))

Pozdravček Majčku in mamici .. ;))

Ma prejsnji ponedeljek je pokukal eden,par dni za tem pa se drugi….ima jih spodaj in bo pravi zajcek :))))) no ni bilo niti vrocine, niti kaj hudo nejesc ni bil…samo spali nismo ponoci :))))) zato verjamem,kako se pocutis, ko mali pridno spancka :))))

New Report

Close