Jutri 13-tega bo 5 let
Tale pipika mi je všeč, mogoče pa skočim v novo leto tudi z novim nickom. Si me nasmejala ;)))
Ostalim pa: lepo vas je brati, saj zdaj nisem več tako jezna nase; mali je zmazal vse kar sem mu pripravila in samo po treh uvajanjih lepo odpira usteca in mlati cvetačo, danes pa še suhe zmiksane slive, samo še “kaka” se mora zgodit ;)))
Objemčkajte in poljubčkajte svoje zaklade :)))
Piki Miki, kakorkoli sta se odločila, vidva že vesta, da je prav.
Čeprav sama nisem pristaš kupovanja priimka. Si pač mislim, da če ženska ni vredna, da bi jo moški popeljal pred oltar, potlej tudi on ni vreden, da bi nosila njegov priimek. Ni mišljeno sarkastično, pač pa je moje mnenje.
In se strinjam z babico Zimo, za poroko, kakršno koli, se najde denar. In z darili se ga dobi nazaj. Pač poveš, da vse imaš in da najraje vidiš, če povabljeni dajo kaj v kuverti…
Kar se pa obleke tiče, je pa tako – jaz sem si jo dala delat, ker imam rada preproste stvari, sem dala naredit preprosto, in sicer iz kataloga poroke… blago bele barve je bilo 5.000 SIT, delo pa mi je ena starejša gospa računala 3.000 SIT. Pa sem ji še dva dala za povrh, ker mi je bilo nerodno dati samo toliko… obleka je lepo izpadla in če boš kdaj rabila, ti jo z veseljem posodim, sploh, če nisi med večjimi in čisto suhcanimi.
Sicer pa, vsak po svoje.
Drugače pa sva tudi midva že celo večnost skupaj, v začetku januarja bo tudi 13 let.
Čestitke Vladka. Jaz pa sem 12. 12. 1994 naredila izpit za avto. Včeraj je bilo ravno deset let… pa še brat ima rojstni dan.
Lp, Ana
AnaAna, s tem se pa ne strinjam – ali je ženska vredna za pred oltar ali ne. Meni ni do njegovega priimka, jaz se želim pisati tako kot moja dva sinka, razumeš, zato sem se odločila za ta korak. Navsezadnje mi moj dekliški priimek ne pomeni nevem kaj, zgolj dodatek k imenu. Mi pa bo lažje z drugim priimkom, ko se predstavljam, ker mi zdaj ne gre od rok lažno predstavljanje in potem moram navajat kdo sem in kdo paše k meni (pri zdravniku, v šoli in potem spet v vrtcu….)
In brigajo me darila, tisti dan (morebitne poroke) bi se rada imela lepo in bi ga rada ohranila za spomin na “mlade” čase. In tisti “piknik” če bi bil, bi bil za prijatelje, vsekakor pa bi rada takrat šla na “medene” tedne kam v tujino, seveda skupaj z najinima otročkoma, ker kolikor naju poznam sama ne bi šla. Sem pač mal čudna, kaj čmo ;)))
Vloga oddana :))) Olajšana za 11.050,00 sit :((( Izpolneš kratko vlogico (na istem mestu, kjer se je opravilo priznanje očetovstva), kjer navedeš samo svoje podatke in otročke in gospa še vpraša, ali menjaš na lastno željo. Meni smešno vprašanje in sem si mislila:” No ja, ravno s pištolo mi nihče ne grozi.” :))))
Počakam kakšen mesec, da dobim odločbo, potem pa še 15 dni po prejemu vloge in 16 dan lahko pridem k njim, ker bo odločba takrat pravnomočna. To pa komplicirajo, kaj!
P.S.: Prva sprememba stane 11050,00, druga pa že duplo – tako, da si preveč ne izmišljujte ;)))))))
Pa pa, vesel Piki Miki
Sicer ne vem natančno, kaj si mislila s tole sivo miško, vendar menim in verjamem, da vsaka izmed nas podari in doda forumu žlahtnost in pisanost ter živahen utrip! Ne glede na količino postov, nick ali kaj drugega!
Zato Piki Miki – malce manj skromnosti! ;o))
LP