Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jure Košir v milijonskih dolgovih

Jure Košir v milijonskih dolgovih

Potem , ki si je pridelal ogromne dolgove je svojo firmo potopil v stečaj. Ni edini športnik, ki je tako neslavno propadel. Le s čim se bo ukvarjal zdaj .

Odgovor na objavo uporabnika
Pika890, 10.01.2023 ob 12:56

Potem , ki si je pridelal ogromne dolgove je svojo firmo potopil v stečaj. Ni edini športnik, ki je tako neslavno propadel. Le s čim se bo ukvarjal zdaj .

Preveliek ambicije so amrsikoga potopile.

Naj začne na začetku – kot inštruktor smučanja v kakšnem mondenem smučarskem središču. Za preživet bo.

Ja, vreme bo….

Ne vem niti s čim se je ukvarjal. Je bilo v vezi s smučarijo, ali kar drug biznis /donosen/?.

a da je propadu, 10.01.2023 ob 13:14

Ne vem niti s čim se je ukvarjal. Je bilo v vezi s smučarijo, ali kar drug biznis /donosen/?.

a dej no dej, takšni nikol ne propadejo.

Že zgleda debil, ni čudno da je propadel. Misli da če se zna sankat po bregu, potem kar vse obvlada. Naj gre v fabrko delat, tako kot drugi!

kdo je ta Jure Košir?

se bo že na kakšno bogato nalimal.

Takšni se že znajdejo. Če ne bodo pa organiziral kakšno dobrodelno akcijo, da se jim nabere kak miljonček. Za nardone heroje se pa ja da kakšnih 10 eur.

nč bat, 10.01.2023 ob 15:51

Takšni se že znajdejo. Če ne bodo pa organiziral kakšno dobrodelno akcijo, da se jim nabere kak miljonček. Za nardone heroje se pa ja da kakšnih 10 eur.

točno, naj tisti, ki jim dajejo športniki smisel življenja nakažejo na njegov račun in mu plačajo pufe.

Zgodba Bojana Križaja se ponavlja.

Veliko šprtnikov, ki se po karieri gredo ,biznis. žal ne konča v zelenih in pozitivnih številkah. En tak je bil tudi nekoč dober reprezentančni košarkaš Ivica Jurković, tudi propadel posel in razpadel zakon. Dobri športniki pa niso vedno tudi dobri poslovneži.

Jure Košir se je šel neko fensi športno modo, z vrhunskimi cenami, v vrhunski Kristalni palači , tam je imel trgovino…   Očitno ne obvlada in je slab poslovnež. Milijonov pa sigurno ne bo poplačal.

ne verjemite fake štorijam.

Alenka je že vedela zakaj jo je še pravi čas ucvrla. Saj se je že nalimal na eno premožno zobarco. Mi je bilo malo čudno, da se je šel komentatorja v Exaltonu. Pa take hvalospeve so mu peli v rumenem tisku.

Ima tri otroke in to ni mali zalogaj placevat prezivnino za vse tri tj. okoli jurja mesecno. Verjetno je navajen zivet na veliki nogi in mu je vse spolzelo iz rok. Bo se ze znasel na drug nacin, treniranje smucanja, z voditeljstvom..

A ne prodaja več sesalcev na Shoppsterju??

Ma to ga je una alenka sjebala. Al kako ji je ze ime. To ko babi nikol ni dost.

Kr hiso ob bledu si sou prodat… Kje bos to… To se ne prodaja.

Model je živel na veliki nogi, na veeeliiikoooo.

domišljavost, vzvišenost, narcisoidnost,….to so vrednote naše takšneindrugačne elite. Dolgove elite pa tak al tak plačamo vsi državljani/davkoplačevalci.

Se bude još meni ovako desilo?

ampak a ni tako, da nam vedno plozajo, kako “tremiranje kasneje pomaga tudi na drugih področjih”, ker kao red, rad i disciplina? Ne omenijo pa, da jih je kar dosti, ki so tudi globoko zaplužili. Nič bolj ali manj niso uspešni od običajnega folka, ki svoje mladosti ne pusti na treningih.

Moj bog, kako privoščljivi komentarji!! A to smo mi? To je naša nacija? Ko je konec kariere, kamor so pred tem vlagali vso svojo bit, se morajo znajti kakor vejo in znajo. Meni osebno se zdi grozljivo, da vrhunski športnik, ki pozna vse elemente motivacije in razvoja vsake mišice posebej ni zadosti dober za učitelja športne vzgoje v šolah?! Če bi se jim priznalo kompetence z didaktičnim izpitom, bi marsikdo iz sveta športa mnogo lažje prešel v svet navadnih ljudi, ne da se morajo it biznisa, kjer je pot res omejena za najbolj podjetne.

Vzvišenost? Sigurno, tolikokrat kot je stal na pediestalu uspehov pa verjetno vseeno mora imeti nek občutek lastne veličastnosti. Vsak od nas ima možnost gojiti občutek veličastnosti v sebi, je pa res, da če v življenju ne prideš dlje kot do štance v fabriki, je to malo težje, vseeno pa ne sme biti ovira. Torej, ker vam ni ravno uspelo, pol tako paše, ko po tleh zgrmi (recimo, poslovne zgodbe Koširja ne poznam) nekdo, ki je v življenju že nekaj dosegel? Super, sem vesela za vas, da ste za trenutek malo bolj srečni v svoji bedi.

Pika na i, 10.01.2023 ob 18:36

Alenka je že vedela zakaj jo je še pravi čas ucvrla. Saj se je že nalimal na eno premožno zobarco. Mi je bilo malo čudno, da se je šel komentatorja v Exaltonu. Pa take hvalospeve so mu peli v rumenem tisku.

Ma saj kot voditelj je čisto OK, super zna voditi- Exatlon je odlično odvodil;  se dobro znajde.

Samo premalo zaslužka je to za preživljanje za leta po 50em, ko že moraš imeti nekaj za pokazat stabilnega, za osebo njegovega ranga in kova.

a res tako, 10.01.2023 ob 20:00

Moj bog, kako privoščljivi komentarji!! A to smo mi? To je naša nacija? Ko je konec kariere, kamor so pred tem vlagali vso svojo bit, se morajo znajti kakor vejo in znajo. Meni osebno se zdi grozljivo, da vrhunski športnik, ki pozna vse elemente motivacije in razvoja vsake mišice posebej ni zadosti dober za učitelja športne vzgoje v šolah?! Če bi se jim priznalo kompetence z didaktičnim izpitom, bi marsikdo iz sveta športa mnogo lažje prešel v svet navadnih ljudi, ne da se morajo it biznisa, kjer je pot res omejena za najbolj podjetne.

Vzvišenost? Sigurno, tolikokrat kot je stal na pediestalu uspehov pa verjetno vseeno mora imeti nek občutek lastne veličastnosti. Vsak od nas ima možnost gojiti občutek veličastnosti v sebi, je pa res, da če v življenju ne prideš dlje kot do štance v fabriki, je to malo težje, vseeno pa ne sme biti ovira. Torej, ker vam ni ravno uspelo, pol tako paše, ko po tleh zgrmi (recimo, poslovne zgodbe Koširja ne poznam) nekdo, ki je v življenju že nekaj dosegel? Super, sem vesela za vas, da ste za trenutek malo bolj srečni v svoji bedi.

Jjoj smiri doživljaj. Noben se ne naslaja, večina želi povedat, da bi jih z malo manj čaščenja lahko obravnavali. Kot da je kaj posebnega v zivljenjubse sfokusirati na eno samo stvar. Če že veličastnost raje vidim v eni samohranilki, ki z minimalcem žonglira, kako bo otrokom zagotovila vse, kar rabijo  in jih naučila vse, kar rabijo. Multitasking nomstop. To je veličastno, ne pa 20 let samo eno, drugega pa ne znaš nič.

Uradno v dolgovih, neuradno pa isti lajf kot prej

Ampak, 10.01.2023 ob 20:25

Jjoj smiri doživljaj. Noben se ne naslaja, večina želi povedat, da bi jih z malo manj čaščenja lahko obravnavali. Kot da je kaj posebnega v zivljenjubse sfokusirati na eno samo stvar. Če že veličastnost raje vidim v eni samohranilki, ki z minimalcem žonglira, kako bo otrokom zagotovila vse, kar rabijo  in jih naučila vse, kar rabijo. Multitasking nomstop. To je veličastno, ne pa 20 let samo eno, drugega pa ne znaš nič.

opravičilo ima samo če je vdova. za slabe izbire pa se človeku nima kaj zaslug in kape dol dajat.

New Report

Close