Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jupol trend

Jupol trend

Mogoče kdo ve katera od teh barv je Orange No.20?

http://www.jub.si/izdelki/notranje-barve/jupol-trend-1865/

na desnem kupčku druga od spodaj, na rdeči.

Ma sem se zajebala danes. Sem hotela apricot, kupila pa tole skropucalo. Pomalala spalnico, zdaj je pa čist oranžna. Čist razočarana :(( Ampak na slikci je pa tako lepa marelična barva za videt.

ma, ta oranžna je res ful živa. Jaz sem z njo neke detajle v dnevni sobi premalala in lepo izpade. Za spalnico je pa kar huda, ja. Sicer pa tiste prave nežne marelične med jupol trendi sploh ni. Takšna nežna je med namešanimi jupoli za otroške sobice.

Se mi zdi da je cela spalnica oranžna, čeprav sem samo eno steno pobarvala. Čist drug odtenek je izpadel, kot je na slikci narisan. Mogoče veš a ko se posuši še precej posvetli al bolj malo? Ker tole niti slučajno ni podobno odtenku na sliki. Sem tako jezna, pa še razočarana obenem…

Kupila bi dulux barvo, kjer ti po želji namešajo točno tisti odtenek, ki ga hočeš in res tak je tudi na steni. Pri nas že leta delamo tako in ni ga čez dulux. Ni pa prav poceni
Tako, da vešza drugič:)

narobe. na rdeči je apricot-marelična. je res oranžna, ker orange barva je pa bolj rumena in je na sliki nad marelično, pod limono.

vem, ker sem ravno včeraj gledala te barve v merkurju.

saj je trend tudi tak na steni

problem ni v barvi, pač pa v tem, ker si gospa ne zna predstavljati, kako bo stvar zgledala

kar se pa kvalitete tiče, je pa trend veliko bolj kvaliteten od duluxa

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Nič kaj dosti se ne posvetli. Sem prejšnji teden barvala domahodnik – sicer samo del stene, pa del v modri, ostalo je še vedno belo. Meni je barva noro lepa. Si pa res ne predstavljam spalnice v taki močni barvi. Otrokoma sem dala namešat barve v Merkurju – bolj pastelne odtenke.
Imam pa doma od Heliosa dve barvi (enake banjice kot jih ima Jupol) – tudi oranžno in modro, ker sem enkrat prej kupila in hotela pobarvat hodnik z njima. Pa sem na srečo probala v kurilnici naredit en flek, da vidim odtenek – čisto brez življenja sta obe barvi. Tako da – meni je jupol zakon.

New Report

Close