Jure Košir v milijonskih dolgovih
Pika890, 10.01.2023 ob 12:56
Potem , ki si je pridelal ogromne dolgove je svojo firmo potopil v stečaj. Ni edini športnik, ki je tako neslavno propadel. Le s čim se bo ukvarjal zdaj .
Preveliek ambicije so amrsikoga potopile.
Naj začne na začetku – kot inštruktor smučanja v kakšnem mondenem smučarskem središču. Za preživet bo.
nč bat, 10.01.2023 ob 15:51
Takšni se že znajdejo. Če ne bodo pa organiziral kakšno dobrodelno akcijo, da se jim nabere kak miljonček. Za nardone heroje se pa ja da kakšnih 10 eur.
točno, naj tisti, ki jim dajejo športniki smisel življenja nakažejo na njegov račun in mu plačajo pufe.
Moj bog, kako privoščljivi komentarji!! A to smo mi? To je naša nacija? Ko je konec kariere, kamor so pred tem vlagali vso svojo bit, se morajo znajti kakor vejo in znajo. Meni osebno se zdi grozljivo, da vrhunski športnik, ki pozna vse elemente motivacije in razvoja vsake mišice posebej ni zadosti dober za učitelja športne vzgoje v šolah?! Če bi se jim priznalo kompetence z didaktičnim izpitom, bi marsikdo iz sveta športa mnogo lažje prešel v svet navadnih ljudi, ne da se morajo it biznisa, kjer je pot res omejena za najbolj podjetne.
Vzvišenost? Sigurno, tolikokrat kot je stal na pediestalu uspehov pa verjetno vseeno mora imeti nek občutek lastne veličastnosti. Vsak od nas ima možnost gojiti občutek veličastnosti v sebi, je pa res, da če v življenju ne prideš dlje kot do štance v fabriki, je to malo težje, vseeno pa ne sme biti ovira. Torej, ker vam ni ravno uspelo, pol tako paše, ko po tleh zgrmi (recimo, poslovne zgodbe Koširja ne poznam) nekdo, ki je v življenju že nekaj dosegel? Super, sem vesela za vas, da ste za trenutek malo bolj srečni v svoji bedi.
Pika na i, 10.01.2023 ob 18:36
Alenka je že vedela zakaj jo je še pravi čas ucvrla. Saj se je že nalimal na eno premožno zobarco. Mi je bilo malo čudno, da se je šel komentatorja v Exaltonu. Pa take hvalospeve so mu peli v rumenem tisku.
Ma saj kot voditelj je čisto OK, super zna voditi- Exatlon je odlično odvodil; se dobro znajde.
Samo premalo zaslužka je to za preživljanje za leta po 50em, ko že moraš imeti nekaj za pokazat stabilnega, za osebo njegovega ranga in kova.
a res tako, 10.01.2023 ob 20:00
Moj bog, kako privoščljivi komentarji!! A to smo mi? To je naša nacija? Ko je konec kariere, kamor so pred tem vlagali vso svojo bit, se morajo znajti kakor vejo in znajo. Meni osebno se zdi grozljivo, da vrhunski športnik, ki pozna vse elemente motivacije in razvoja vsake mišice posebej ni zadosti dober za učitelja športne vzgoje v šolah?! Če bi se jim priznalo kompetence z didaktičnim izpitom, bi marsikdo iz sveta športa mnogo lažje prešel v svet navadnih ljudi, ne da se morajo it biznisa, kjer je pot res omejena za najbolj podjetne.
Vzvišenost? Sigurno, tolikokrat kot je stal na pediestalu uspehov pa verjetno vseeno mora imeti nek občutek lastne veličastnosti. Vsak od nas ima možnost gojiti občutek veličastnosti v sebi, je pa res, da če v življenju ne prideš dlje kot do štance v fabriki, je to malo težje, vseeno pa ne sme biti ovira. Torej, ker vam ni ravno uspelo, pol tako paše, ko po tleh zgrmi (recimo, poslovne zgodbe Koširja ne poznam) nekdo, ki je v življenju že nekaj dosegel? Super, sem vesela za vas, da ste za trenutek malo bolj srečni v svoji bedi.
Ampak, 10.01.2023 ob 20:25
Jjoj smiri doživljaj. Noben se ne naslaja, večina želi povedat, da bi jih z malo manj čaščenja lahko obravnavali. Kot da je kaj posebnega v zivljenjubse sfokusirati na eno samo stvar. Če že veličastnost raje vidim v eni samohranilki, ki z minimalcem žonglira, kako bo otrokom zagotovila vse, kar rabijo in jih naučila vse, kar rabijo. Multitasking nomstop. To je veličastno, ne pa 20 let samo eno, drugega pa ne znaš nič.
opravičilo ima samo če je vdova. za slabe izbire pa se človeku nima kaj zaslug in kape dol dajat.