Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutri !

Jutri !

zajček, jutro je spet nekje okol tebe 🙂

muca… dober tek!

thenks..je dost za vse a prideš?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Šele sedaj te , upam , malo razumem , zajček !

Ah , žvalca prizadene le s svojim odhodom , prej nikoli .

Veš kaj ! Ti kar k meni pridi , tu je tak blažen mir , pa
toplo , svetlo … nič posebnega , vendar domače .
Pridi !

heheh Nioba kaj pa ti pod pečenicami delaš?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hahaha , strašn jih obožujem , ja !

Ma , me je povezovalo tole k nima volje eno uro , mislem , kaj
se ne bom izkubila v eni uri tle gor ! A se ti neb ? Ma , sem ,
sem prov besna na to volo !

Kaj naj naredim ?

Muca , dej , prosim ! , prosim ! , razloži mi ,
kje sem padla v pečenice , sej jih sploh ni drgač ….

Dej mi jih zbrisat , če se da ?

hE niOBA ZAKAJ ZBRISAT…MA ti kar uživaj med nujimi..sej veš bi ti jih dala en mal za pohamsat…Jest sem se kar preveč najedla..
He z voljo je pa tako kot z našim kablom…ni ni ni..pa kaj češ..uni šah mojstri nam kradejo kabel,pa ga cvikajo..mi pa skoz padamo…Ampak se ne damo..bo buljše..heheheh
Hej pečenice pašejo pašejo..heheh

No , vsaj zjutraj me poveže , če se mi kaj ne zaveže .

Ni , ni , ni , hahaha , pa še bo ! Prim ga , takoj ga prim ,
pa ga kar drži .

bo zajček prišel !!!!!!!!!!!!

Daj meni en dunajski zames, pa solato in sladico prosim !

To pa komot , zajči !

Ajns cvaj , prid !

He, he cmoka. Ampak kako boš pogledala debelo, ko boš zagledala zajčka na tvojih vratih :)))))))

Veselo , ne debelo !

Pa kuj en doooooober kufe !

Za tole CMOKA***************************

Veliko ljudi se sprašuje, kako je lahko skupina Novi Fosili in Srebrna Krila v pičlih desetih dneh prodala več kot 5000 zgoščenk albuma Za dobra stara vremena in tako osvojila vseslovenski rekord v hitrosti prodaje zgoščenk. Tako je po slabih dveh mesecih padel rekord popularne Siddharte – rockovska skupina je 5000 kopij svojega albuma Nord namreč prodala v treh tednih.
Oboževalkam je za številke seveda vseeno: bolj jih zanima kako je lahko Vlado Kalember po 25-ih letih še bolj seksi in privlačen kot je bil na začetku svoje kariere…

Povzeto po ” megakliku “

New Report

Close