Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JUST – mleko za sončenje v spreju 25

JUST – mleko za sončenje v spreju 25

Zanima me, če katera uporablja to mleko za svojega dojenčka?
Oz. katero mleko-kremo za sončenje uporabljate?

Ne pretiravajte z faktorji, meni je faktor 12 maximum. Ker večji je faktor več je kemije in samo peca pore itd. Moja punca je zelo bele polti in ko smo na morju jo namažem vsakič ko pride iz vode če je pa le prehudo ji dam pa še majčko gor. Vsekakor pa se izogibamo sončku. Ko pa že dobi malo barve faktor in mazanje opuščam.

no, meni si faktor 25 ne zdi še tako kritičen

Spreji se res lažje razmažejo oziroma razpršijo vendar so meni kreme še vedno bolj učinkovite. Pred leti sem kupila celo kolekcijo od justa za sončenje (vem da je bilo ful drago ), vendar ker imam alergijo sem menila da mi bo draga krema in baje mal boljša le pomagala. Vendar sem prišla do spoznanja, da nič več in nič bolj kot os san mixa pa je 10 krat cenejša.

Bubchen, s kupi v DM.

Jaz jo uporabljam, samo sedaj je faktor 30, ni več 25. Meni je fajn, ker je mala še majhna in imam vsaj občutek da jo dobro zašćitim, glede na navedene podatke o zaščiti in naravnosti

Jaz jo uporabljam, samo sedaj je faktor 30, ni več 25. Meni je fajn, ker je mala še majhna in imam vsaj občutek da jo dobro zašćitim, glede na navedene podatke o zaščiti in naravnosti[/quote

ima vonj?

Ja, meni osebno prijeten vonj. Ni pa kot sun mix ali kaj podobnega

Dojenček tako al tako ni izpostavljan najbolj vročemu soncu, vsaj upam da ne. Mi na soncu nismo med 12-15.30h, in imam vedno od Justa mleko za sončenje faktor6, pa še nikol nihče ni bil opečen. Moja prijatejica je pa res belopolta(sicer sem tud sama jogurt) ima tisto belo-pegasto polt in uporablja od Justa kremo, mislim da je faktor 15 in ni nikol opečena res pa je da tud porjavi ne. faktor25 je pomoje kvečjemu za visokogorje…

Uporabljam justov faktor 30 v sprayu – super kremica (smo imeli težave z alergijo po ostalih kremicah iz navadnih trgovin).

Ima kdo kakšen mail kakšne svetovalke? Hvala

Lahko pošlješ mail moji na: zdravilnazelisca@gmail.com

New Report

Close