Jutri 13-tega bo 5 let
…kar smo prejeli ključe neprofitnega stanovanja in da nekako obeležim to obletnico, si grem kupit nov priimek. Končno se bom pisala kot moja dva pikca. Upam, da ne bom čudno izpadla na mačkovi :)))
Smešno, ampak sem kar malo vznemirjena, navsezadnje se bom morala navadit na nov priimek in tudi podpis moram malo natrenirat.
Ja, kupit. Stane slabih 12000 sit, potem pa še dodaj koliko je menjava dokumentov. Ampak, če se slučajno kdaj s svojim poročim, pa bom takrat prišparala, ko mi ne bo treba menjat dokumentov ;)))
13-tega je rojen moj možiček, a misliš, da je to sreča zame ;)))
Kitajski zid, prihajammmmmm………………….drugo leto. Letos mi je božiček že izpolnil željo in me peljal v čevapđinico (tudi tam se mimogrede olajšaš za 5-6 tisoč) :(((
Pravzaprav je lepa, 1.1.2005 bova imela z mojim 13 let, kar “hodiva” skupaj.
Kako se čudno sliši – hodiva. No jaz ga že dolgo več ne predstavljam kot mojega fanta, v teh letih sva dala že veliko lepega in hudega skozi (dve nosečnosti, dva poroda, 3 selitve, menjave služb…..) tako da sva zdaj dva ki si skupaj krojita usodo :))))
Hvala Mateja, hvala Piki Miki, hvala Delfina…
Sama za 12 ur… si jih bova privoščila še kaj več, da le otroci še malo zrastejo :o)))
Piki Miki, verjetno si zdaj že “važna” :o)
Pozdravček!
Vladka
Oj!
Ja, lepo! A veš, da tudi jaz razmišljam o “kupovanju” priimka in to že lar nekaj časa.
Bi se rada tudi poročila, ampak tako kot ti ne ravno kar na vrat na nos.
Veš kaj me zanima? ;))
Cela procedura taga okoli menjave! Kam ( na Mačkovi ), kako in nenazadnje koliko si plačala?
Je potrebno kakšno soglasje, kaj posebnega in koliko časa boš čakala, da bo vse uradno priznano?
Čestitke in hvala ča si boš vzela čas in mi odgovorila!
Lep dan in uživajte!
Vallery!
Tako sem šibala na urad (ker sem imela zaradi hranjenja mojega pikca samo 1 uro frej), da sem v vsej zmedi pozabila OSEBNO IZKAZNICO!!! Seveda brez dokumenta nisem mogla niti vloge dat, drugače pa daš vlogo in traja 1,5 meseca (!!!), da izdajo odločbo in šele takrat imaš spremenjen priimek in greš lahko urejat zamenjavo dokumentov. Jaz nevednica pa sem mislila, da je to urejeno tik tak. Nič, v novo leto bom zakorakala s svojim dekliškim priimkom, drugo leto enkrat pa bo tako kot mora biti ;)))
Vallery, kaj več ti lahko napišem, ko bom šla oddat (enkrat ta teden jo bova z malim kar v kenguruju mahnila na mačkovo), drugače pa mi je danes rekla, da nič ne rabim razen dokumenta s katerim se pač moram zdaj dokazat (nobenega soglasja – hej le čigavega bi pa ti imela ;)))???-saj je dečica še premala, da bi ti to dovolila – to zadnje je hec)
Pa pa