Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutrcka lepga..vam popam..ihaaaaa

jutrcka lepga..vam popam..ihaaaaa

sam tolk..pa sibam ..papa..ven mal laufat;))..zmesal s mi je..aha..priznam..delam stvari, ki jih se nikoli prej nisem..ce pa pasejo..in te napolnijo za cel dan..da sem pol taka..mmmmmmmmmmmmmmm…cauci;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Da se ti je zmešal….hmmm….smo opazli že kar neki cajta nazaj.Pozitivno,da se tega tud sama zavedaš….si že na poti k ozdravitvi!
Btw: kaka,da si pol?Še bolj zmešaana…al maš kaj druzga za bregom?
;-)))

sem taka: oprijeta majcka..in hlacke..ko tecem..ritka napeta..in vidi se …no cuti se tange;))…bunda do pasu..rokavicke..in kapca..pa sal skace z mano..in to vse u rdecem..;))..in kaj..cem zmigajo..blendajo..hupajo..vpijejo..jaz se ne dam..tecem naravnost u gozd..in neka uni uzivajo..jaz pa tud..haha..no sem pol zmesana al ne..ne nisem!!!…haha…sibam zdej..pa ne hupaj za mano..k itak tega ne jebem;))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Bi pršli prosim v mojo ordinacijo…čimprej!
Imate resne težave gospa!
😉

okej..pridem..ko odtecem svoje..in doktor..jaz bom zahtevna pacientka..in to zelo..pripravte se name;))..cao..smotko..moj…lubcka ke;))

New Report

Close