Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Just cenik

Just cenik

Prosim za pomoč,nikjer ne najdem cenika za Just izdelke.

Kateri pa so Just izdelki? Prvič slišim!!!!!!

http://www.naturaljust.si/

Cenika na internetu ne boš najdla tudi na njihovi strani ga ni.

Če želiš pusti email, pa ti ga jutri poskeniram in pošljem. Enkrat sem pri njih nekaj naročila in sem ga dobila.

Ja prosim,moj mail je babiami10@gmail.com

A lahko prosim še meni posredujete…. medvedka.nina@gmail.com

Hvala, Nina

Uh kak strup…bljak,bljak,… Just propada v sloveniji zaradi strupov,tak da premisli!

Bi lahko prosim tudi meni poslali cenik?
Najlepša hvala!

gabrijela.karlovcec@gmail.com

BI MI LAHKO POSLALI CENIK OD JUST, PROSIM

Bi lahko tudi meni poslali cenik JUST, prosim,
najlepša hvala

m.gaspari@t-2.net

Tudi jaz prosim za cenik izdelkov Just, in sicer na ankaspi@gmail.com

Hvala.

če kdo želi najnovejši Justov cenik, ga pošljem po pošti ali po mailu. Prosim kontaktirajte me na mail: original2031@gmail.com

Molim Vas da i meni pošaljete cenovnik, interesuju me prirodni preparati za pomoć kod upaljenih sinusa .
Pozdrav iz Srbije 🙂
ruska.lazarevac@gmail.com

ali izdelke pošljete po poštii

ja, lahko.

Pozdrav, zanima me ali bi lahko katera poslala izdelek od justa po pošti? Ker vem da gre to vse preko svetovalcev in podobno.. Hvala

Justove izdelke lahko pošljem tudi po pošti, če bi katera želela.

Kontaktirate me lahko na lukman.darja@gmail.com.

Lp, D

Hahah ce bi imela kaj pojma,bi vedela da so Just izdelki eni redkih naravnih in v nasprtoju z ostalimi tudi pomagajo!

Tudi jaz lahko kateri posljem just izdelke po posti ali ce je v moji okolici tudi na dom ce zeli. Kontaktirajte me na: kaja.just@gmail.com
Izdelki so res odlicne kakovosti in naravni.

Pardon zmotila sem se. Email naslov je kaja.just00@gmail.com

Zelo moteče je, ker Just nima cenika. To s temi svetovalkami je obremenjejoče, saj vam ponujajo in vas učijo kot majhne otroke za kaj je kaj koristno. Jaz bi rada sam pogledala izdelke in se glede na ceno odločila kaj bom kupila. Saj vsi objavljajo cenike na netu, samo Just jih ne. Zato bom kupovala tam, kjer cene vidim in ne tam, kjer moram za ceno kontaktirati neko svetovalko, ki mi potem šari po hiši in razlaga. Pa tudi neprijetno je svetovalki pokazati, da nimaš dovolj denarja, da se pač odločaš po malem, zdaj to, zdaj ono. Trenutno me zanima koliko stane akcijska promocija poltenega kompleta malih kremic, pa ne bom tega spraševala svetovalko, saj bo vedelo pol vasi, da nimam denarja, če ne bom kupila.

Samo da omenim, malih kremic se ne prodaja. Svetovalka z svojo dobro voljo podari te kremice svojim kupcem v zahvalo. LP

Alumi

Dober Dan vsem ki berejo.

Ali tea tree just res pomaga pri brazgotinam in odrgninam?in mogoce tudi mozoljem, pa ne na obrazu?H

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2325, 01.08.2021 ob 17:45

Alumi

vala, lp

New Report

Close