Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek jure robič

jure robič

sem videla da se spet odpravlja na raam, gre na 4. zmago kar še nikomur ni uspelo. ta pa je karakter, svaka čast.

Hm….človek je eden najbolj arogantnih, egoističnih in zlobnih ljudi, kar sem jih videla. Lahko, da mora imeti tak karakter zato, da mu uspeva biti prvi na RAAMu, ampak drugače pa….

Juicy a to govoriš na podlagi 1x izkušnje?
Aroganten, egoističen, zloben?
Prosim, če lahko utemeljiš.
Mene se namreč niti malo ne zdi tak, pač pa preprost, dobrodušen, vztrajen, tak ta prav gorenjc.

nova
Uredništvo priporoča

Vsekakor je odličen športnik, o njegovem karakterju pa raje ne bi.
Si prebrala knjigo “Samo človek sem”, ki opisuje njegov boj na Raamu?
Si si ogledala dokumentarec o tej bitki?
Človek je ekstremist v vsakem pogledu besede.
S takim pa je težko živeti.

se strinjam z oh ja.res rada spremljam RAAM, navijam za Jureta, ampak on,….ma veliko o tem je bilo tudi napisano lansko leto na njegovi strani v knjigi gostov.

jaz ga ne poznam osebno, tako da ne morem rečt ampak kar se športne trme tiče, je pa razred zase. no, mravlje je podoben.

Jureta osebno sicer ne poznam, vendar mislim, da če hočeš zmagat na Raam-u, da moraš bit en “težkokategornik” kar se tiče značaja. Verjetno je res malo duhamoren 🙂
Kar pa se tiče njegovih športnih dosežkov pa tole – ima moj priklon do popka in še nižje. Bravo in srčno upam, da mu tudi tokrat uspe.

Ekstremni šport… kaj pa vem, verjetno ne bom nikoli razumela… kdor se sprijazni s tem da ščije in serje po sebi za dosego nekih “višjih nadčloveških ” ciljev, za moje pojme ni čisto gladek…


se pridružujem tej izjavi; sem zadnjič slišala, da se je žena ločila, ker je nasilen tudi do nje….

Arogance in zlobe ne morem komentirati, ker ga ne poznam. Ampak športnik (predvsem v individualnem športu), ki ni egoist, ne more uspeti!! Vem, ker imam nekaj takih okoli sebe!

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

Jaz ga poznam osebno in se mi ne zdi aroganten, še manj pa zloben, mogoče zloben do samega sebe, ker se gre take ekstreme.
Pred leti, ko smo večkrat bili skupaj je bil čisto ok fant. res pa je da drugega kot vozit kolo ne zna delat. Hja, nismo vsi za vse, ane.

full se govori, da se je žena ločila od njega, ker je bil nasilen. ali je to res oz. če ni kdo se je želel ločiti in zakaj?

Baje jo je pretepel da je bila vsa modra..Ima neko duševno motnjo.
Prosim, tako se govori po Jesenicah, lahko, da so samo govorice, je pa res, da se je žena ločila od njega.

A ni to žalostno, pa saj sta bila skupaj kar nekaj let, pa njegov prvi Raam preživela skupaj, pa vsi ti članki, kao “srečna družina”… v bistvu pa tole. Žalostno, res.

Prvič slišim, da je ločen. Pa saj še ni 1 mesec od tega, ko je bila dirka po Sloveniji in ga je žena s sinčkom čakala na “pit stopu” na Koroški Beli, za vzpodbudo. Ne vem, no.

Juicy…

…jaz o Juretu nikakor nimam takšnega mnenja, ga sicer ne poznam, a nikoli ne bi nekoga na tak način blatila na forumu, niti kje drugje! Če ga res poznaš in če ti kaj ne paše…mu to povej v obraz.

P.s.
S takšnimi izjavami najbolj sramotiš sebe.

@ribica
a si mogoče pomislila da ima juicy in drugi tudi malo prav? Jaz ga ne poznam, mi je pa eden od ljudi ki so z njim tesno sodelovali (in ta človek je verodostojen), povedal par stvari o njem…, in mi je dalo misliti, da imajo tisti kritični o J.R.verjetno prav!

Same babje čenče tole

In kaj boste sedaj povedali,ko ga ni več med nami?

Kapo dol,za takšnega športnika.Slovenija,ne vem če ga bo še kdaj imela.Morda hujši kot Lance Armstrong,se vam ne zdi?Grdo je končal svojo življenjsko in športno pot,a žal usoda ima svoja pota…

Jaz sem Jureta poznala osebno, zelo dobro, bila skupaj nekaj časa in ja imel je svoje muhe, vsak jih ima ampak iskreno lahko rečem, da je bil super človek… Ne kot športnik, tu mu itak ni para… Kot prijatelj, kot nekdo ki se lahko nanj zaneseš…
Ne blatite njegovega imena s čenčami, ki krožijo okrog in so nepreverjene… še posebej tisti, ki ga niste niti poznali…

mene je njegova smrt globoko prizadela, jaz sem ga občudovala, ko gledam slike na fejsu z njegovim sinom, mi je hudo…. vem kako je odraščati brez očeta.. njegova punca Helena pa ga je mogla zelo zeloo imeti rada, da mu je stala ob strani in ga podpirala.

Glede bivših v obeh smereh, jaz se držim pravila : Ako bi bio dobar ( dobra ) ne bi bio ( bila ) bivši -a…..

rip Jure 🙁

pejte kj delat

New Report

Close