Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutrček

jutrček

..no kaj bomo danes delali??????????;-))

lep dan želim

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Mogoče….gratinirane jurčke v pečici s sirom ?
:))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Ah, na šiht malo računalnike preganjat, pa take flauzne….
Aja, dobro jutro smeška.
:-)))

Kaj pomeni gratinirane?
za granatirane bi še nekako povezal,sam……?
Eh, sem jaz en kulinarik…..:-(

Kumej bom dočakala de bo tri!;-)))))))))))))))))

Se ti pa pozna sz katerga konca si!;-)))))))))))))))))))))

… jest pa da bo dve…. :)))) popoldne mam svoje soncke.. in bomo mal popraznovali rojstni dan od enega fanta,ki ga je imel vceraj..
… juuuuuppijaaaajuuppiiijjjaaa…

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

lepo……..uživajte,kolk let pa je dopolnil?

@----->----->---@----->------>---- Vsak da je izgubljen, če življenje ni v njem,če iskrenih ni nasmehov in nekaj majhnih "lušnih" grehov! manatea

Ooooooooooo Torni, kolk bi ti privoščila, da bi bilu tu gori pri meni … da bi se lahko po trati igrali, kozolce prevračali, se nasmejali, veselili, skupaj pekli … ma hudiča, pridite sem gor ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pol ti pa čistu verjamem de kumej čakaš! Uživajte kulkr se da in požvižgajte se na vse – naj bo popoldan samo vaš!!!!!!!!!!!;-)))))))))))

Uživi ga prjatu…do sobote boš glih spet čil :)))))

Mene je pa neki heksnšun v vrat, če ne bo bulše do sobote bo treba kšn analgetik polizat.

Jebenti kak izraz… ANAL-GET(ik) hahaha

Pejdi rajši na kšno dobro masažo – kašn analgetik, te prosim!!:-))))))))))))) Pa ORAL-GET (iki) baje tudi pomagajo;-))))))))))))))

Pa tudi VAGINALgetikov se ne bi branu hahaha

A je zadeva samoplačniška al………….?:-)))))))))))))

.. sedem..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Ma vse od masaže do analgetika je treba jaku dosti plačat hahaha…

Če mi rata prpjet ano datoteko ke nwtr u mejl, ti bw prjc jasnu kaj je samoplačnišku in kaj je “prizeless”…

:))))

Pa čakam, pa čakam, pa čakam, pa čakam………………:-)))))))))))))))))))))

Ja kr čaki.
Preko mojih blokad gre počasneje kot v vaši dolini brez ADSL verjemi !!!!

Film od 5 mega bo “nalagalo” zihr ene 15 minut !!!

ma ku te imm rd haha :)))))))))))))))

lepo jutro sem zamudil….

leta letijo - iščem stevardeso.....

O MIŠEK TAKO DOLGO SI AJČKAL;-)CMOK

Zakaj že?:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close