Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutrčka

Jutrčka

… no in pred nami je ….. po napovedih vremenarjev… še en.. luštno topel dan, v katerem bi najbolj pasala osvežitev v kakšnem jezeru… morju… potoku… brrrrrrr :))))) …..

ker nam to ni dano.. bomo danes spet… švicarji… kaj ni to dober… vedno so nas Slovence… smo se Slovenci primerjali s Švicarji… no zdej pa mamo… smo švicarji … z malim š… No in tako bomo švicali, pa švicali pa prešvicavali pa…. dokler šiht ne bo okol.. in pol.. oja, pol pa domov… vse zmetat s sebe.. v najhladnejšo luknjo meditirat do…. zvečer…

In ko se zunaj ohladi na .. zmernih 25 stopinj… bomo pa še kej naredili ….

Draga gmajna zaspana…. matr.. a bom spet sam cel dopoldan tuki…. šc šc šc… ven iz grmovja… šc šc šc šc :))))

Dobro juto, lepo jutro… krasen dan… kakršen že bo…

za vse pa… cmoke in.. zauh!!!

Jani že… švica

Heheh Jutro JAni…..ja vroče bo,pa tista razgreta teleščka..uffff…..

He jest sem pa tko zadovoljna….v službi nas razvajajo z brezplačno sauno…hehehehe

En lep dan,kljub vročini,ki nas čaka pa en vroč poljub,da začnete dan tak ko je treba…..

ajdemo u planine…:))))) mislim na delo….
čauči

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

u planine .. gde nema zime :))))

jutrčka muca tud teb pa cmoka!!!!

Jutro……….zaspanoooooooooooooooooooo……………CMOKA Jani

ma kaj zaspano… prešvicano :)))))))

vračam cmoka :))))

lep dan pa nej ti ne bo prevroče :)))

Zehasto dobro jutro!
Živela vročina in nage bejbe ob Soči!
Komaj čakam,da si grem spet malo spočit oči tja dol!
🙂
Sp

lahk tebi, k maš tako čisto reko zraven… jest mam pa eno zapacano kanalizacijo in… oči lahko spočijem edino… doma :)))) no tud to je nekej :))))

fajn dan!!

Jani,ene tri leta,kr sem ležal tam v KC-ju,je bilcimr eden iz vaših krajev…pa me je povabil na kopanje v Soro.A mi je hotel slabo?Saj dec je bil videt kar spodoben tolovaj…vsaj tako mi je ena sestra iz ŠL rekla.

Kar pa si spočitja oči tiče: hm,doma me tisti pogled vedno nekam bolj utruja….se že 23 let vrti isti film….pa je malo dolgočasno postalo.
;-)))))
Sp

mogoče je Sora v spodnjem delu.. proti Šk. Loki bolj čista… samo tukaj.. skozi… no tuki.. je pa podobna kanalizaciji… uh kje so časi… k smo kot mulci.. vsako popoldne hodili na Soro… o morju se nam takrat še sanjalo ni :)))

Kakorkoli že, ziher ti ni hotel slabo, vendar se obe reki ne moreta primerjati 🙂

Glede spočitja doma.. hmmmmm po skor 20 letih lahko rečem… tud te stvari se spreminjajo.. naši okusi se spreminjajo.. z leti se spuščajo kriteriji… no tko.. men je pa doma še zmeri 😉 počivajoče :))))

Sej tud jaz v glavnem bolj….počivam!
;-)))))
Sp

hahahahahahaha

Jutrčka Jani…..ja, sex je možen tam pod 35 celzija.

Če je stopinj več…imam občutek da mesim testo za potico pri zakurjenem štedilniku….

:-)))))))))))))))))))))
Saško!Če zdaj ob tej vročini seksaš svojo ženo….se pravzaprav ohladiš,oz ga ohladiš,saj je notranjost bolj hladna,kot ozračje okrog!
😉
Sp

:))))))))))))))))9

Pa si na prostovoljnem al prisilnem počitku :))))

Odvisno koga bi vprašal od naju dveh!
😉
Sp

hEHEHE

:)))))))))))))))))))))) to pa je teorija, ja, haha :))))))

hehehehe v pomanjkanju vsega… tud te temperature niso previsoke za… sex :)))))))))))

hahahahahahahahahahahaha

Ma kje pa!
Če bi zumbe na to mislili,bi izumrli že zdavnaj!Tko jih je pa vedno več!
😉
Sp

ma ja.. kaj … šparal se bomo pol..k ne bo.. s čim :))))))))))))

Eh………………do zdaj sem že kot prekajena slanina:))))))))))) ali pa bolje: kuhan pršut:))))))))))) CMOKA Jani

New Report

Close