Najdi forum

Just izdelki

Zanima me če imete kakršne koli izkušnje s to kozmetiko. Ali so res tako učinkoviti ? Zakaj jih ne moremo kupiti v redni prodaji ?

Z Just izdelki imamo samo pozitivne izkušnje. Res pa je, da so malce dragi. Bistvo Just izdelkov je v tem, da so sestavine, iz katerih so narejeni biološko in kontrolirano pridelane, kar jim pač daje svojo ceno.

Nekatera podjetja imajo pač tako trženje (podobno kot Tupperware ali Stanhome), da prodajajo samo na domu. Verjetno se jim že splača, da se tega tako trdno držijo.

LP

Prvič slišim. Lahko poveš kaj več? Imajo stran na internetu? Kje se dajo kupit, videt…?

Mi kozmetike nismo uporabljali, je pa zelo dobra njihova zdravilna tekočina 21. Narejena je iz 21 zelišč in je uporabna za veliko bolezni.Uporabljaš jo lahko zunanje in notranje. Zadeva se kupi preko posrednikov.

LP,Kaja

Jaz sem imela izkušnje samo s kapljicami 31 in še to s tistimi, ki so bile
uvožene preko posrednika iz Italije. Bile so odlične.

Jaz že kar nekaj časa uporabljam te izdelke in sem zelo zadovoljna. Vse kar kupiš je sicer malo dražje vendar uporabljaš v zelo majhni kočini ker je vse zelo koncentrirano. Predvsem ti priporočam čudežno “olje 31” (za glavobole, prehlade, zobobole, kopeli, parne kopeli, trebušne težave……)-jaz si brez tega ne znam več predstavljati življenja ker je res “prva pomoč”. Zadostuje že 1 kapljica – tako da imam 1 flaško /5.500 sit/ za 2 leti (pa še v izparilnik dajem in na posode za radiator/ ker ima res magičen vonj – razkužuje prostore. Uporabljam še kopel Vivisal -sol mrtvega morja , ki je čudež za vse ki imajo kožne probleme, alergije .Imam še esenco materine dušice, aktivno kremo, kremo za okoli oči, malva – krasno mleko za telo iz slezenovca, naročeno pa imam tudi mleko za sončenje. Čisto vse kar imam je super in mi ni žal denarja.

Prodaja se po zastopnikih, ki pridejo na dom in naredijo predstavitev. Imajo pa izdelke za aromaterapijo in hidroterapijo, za sončenje, za nego telesa in obraza…. Najbolj znano pa je vsekakor olje 31, ki ga pozna že skoraj vsak slovenec.

Gospa ki dela v Bioti – gornji trg je tudi zastopnik in če ne gre drugače se lahko oglasiš pri njej za informacije in nakup. Traja pa cca 1 teden da dobiš kar naročiš.

http://justnatural.net/index.html

na tej strani si lahko malo ogledaš.

Vsekakor močno priporočam !

Hojla, izdelki so res dobri in kvalitetni, zato pa primerno dragi,
izkušnje imam z oljem31, gel oz. tekočina za intimno nego in brinjevo kremo.
Vse troje je super in zelo dolgo imaš to robo, saj je učinkovita v majhnih količinah.

Izdelki so zelo dobri, sama jih uporabljam kar nekaj. Kupiti se jih da preko posrednikov, po mojem predvsem zato da si kupec vzame cas, da mu predstavnik lahko razlozi nacin uporabe, najboljso ucinkovitost….
nakup in dogovor za predstavitev: ga. Evgenija tel: 01- 365 78 27

Mi imamo doma zelo veliko Just krem- naročila pa jih je mama preko njene sodelavke.
Ne vem- vsi jih hvalite, meni kreme niso posebej pomagale…

Kaj konkretno ste uporabljali ( za katero težavo ) da ni bilo učinka ? Zanima me namreč, če ni to še ena natega, tako kot vse ostalo kar se takole prodaja…Sliši se sicer OK.

Mi imamo doma kapljice 31 (te so res ok), pa tudi vrste krem- ognjičeva, tea-tre, krema za somčenje… Ne vem- proti mozoljem že ne deluje prav nič (piše, da če mažeš 2 do 3x na dan izginejo…)- larifari.
Vem, da proti pordeli koži je pomagalo. Ampak ne zdi se mi kakšen čudežen preparat, kot vsi pravijo… Ne vem- lahko se motim, ampak moje izkušnje so take.
LP

Tudi sama uporabljam JUST izdelke. Meni so uredu. Povem Vam, da sem si z masažo s kombinacijo brinjeve masti in kapljic 31, odpravila celulit.

Glavobol in heksenšus – ni boljšega kot kapljice 31!!!!

M

Se strinjam z vsemi pohvalami o kolkciji JUST. Sama uporabljam večino negovalnih izdelkov verjetno okrog 10 let. Olje 31 pa je seveda artikel brez katerega ne grem nikamor. Zadeve je potrebno pred nakupom videti in slišati navodilo za uporabo; to pa vam bo zelo dobro predstavila ga. Evgenija. L.P.

31 ne 21

Lahko pa pokličete tudi mobitel 041-399-655, ta gospod je pri nas predstavil just. Kapljice 31 so super, pa tudi mandljevo mleko.

Jaz imam zelo pozitivne izkušnje z Justovo kolekcijo za sončenje. Do sedaj je to najbolje kar sem v svojem življenju uporabljala za sončenje. Ni opeklin, ni alergij in porjavelost se podaljša.

New Report

Close