Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek juri muri v afriki-je kdo gledal

juri muri v afriki-je kdo gledal

Je že kdo gledal plesno predstavo Juri Muri v Afriki? Je v redu za 2,5 – letnika?

Živijo!

Misliš tisto od Mojce Hrovat? Mi smo jo gledali lani pred novim letom v Cankarjevem domu, deklici sta bili takrat stari 2 in 4. Večja je celo predstavo gledala skoraj nepremično, zdelo se mi je, da je tudi mlajša uživala. Da ne govorim o očku in mamici… jaz sem občasno dobila kar mravljince po koži, tako mi je bilo všeč. Vem pa, da naše starejše pri starosti dveh let z nobeno predstavo ne bi mogla pripraviti k mirovanju daljšemu od 2 minut… Če si z otročkom že bila na kakšni predstavi in veš, da ga take stvari pritegnejo, potem se kar odloči. Že zaradi sebe….

Prijazen pozdrav,
M.

Ja, recimo lutke bi gledal tudi eno uro nepremično, plesne predstave še nisva nikoli, ampak mislim, da si me prepričala. Hvala.

Morda veš, koliko časa približno traja?

45 minut (vsaj tako piše na internetu). Zelooooo se dogaja, muzika, petje, kostimi, joj, joj, joj, bi šla kar še…

Uživajta še zame!

M.

Hvala še enkrat in res bova šla. Se spomnim nate danes med 17.30 in 18.15-to.

Kje pa se to dogaja?

V Novem mestu. Pridte dol:-))

To je tudi predstava v okviru pravljicnega abonmaja (tudi izven) v Cankarjevem domu. In je super! Prvic, da otroci plesejo in tudi pojejo v zivo. Priredbe so super – Patrik Greblo, koreografija pa itaq – Mojca Horvat je zakon!

Tanja

New Report

Close