JUST
praktično za vse! če te boli glava se namažeš po sencah, če te boli grlo, v kozarec vode kaneš kaplico olja in “grgraš”, pomaga tudi pri aftah. pri pikih insektov, se namažeš, da te ne srbi.
tko, skor za vse kar se spomnš, če te kej boli, se namažeš, pa pomaga.
drgač pa je dobra tud brinjeva krema za prekrvavitev, v primeru da imaš mrzle noge si jih s to kremo zmasiraš, če se zaležiš, si vtreš v bolečo mišico,
če se te loteva prehlad, se namažeš okoli nosu.
Aja pa še sončne kreme so super, pa tea-tree krema ki jo uporabljam kot dnevmno kremo za čez zimo – SUPER JE!
TKO – FAJN ZADEVE, SAM SO PA TUD DRAGE
Jaz ne morem več brez nje! Uporabljam ognjičevo kremo- super za opekline, izpuščaje, ki jih imam pri alergiji. Kar zginejo in potem nič ne srbi. Pa če imaš kakšno prasko, tud prej zaceli. Potem kremo in sol za noge. V eni besedi, super. Sivkina krema,- trd in boleč vrat, uh kako paše, ko se zmasiraš in bolečina zgine.Body fresh- za osvežitev. Intimno milo je tud zelo v redu.Hčerka pa uporablja Tea tre- odlična za mozoljčke. Ja pa olje 31. Ko mi kaj od tega zmajnka, ne morem kaj, da ne pokličem ženske, ki to prodaja. Res je drago, ampak se raje odpovem čemu drugmu, kot pa temu ker mi res pomaga in paše. Ko imaš zelo utrujene noge, ko si ful utrujen, si narediš kopel za noge, ter jih še namažeš s kremo. Utrujenost in bolečine, kar izginejo, pa krasno mehka in čista stopala imaš. Nobenih trdih pet. LP
Tudi jaz uporabljam Materino dusico, s katerim si mazem dihalne poti ob prehladih, Olio 31 za vse vrste nadlog (glava, afte v ustih, prehlad, za parilnik…), ognjicevo kremo (za suho kozo, manjse praske, potpludbe, ce te kaj srbi, trda koza…), etericna olja za parilnike, krema za utrjevanje koze……skratka z vsem sem zelo zadovoljna. Res, da je cena dokaj visoka, ampak je vredna svojega denarja.
lp