Jutrčka
… no in pred nami je ….. po napovedih vremenarjev… še en.. luštno topel dan, v katerem bi najbolj pasala osvežitev v kakšnem jezeru… morju… potoku… brrrrrrr :))))) …..
ker nam to ni dano.. bomo danes spet… švicarji… kaj ni to dober… vedno so nas Slovence… smo se Slovenci primerjali s Švicarji… no zdej pa mamo… smo švicarji … z malim š… No in tako bomo švicali, pa švicali pa prešvicavali pa…. dokler šiht ne bo okol.. in pol.. oja, pol pa domov… vse zmetat s sebe.. v najhladnejšo luknjo meditirat do…. zvečer…
In ko se zunaj ohladi na .. zmernih 25 stopinj… bomo pa še kej naredili ….
Draga gmajna zaspana…. matr.. a bom spet sam cel dopoldan tuki…. šc šc šc… ven iz grmovja… šc šc šc šc :))))
Dobro juto, lepo jutro… krasen dan… kakršen že bo…
za vse pa… cmoke in.. zauh!!!
Jani že… švica
Heheh Jutro JAni…..ja vroče bo,pa tista razgreta teleščka..uffff…..
He jest sem pa tko zadovoljna….v službi nas razvajajo z brezplačno sauno…hehehehe
En lep dan,kljub vročini,ki nas čaka pa en vroč poljub,da začnete dan tak ko je treba…..
ajdemo u planine…:))))) mislim na delo….
čauči
Jani,ene tri leta,kr sem ležal tam v KC-ju,je bilcimr eden iz vaših krajev…pa me je povabil na kopanje v Soro.A mi je hotel slabo?Saj dec je bil videt kar spodoben tolovaj…vsaj tako mi je ena sestra iz ŠL rekla.
Kar pa si spočitja oči tiče: hm,doma me tisti pogled vedno nekam bolj utruja….se že 23 let vrti isti film….pa je malo dolgočasno postalo.
;-)))))
Sp
mogoče je Sora v spodnjem delu.. proti Šk. Loki bolj čista… samo tukaj.. skozi… no tuki.. je pa podobna kanalizaciji… uh kje so časi… k smo kot mulci.. vsako popoldne hodili na Soro… o morju se nam takrat še sanjalo ni :)))
Kakorkoli že, ziher ti ni hotel slabo, vendar se obe reki ne moreta primerjati
Glede spočitja doma.. hmmmmm po skor 20 letih lahko rečem… tud te stvari se spreminjajo.. naši okusi se spreminjajo.. z leti se spuščajo kriteriji… no tko.. men je pa doma še zmeri počivajoče :))))