Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jurman- LJ- katastrofa

Jurman- LJ- katastrofa

Jurman ni bil nikoli kakšen presežek, tako pač je. Hrana instant, omake neakih okusov, razkuhana zelenjava iz zmrozvalnika ….

Hrana je res neokusna. Imajo lep parking, a prevelik hrup v gostilni, hrana je bolj slaba, brez okusa… Tako da mi več ne hodimo tja.Na splošno ne gremo velikokrat v gostilne, drago plačaš za slabo hrano.

Podpis. Slovencem je očitno edino pomembno, da je velika porcija in da dobijo zraven zastonj kozarec.

Ne vem kaj vse jeste od trgovinske zelenjave do vsega podobnega pa ni nobenih vitaminov not kot si mislite potem se pa tukaj za Jurmana zgrazate.

Meni je tam vsec, sicer jem parkrat na leto ce me ze prime, se to bolj za cas kosila ko je mularija se v vrtcu tako da je nisem se slisal, mi je pa vsec ambient, sploh raje na levi strani k je bar tam smo pa doskrat na kavi. Kr lusne macke delajo ksna starejsa milf pa se vseeno dobra.

V glavnem, cena/porcija razmerje lahko recem da ni drago tako da tud ni ne vem kaj za pricakovat je pa se vseeno mal nad povprecjem za moje pojme, pa hodim po celi Sloveniji in tud v tujini kdaj sluzbeno pa je treba it malcat tako da vem kaj je ok pa kaj ni. Sem zbircen in tezko zaupam hrani pa ne zarad vitaminov pa sestave ampak okusa, posledic.

Povprečna gostilna. Pizze pač niso njihova specialiteta, nad njimi nikoli nisem bil navdušen, še manj nad ploščami z lignji, ki so res obup, za mesne plošče pa lahko rečem, da imajo kar solidne, pa imam glede zrezkov dolgoletne izkušnje po raznih restavracijah, tako v Ljubljani, kot na primorskem po celi Istri. Omakam in prilogi pa tudi nič ne manjka za ceno, ki jo tam plačate. Sladoledi in sadne kupe so nekje na nivoju povprečja.

Glede hrupa s strani otrok na srečo nebi vedel nič, ker sem bil nazadnje tam na sobotnem kosilu v tistih časih, ko v Sloveniji še ni bilo tega zadnjega “baby boom-a”, če pa sem kdaj vmes zašel tja, je bilo to med tednom v dopoldanskem času za kako hitro malico.

Mislim,da imajo eni prepolne riti in kritizirajo na vse strani.

Jurman je super restavracija za tiste, ki so vajeni instant juh in Vegete. Jaz sicer nimam polne riti, vseeno pa pričakujem, da vsaj pizza nima okusa po Vegeti in da je juha vsaj približno magari iz trgovinske zelenjave (kot je nekdo omenil) in ne iz kocke ali vrečke.
Pa sem cca 15-20 let kar dosti hodila v Jurmana, zdaj pa pač ne več. In je škoda, da so se tako pokvarili.
Kar pa se velikosti porcij tiče, pa mene osebno mine apetit že takoj, ko jih vidim.

Hrana je povprecna do podpovprecna. Povprecne so mesne jedi, podpovprecne so ribe, lignji… Pice so vcasih dobre, vcasih ne, kakor naletis. Vcasih je pri njih veljalo – za malo denarja veliko muzike. Tega skoraj ni vec.

Nihce ne omenja, da so zmahana in napol polomljena igrala. Vsaj tista v gostilni.

Drugace pa: Jurman je ena taka instant restavracija, kot malo boljsa menza.

S kelnerji imam pa dokaj vredu izkusnje. Se kar prijazni, ustrezljivi. Nadpovprecno ucinkoviti, glede na ostale restavracije po Sloveniji. Nobene negativne izkusnje. Izvisis lahko edino, ce je velika gneca in se vsem mudi.

Nam je pa Jurman všeč, hitra postrežba, dobre pice, dobri kalamari, dober pohan sir. Celo v primerjavi z kakšnim snobovskim JB, definitivno je boljši Jurman!!! Pa smo bili v kar veliko gostilnah po Sloveniji in po svetu. Tako da Go Jurman Go!

Pozdravljeni, moje osebno mnenje o Jurmanu ni ravno najboljši.

2x letno grem vseeno k njim na pobudo fanta. vendar glede da delam v kuhinji
je NEMOGOČE zrezke v omaki z vso njihovo prilogo v 5minutah spravit na krožnik
in celo že do mize. moje mnenje je ,da je to vse pogreta hrana, mogoče kaj že od prejšnjih dni.
daleč od sveže pripravljene, pečene, skuhane hrane.

No, zrezek dejansko rabi samo 5 minut, razen, če ste vajeni jesti žagovino, ki jo pacate pol ure. Omake so pa instant in zato mene tam ne vidijo več.

New Report

Close