Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jurman- LJ- katastrofa

Jurman- LJ- katastrofa

Včeraj smo po dolgem času zavili v gostilno Jurman v Lj. Včasih, ko sem bila več v Lj je bila to kar fajn gostilna.

Včeraj pa šok.
Neprijazen natakar, smrdele je po švicu.
Ok to še preživim….potem pa hrana…pice noben presežek, prej pod povprečjem, vegeterijanski krožnik dolgočasen in neokuse 8poln kuhane zelenjave in zažganega mastnega cvrtja..

Ali se je to res zelo spremenilo ali smo mi samo naleteli…

Kje je zdaj v Lj gostilna primerne za družine, dobra hrana in nekaj igral.

Hvala

tudi natakarji imajo pravico do praznika, a zdej se naj pa zaradi tebe umivajo!?

Kaj imaš za hodit po gstilnah, če ne znaš naročit nič drugega kot krožnik zelenjave???

A ce bi narocila krvavico in zelje, potem je pa upraviceno da dobi zanic hrano? Eni ste res zaplankani do amena. Ali pa nevoscljivi, ker si niti kroznika zelenjave ne morete privosciti zunaj. Najbrz oboje.

Sicer pa ja, Jurman je svetlobna leta stran napram nekdanjemu slovesu. Mi ne gremo vec, pa smo vcasih veliko hodili. Osebje skrajno zoprno, hrana povsem povprecna, ce ne ze podpovprecna.

A ce bi narocila krvavico in zelje, potem je pa upraviceno da dobi zanic hrano? Eni ste res zaplankani do amena. Ali pa nevoscljivi, ker si niti kroznika zelenjave ne morete privosciti zunaj. Najbrz oboje.

Sicer pa ja, Jurman je svetlobna leta stran napram nekdanjemu slovesu. Mi ne gremo vec, pa smo vcasih veliko hodili. Osebje skrajno zoprno, hrana povsem povprecna, ce ne ze podpovprecna.[/quote]

Pravzaprav si takih gostov niti ne želimo.

Ja res, prav zdelo se je da smo gostje odveč.

Da je natakar smdel je zame nedopustno. Vsak šef mu mora dati tolk odmora, da poskrbi za higieno.

Mi že dolgo ne hodimo tja. Hrana obup, osebje še hujše, vse kar je ok je lokacija.

Sicer pa ja, Jurman je svetlobna leta stran napram nekdanjemu slovesu. Mi ne gremo vec, pa smo vcasih veliko hodili. Osebje skrajno zoprno, hrana povsem povprecna, ce ne ze podpovprecna.[/quote]

Pravzaprav si takih gostov niti ne želimo.[/quote]

Želje po obisku ni več. Že iščem novo destinacijo za današnje kosilo.

Kakšnih?

Draga hm,, če pridem v gostilno jest, se mi zdi skrajno neapetitno, da mi streže prepotena in neumita oseba. To so osnove!

Kakšnih?[/quote]

LAŽNIVIH!!!

Kakšnih?[/quote]

LAŽNIVIH!!![/quote]

In kje lazem? Hrana pac ni vec dobra, osebje pa ni prijazno. Kje je laz? Pac ste zanic, face it! Sicer pa, kakorkoli, veliko uspeha naprej, ob taksnem odnosu boste rabili pa se kaj drugega za uspeh

Včasih bil JURMAN, danes postaja ZAFURMAN

Bila tam že večkrat, hrana je za pojest, ni pa noben kulinarični presežek, cene so zmerne, edino kar me je vsakokrat zmotilo, je bil kraval otrok (starši, ki pridejo tja z otroci se obnašajo, kot da vedenje otrok ni njihova briga), zato raje grem kam drugam, kjer je bolj mir.

Mi gremo na vsake dva meseca enkrat tja. Enkrat mi pica res ni bila dobra, drugače pa je. In tudi druge jedi, ki jih naročamo, se mi zdijo enako dobre kot pred dvema letoma, porcije enako veliko. Na neprijaznost pa še nisem naletela. Nikoli nisem mislila, da so kulinarični presežek, pri tako ugodnih cenah in velikih porcijah ne morejo niti biti, ampak če ne vemo kam in smo res zelo lačni, gremo pa k njim, ker vemo, da se bomo pošteno najedli.

Mi smo pa ravno včeraj bili prvič tam in bili zelo zadovoljni. Slučajno smo jo našli, saj prej zanjo še nismo slišali.

Natakar je bil prijazen, “naš” ni smrdel po švicu, porcije so bile zelo velike, cene ugodne, pa še kozarec smo dobili zastonj. In smo si rekli, da bomo spet šli.

LAŽNIVIH!!![/quote]

In kje lazem? Hrana pac ni vec dobra, osebje pa ni prijazno. Kje je laz? Pac ste zanic, face it! Sicer pa, kakorkoli, veliko uspeha naprej, ob taksnem odnosu boste rabili pa se kaj drugega za uspeh[/quote]

boldano.

drugič se raje zapelji še malo naprej, kakšen kilometer, potem pa zavij desno in po dvesto metrih levo.
te čakajo na psihiatrični kliniki…

In kje lazem? Hrana pac ni vec dobra, osebje pa ni prijazno. Kje je laz? Pac ste zanic, face it! Sicer pa, kakorkoli, veliko uspeha naprej, ob taksnem odnosu boste rabili pa se kaj drugega za uspeh[/quote]

boldano.

drugič se raje zapelji še malo naprej, kakšen kilometer, potem pa zavij desno in po dvesto metrih levo.
te čakajo na psihiatrični kliniki…[/quote]
A si tam stacioniran, da tako dobro poznaš pot?

Pred parimi leti je bil Jurman res izredno kvalitetna gostilna in smo se z veseljem vračali tja.
Smo pa pri zadnjem obisku naleteli res na neprimerno hrano, tako, da nas tam ne vidijo več!

si hotel napisat bukova drva[sup]2[/sup]?

Ja tam v hosti, za tvojo rezidenco na Studencu

Pred kratkim smo jedli pico v Al Capon-eju. Tako zanič pice še nisem jedla.

Midva greva vedno tja na kosilo ali večerjo, če sva v Lj. Nama je tam pač super. Hrana je vedno okusna. Pri hrani mi gredo na živce edino kaki zrezki, ki so dostikrat čigumasti. Ampak to sem se enkrat navadila in jih pač ne naročim nikoli več. Ostalo je super. Gneča je taka kot je bila vedno – obupna. Aja pa motijo me še razni mulci, ki jih je povsod polno ker jih starši kar spustijo kot da so doma ali pa na igrišču. Se kar derejo brezveze pa zaletavajo v goste, ipd. Nama je Jurman drugače še vedno zakon.

Osebno sem raje lačna, oz. preskočim obrok, pojem sendvič ali karkoli drugega, samo da mi ni treba k Jurmanu.

Hrana je slaba, mastna, postana, kot v kakšni slabši menzi, natakarji obupni, porcije prevelike, hrup …

Glede na to, da imajo vedno polno, Slovenci resnično nimamo pojma, kaj je dobra hrana.

Hrana je pač iz vrečke – če greš tja, moraš to vedet….tista zelenjava je tipična (v vsakem letnem času) iz zamrzovalnika.
Fast food bi se reklo.
Sem hodila zadnje mesece na malico – 2x mesečno v povprečju, ker sem se tam službeno nahajala.
Tudi sama sem opazila natakarja, ki je ves prepoten – vse razumem, nekateri pač bolj “švicajo”, ampak res pa ni prijetno če ti tak streže.
Skratka: vesela sem, da hodim zdaj v druge konce in me tam ne vidijo več.
Ko prideš itak letajo vsi mimo tebe, prepuščen si sam sebi….polno enih zgodb bi lahko povedala-negativnih, pa nima smisla. Veliko gostiln je na izbiro za nas, ki smo natančni in vsega siti (tako bodo nekateri komentirali-pa naj).

New Report

Close