Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jurman Ljubljana

Jurman Ljubljana

Kaj iz menija priporocate?

Nic ni ekstra posebno dobro ni pa nic slabo… porcije so zadostne hrana je ok jst sem nazadnje jedel purana na zaru in je prisel prehladen na mizo ni bil vroc ampak rahlo topel… je bila neverjetna guzva ampak to ni izgovor… drugacr vsakokrat vse ok evo to zadnjic pa je bilo tako. Ostali so jedli lignje na rukoli ali zaru in so bili zadovoljni.

Dobra gostilna za casual kosilo, se posebno ce so v skupini resni jedci. Porcije so velike, hrana je okusna, za otroke je poskrbljeno.
Ni pa neka high-class restavracija.

Njoke in mesano solato kresnem, ko sem tam. Aha pa paniran sir. Sojedci pa prisegajo na kalamare ali telecjo pecenko. Odvisno od tega katere jedi so ti dobre a ne? Niso presezki ampak bp,uzitno,porcije velike.

Jaz priporocam panirane lignje s prsutom ali pa pizzo s prsutom

jst grem vedno na ocvrte kalamare tja v viteško sobo, najraj. ma me je pred mesecem dni račun prešel skor 90 evričev, nas je bilo šest, sm se ne spomnim kaj so drugi jedli.

Ne priporocam Jurmana.

Zakaj ne?

Prevec industrijska hrana in prevec mikrovalovke.
Prevelike hale, natrpane z ljudmi, ki se veselijo prenatrpanih kroznikov. Kvantiteta na racun kvalitete, racun pa bolj vlece na drugo.
Brez osebne note, pocutis se kot eden tistih piscancev na klinu.
Upam da vi vseeno najdete dober razlog za.

Natanko tako sem se počutila, ko sem bila prvič in zadnjič pri Jurmanu.

To je zato, ker na mrzle krožnike servirajo. Če bi ogreli krožnike, bi bil tvoj purančk še topel pred teboj…..

A pod “resne jedce” misliš požeruhe? 😀

Jurman je krmilnica, nič drugega. Gostiona za družinske obletnice, malcarnica in kosilofutrnica.

Kadar je kot glavni plus gostilne izpostavljeno, da so porcije velike, je s tem vse povedano.

Jurman je ena redka tako velika gostilna, ki ima polno vse dni v tednu. Ne slovi po kvalitetni hrani ampsk po cenovno ugodni ter po velikih porcijah ter hitro postrežbo. Me je pa pozitivno presenetil odnos in sicer eno nedeljo bilo nas je 14 smo šli pozno popoldne k Jurmanu in mize vse zasedene. Kljub temu so se ful potrudil in nam zrihtal dol v kleti dodatne mize. Glede na polnost bi komot rekli žal smo zasedeni ampak so se ful potrudili.

Ehhhh, hebeš tako gostilno, da moraš v kleti jest, ker je “overflow”…. to je isto, ko v hotelih naredijo improviziran zajtrk v eni izmed konferenčnih sob, ko glavne zajtrkovalnice sploh ne vidiš :))).

Sicer pa lepo, da so se potrudili 🙂

Jurman je fensi menza in nič drugega. J.e.b.e.š gostilno, kjer ti še turške kave nočejo skuhati.

Ehhhh, hebeš tako gostilno, da moraš v kleti jest, ker je “overflow”…. to je isto, ko v hotelih naredijo improviziran zajtrk v eni izmed konferenčnih sob, ko glavne zajtrkovalnice sploh ne vidiš :))).

Sicer pa lepo, da so se potrudili 🙂
[/quote]

Ker smo prihajali od daleč in ker smo bili ob 4 popoldne res pošteno lačni in ker ¢al na tem koncu ne poznam nobene druge gostilne nam je bilo res vseeno kje jemo samo, da pojem. Res so nas dali k klet vendar nam je bilo čist ok smo bili vsaj sami in nam ni nihče stal ob mizi in gledal v naše krožnike in nam s pogledom sporočal kdaj se mislimo že spokat.
Kot sem rekla pro nabito polni gostilni nas niso odpikali ampak so se zelo potrudili, da ostanemo. Aja prej smo se ustavili še v eni gosrilni in so nas odslovili zato sem bila še bolj presenečena da nas je ena gostilna k je skoz nabito polna ne samo v nedeljo pa sprejela. To jim štejem v velik plus.

Ker smo prihajali od daleč in ker smo bili ob 4 popoldne res pošteno lačni in ker ¢al na tem koncu ne poznam nobene druge gostilne nam je bilo res vseeno kje jemo samo, da pojem. Res so nas dali k klet vendar nam je bilo čist ok smo bili vsaj sami in nam ni nihče stal ob mizi in gledal v naše krožnike in nam s pogledom sporočal kdaj se mislimo že spokat.
Kot sem rekla pro nabito polni gostilni nas niso odpikali ampak so se zelo potrudili, da ostanemo. Aja prej smo se ustavili še v eni gosrilni in so nas odslovili zato sem bila še bolj presenečena da nas je ena gostilna k je skoz nabito polna ne samo v nedeljo pa sprejela. To jim štejem v velik plus.
[/quote]

Draga Fani – za drugič: v frekventne zadeve s hrano se pokliče in naredi rezervacijo mize, predno tja prideš :=) Vsak telefon v iskalniku najde telefonsko številko želene lokacije in pokličeš….Tudi zato, ker vas je bilo pet 🙂

V tujini je to kar redna praksa, pri nas pa vas je še veliko “padalcev”. no ja, konec dober vse dobro – če ste bili zadovoljni tudi v kleti, pa sploh OK.

Natanko tako sem se počutila, ko sem bila prvič in zadnjič pri Jurmanu.
[/quote]
Evo, jaz tudi priporočam sploh ne it tja.
Taka industrijska krmilnica.

od Komljenovića? Ker se je sramoval porekla, se je prekrstil v Jur-mana.

Evo, jaz tudi priporočam sploh ne it tja.
Taka industrijska krmilnica.
[/quote]

Zakaj ne? Je kaj slabše od tvoje službene menze? Mislim, da ne, je prej bolj fensi menza, kot je nekdo zgoraj omenil in hrana sploh ni slabega okusa za eno tako masovno menzo. Sicer nisem tam redni gost, sem p jedl že kalamare, pico, 1x celo neko kosilo, pa kmečko pojedino al kaj je že bilo in je bilo vse čisto ok hrana, noben presežek kulinarike, a tudi brez klasičnega industrijsko-menznega okusa.

New Report

Close