Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style JUST še enkrat

JUST še enkrat

Me zanima, če ima tale Just kaj posebnega za nego mastne kože, ki jo neprestano “krasijo različni mazoljčki”. Poizkusila sem že vse mogoče “packarije”, omejevanje junk-fooda, … ampak se jih nikakor ne morem znebiti, kljub ne več rosno nastniškim letom (27).

Hvala!

Tini

Ja majo ognjičevo kremo za problematično kožo in kožo najstnikov. Pa tud tonoik obstaja za take probleme.

Moja hči uporablja tea tree kremo. Vendar ima bolj tiste drobne mozoljčke. Dokler ima kremo je OK, ko pa kreme zmajnka in je nekaj časa ne uporablja so zopet mozoljčki tu. LP

Ampak ta tea tree krema je ful mastna a ni..? Jaz jo imam tud doma ..in se mi zdi ful mastna…to je tista krema z dodatkom manuke…taka bela rumena embalazica…??

Teh proizvodov sicer ne poznam, vem pa, da je ognjič za regeneracijo kože, olje avstralskega čajevca (tea tree) pa je za nečisto kožo, ker deluje antibaketijsko in dezinfekcijsko.

katera kolekcija pa je to?

Nekaj na osnovi zelišč. Mislim, da prihaja iz Švice. Prodaja pa se samo preko “trgovskih potnikov” (ali tako nekako), v glavnem v trgovinah je ne moreš dobiti.
VSI kar jih poznam, pa da so že sprobali to kozmetiko, pa jo nikakor ne morejo prehvaliti … kljub malo višjim cenam ….

lp

New Report

Close