Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Just – Nahrin?????

Just – Nahrin?????

Jaz bi pa rabila malo vaših mnenj. DO nedavnega sem uporabljala kar nekaj izdelkov od Justa. Pred nedavnim pa sem bila na predstavitvi podjetja Nahrin. In svetovalka nam je povedala,da je to nekako v sklopu Justa -vsaj tako sem razumela.Le da podjetje Nahrin proizvaja zdaj nove izdelke,ki so jim odvzete neke pomožne snovi, parafin… Ki pa pri Justu je prisoten…Ne vem!! Zadeve,ki jih je predstavila,so po sestavi res dobre pa tudi vonj, učinek vse je ok. Zdaj pa sem skeptična. Komu naj verjamem? Justovci zagovarjajo svoje stališče, medtem ko Nahrin trdi, da so boljši in … By the way pa sem pri par zdravnikih že videla da imajo gradivo od Nahrina v svojih ordinacijah….
Kaj bi rekle tiste,ki Nahrin že uporabljate? Jaz sem zdaj za pokušino naročila Tee tre kremo in olje ( tisto ki se mu pri Justu reče 31) in bom videla.
Dajte malo pokomentirat, prosim. Ker izdelki so mi bili res všeč . In sem se odločila,da raziščem to firmo Nahrin da se prepričam,prej da bom še kaj kupila..

Hvala vsakomur za mnenje

Baje je Nahrin del Justa, ki se več ni strinjal z lažmi, da so Justovi izdelki popolnoma naravni, ker baje niso. Nahrinovi pa naj bi bili. Komu verjeti? Ne vem.

No pa še moja plat zgodbe.

Pet let že redno uporabljamo izdelke Just, štiri leta sem imela svetovalko za Just ki je zagotavljala da so ji izdelki pomagali pri ozdravitvi oz. ublažitvi vseh kroničnih bolezni. Mislim, da ne poznam nobene osebe, ki je imela več bolezni kot ona. Ampak pustimo to, jaz izdelke uporabljam ker so nam pač všeč in odgovarjajo naši koži.

Lansko leto pa je ta svetovalka začela delati za Nahrin in prišla na predstavitev s tem, da prej ni nič povedala da nima več izdelkov od Justa.

Začela nas je prepričevati, da kako Just ni vredu, da so izdelki od nahrina dosti boljši in da so vsa njihova olja 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (kar je prej trdila za Just) in bla bla bla. Ugotovila je, da ji sploh Just pomagal ozdraviti njene t.i. “bolezni” ampak šele sedaj vidi kako ji izdelki Nahrina pomagajo in da šele ko se notranje očistiš… sploh ne vem več kaj je nakladala.

V glavnem naročila sem nekaj izdelkov od Nahrina (kopel in še eno kremo ter čistilo) ampak mene niso prepričali. Odločitev je seveda odvisna od vsakega posameznika, samo meni se zdi da je kopel gorsko cvetje od Justa neprimerljivo boljša od kopeli od Nahrina.

Sem bila malo dolga, samo to je moje skromno mnenje.

Lep pozdrav!

Poznam obe firmi in daleč boljša mi je Nahrin. Uporabljam ga dobro leto in ne zamnejam več za Just. Imam gel za prhanje, kremo za telo, peeling, kopel za noge, kremo za noge, šampon in balzam (izginil mi je prhljaj).

Živi in pusti živeti

Justovi izdelki zagotovo niso popolnoma naravni. Jst jih uporabljam že celoo večnost in sem zadovoljna. Nahrin izdelkov pa še ne poznam. Smo bli pa na smučanju v Italiji in pač nujno rabli kapljice 31, ki sem jih pozabla doma. Smo šli v lekarno in kupli lih tako kaplice 31, se pa ne spomnim imena proizvajalca. Kapljice so ble pol cenejše kot so Justove, in isto so pomagale. Tako, da včasih je treba provat tudi kej drugega, ker ni samo Just oh in sploh zakon:)

Ja, kapljice 31, v Trstu, stanejo slabih 15 ojrov. Vsebujejo ista zelišča kot od Justa, preverjeno!

R

Kakšna je pa razlika v ceni?

Torej povejte mi ceno olje 31 – nahrin (od justa vem)

Cena materina dušice-nahrin??

Hvala!

Nahrin ima manjšo embalažo – cena za materino dušico, ki pa je mešana še z nečim, je bilo pred novim letom 16€

lp, orehek

Se moram tud jaz vplest.
Naj povem,da sem vsak dan s temi in drugačnimi zeliščnimi, kozmetičnimi, izdelki… IN raziskave, katere se izvajajo v zvezi s tem kažejo, da je Just daaaaaleč od Nahrina. Zakaj? V Justu je vse ” umetno obarvano,parfumirano itd..# Nahrin je še najbliže naravnemu.

To je moj prispevek k tej temi.

Pozdravljeni.
Ima kdo telefon od kake Nahrin svetovalke? Pisala sem na firmo in čakam že tri dni za kak odgovor, pa nič. Rada bi imela predstavitev, spoznala izdelke.

Cirila

Zdravo!
Suzana, če še želiš kakšno številko za predstavitev Nahrin? … se oglasi tu na blogu … pa ti dam številko, če želiš.

Živjo moram tudi jaz nekaj povedati. Imam 2 letno hči, ki je pred enim tednom dobila afte oz. ustne razjede. Probala sem vse možne izdelke za katere so mi rekli, da so tisto pravo. Včeraj pa sem imela predstavitev Nahrin in izvedela za zobno pasto, ki naj bi pomagala. Moram povedati, da nisem verjela in zato mi je oseba ki je delala predstavitev rekla naj poskusim hčeri umiti zobe s pasto, ki jo je imela s seboj. To sem seveda tudi storila, čeprav sem bila prepričana, da ji ni več pomoči. Moja hči je po 1 tednu prvič prespala celo noč, saj se je prej zbujala od bolečin. Sama nisem verjela dokler nisem videla na lastne oči. Res pomaga hči je zjutraj imela suhe afte in je rekla, da jo “zobek ne auva več”. Tudi dekleta, ki so bila na predstavitvi, so Nahrin samo hvalila in ko sem povedala, da uporabljam Just kozmetiko so me vprašale v katerem stoletju živim. Vse so rekle, da so tudi same uporabljale Just dokler niso poznale Nahrin, ki je po njihovih ocenah 1000x boljši in zato sem se odločila tudi jaz, da bom Just zamenjala z Nahrinom. Z veseljem bi dala telefonsko svetovalke pa ne vem, če smem, zato dajem svojo. Katarina: 040/624-269 kličete me lahko med 8-20 uro. Pa en lep pozdravček.

Tudi jaz bi rada delila izkusnje o Just – Nahrin. Uporabljala sem nekaj izdelkov se prej od Justa in zdaj imam Nahrin. Neprimerno se mi zdijo boljse Nahrinove. Npr. Tea tree krema od Justa kozo izsusi, nakar je po nanosu Nahrinove bolj prozna …Tudi zobna pasta res pomamga proti aftam,
krema materina dusica : mene je po Justovi vse peklo , po Nahrinovi me ne… torej… tudi jaz dam svojo stevilko ce katero zanima Nahrin (041-689-999) . Toliko na kratko nekaj izkusenj

Nahrtin je zako. Sama pojem Afiline, ker pazim na zežo pa ob dieti jem še Minci1+ Minci b. deluje. ::)) Stvar funkcionira. Mi bomo odslej postal Nahrinovci. 🙂

Tudi jaz uporabljam veliko izdelkov nahrin. moram reči, da sem zelo zadovoljna z njimi. najraje imam šampon za lase ker so ko jih umijem res čudoviti. imam 3 letnega sina, ki se zvečer težko umiri preden zaspi, pa ga namažem s sivkino kremo in takoj deluje:)
če še rabite telefonsko številko pišite na spodnji email, ker je moja mama svetovalka podjetja nahrin.
(khvala86@gmail.com)

Prebiram te vaše debate in se čudim res je da so to starejši datumi ampak vseeno bom povedala, da sem preizkusila veliko Narina še prej pa Justa in moram rečti, da sem z Nahrinom bila bolj zadovoljna pa še podjetje samo mi je zelo všeč (Justa ne poznam podjetja mislim). In to je bilo krivo da sem se tudi odločila za delo pri Nahrinu.
Tako da če kdo želi predstavitev naj se tukaj javi in vstopimo v kontakt

Lep dan vam želim
G

Danes sem se pregledovala vašo stran in vaše pogovore okrog Just-a in Nahrin-a. Gospa Suzana išče telefonsko številko Nahrin svetovalke. Ste jo verjetno že dobili? Če še vedno potrebujete, vam pošljem telefonsko številko. Najdete me na FB-ju: https://www.facebook.com/vesna.kastelic.7 dobi

Pozdravljeni.
Ima kdo telefon od kake Nahrin svetovalke? Pisala sem na firmo in čakam že tri dni za kak odgovor, pa nič. Rada bi imela predstavitev, spoznala izdelke.

Cirila

New Report

Close