Just izdelki
Z Just izdelki imamo samo pozitivne izkušnje. Res pa je, da so malce dragi. Bistvo Just izdelkov je v tem, da so sestavine, iz katerih so narejeni biološko in kontrolirano pridelane, kar jim pač daje svojo ceno.
Nekatera podjetja imajo pač tako trženje (podobno kot Tupperware ali Stanhome), da prodajajo samo na domu. Verjetno se jim že splača, da se tega tako trdno držijo.
LP
Jaz že kar nekaj časa uporabljam te izdelke in sem zelo zadovoljna. Vse kar kupiš je sicer malo dražje vendar uporabljaš v zelo majhni kočini ker je vse zelo koncentrirano. Predvsem ti priporočam čudežno “olje 31” (za glavobole, prehlade, zobobole, kopeli, parne kopeli, trebušne težave……)-jaz si brez tega ne znam več predstavljati življenja ker je res “prva pomoč”. Zadostuje že 1 kapljica – tako da imam 1 flaško /5.500 sit/ za 2 leti (pa še v izparilnik dajem in na posode za radiator/ ker ima res magičen vonj – razkužuje prostore. Uporabljam še kopel Vivisal -sol mrtvega morja , ki je čudež za vse ki imajo kožne probleme, alergije .Imam še esenco materine dušice, aktivno kremo, kremo za okoli oči, malva – krasno mleko za telo iz slezenovca, naročeno pa imam tudi mleko za sončenje. Čisto vse kar imam je super in mi ni žal denarja.
Prodaja se po zastopnikih, ki pridejo na dom in naredijo predstavitev. Imajo pa izdelke za aromaterapijo in hidroterapijo, za sončenje, za nego telesa in obraza…. Najbolj znano pa je vsekakor olje 31, ki ga pozna že skoraj vsak slovenec.
Gospa ki dela v Bioti – gornji trg je tudi zastopnik in če ne gre drugače se lahko oglasiš pri njej za informacije in nakup. Traja pa cca 1 teden da dobiš kar naročiš.
http://justnatural.net/index.html
na tej strani si lahko malo ogledaš.
Vsekakor močno priporočam !
Mi imamo doma kapljice 31 (te so res ok), pa tudi vrste krem- ognjičeva, tea-tre, krema za somčenje… Ne vem- proti mozoljem že ne deluje prav nič (piše, da če mažeš 2 do 3x na dan izginejo…)- larifari.
Vem, da proti pordeli koži je pomagalo. Ampak ne zdi se mi kakšen čudežen preparat, kot vsi pravijo… Ne vem- lahko se motim, ampak moje izkušnje so take.
LP