Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Jutri bom bila nagica na belih skalah

Jutri bom bila nagica na belih skalah

Sem izjemno lepa punca, imam 23 let. Vitka, visoka 170 cm, lepe joškice srednje velike, pobrita, malo večje sramne ustnice. Sem samska, tipa dobim kadar želim, vendart mi ni da mi kdo jemlje svobodo. Rada se kažem gola in me to zelo rajca in uživam v tem. Zato grem jutri na bele skale, kjer bom celi dan nagica. Moški, ki si želite sprostitev v tem smislu, da se uležete poleg mene in si da name drkate, ste dobrodošli. Dptikov, seksa fafanja ni. Ti si v podrejenem položaju. V čem je keč. Američani pravijo, nothing cost nothing, svoje lepote in vrednosti se zavedam, zato vsak, ki bo to želel mi da nagrado 20 evrov, potem si ga lahko name drkaš celi dan, jaz se ti bom nastavila z razprtim mednožjem, ti pa uživaj. Če si bom pa zaželela kaj več, da mi boš zelo všeč, bom pa že poskrbela in se bom zadovoljevala tudi sama. Ti samo nič ne teži, daš 20 evr in če kdo tega na razume,in bo težil, bom šla na drugo lokacijo. edino ogabno debeli ne. Ostalo mi je vseeno. Pridem okrog 9 dopoldne in bom tam do večera. Vmes bom šla na kakšen sprehod, tako da počakaj, če me takrat ni tam.

A po novem je vstopnina…..takih – boljših je kar nekaj….zastonj

Sam ravnokar doma zastonj opravil, tako da sem privarčeval 20€. Hvala.

Ciao….zanimivo-piši mi

ninja31051977@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Sonček996, 30.04.2025 ob 07:00

Ciao….zanimivo-piši mi

ninja31051977@gmail.com

Tebi je zanimivo tudi ko kuzla ščije

In ko mi idiot odpiše

Sonček996, 30.04.2025 ob 07:05

In ko mi idiot odpiše

Idiot te je naredu

Dej ne mislim zapravljat časa s tabo….psihopat

Nik imaš pa čist pederski

Če veš,da je pederski nik pol si peder….

Oj kje boš točno

Oj…si še na obali?

Oo fak jaz bi ti dal zlahka 100……ampak sem debel

A ne vem če sem ogabno

Lahko definiraš ogabno debelost??

bila sem pod belvederom, bilo je veliko tujcev, ves čas so se limali name in sem jim povedala zakja sem tam, en mi je dal 100 evrov, temu sem pustila, da mi je špricnil na joške. zanimivo, vsi so hodili okrog mene kot prestrašeni cucki, ko pa so videli prvo akcijo so planili kot podivjani psi. vse skup sem dobila 650 evrov nagrad. drugi teden spet, če bo vreme

Ma ti si drkal sam po sebi😂😂

Če bo vreme ponovim v soboto ali nedeljo. Že od dopoldansih ur do večera.

Če pa niti ne napišeš kje se nahaja, bele skale niso lih majhne

Ko prideš dol iz belvederja , desno do konca.

Prides na zacetku junija vikend da se opazujemo i pospricam tvoje joske

Samo resno, 09.05.2025 ob 17:50

Prides na zacetku junija vikend da se opazujemo i pospricam tvoje joske

Jaz bi ji tudi rad zalil s svojo spermo joške . Tia sporoči ko boš dol 🙂

Kot sem napisala, bom tam ponovno v nedeljo. Bom pa prišla okrog 12 ure in do večera. Na joške pustim špricnit samo, če mi boš všeč. Če mi boš všeč in bom potrebna pa mi boš lahko špricnil tudi na tamalo. Sem na birth control tko da to ni težava. Vemo pa, da to ni zastonj.

Si se že namestila na mesto in si naglica?

tija si sedaj tam

tia iz lj, 09.05.2025 ob 22:10

Kot sem napisala, bom tam ponovno v nedeljo. Bom pa prišla okrog 12 ure in do večera. Na joške pustim špricnit samo, če mi boš všeč. Če mi boš všeč in bom potrebna pa mi boš lahko špricnil tudi na tamalo. Sem na birth control tko da to ni težava. Vemo pa, da to ni zastonj.

ne najdem te  , kje si?

Me zanima kok tipov z vse slovenije je letel dans na skalce s trdim 😂😂😂😂 na konc so se pa lahk edin po klobascal med sabo k zensk ni blo 🤣🤣

New Report

Close