Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jutri kam greste?

Jutri kam greste?

Torej jutri je nedelja, od 7ih zjutraj do 19ih zvečer niti pod razno nočem biti doma, bojkotiram.

Predlog za izlet prosim.

Boste tudi vi bojkotirali?

..jp..si privoščim odmerek narave, ki jo imam pred vrati, sploh ker.je letos vse prej kot luštn vreme.kako dolg potep bo,.določam sproti.

..predlagam ti morje. Morski oddih je meni tisto, kar mi napolni dušo. Konec meseca se vračam k tebi, morje, speet 😀

Volit. Pejd še ti.

Ceu dan bom stregla obiskom😵‍💫

Ja, opravit državljansko dolžnost, kuhat kosilo, za tiste, ki se bodo imeli cel dopoldan lepo, obiskat mamo, potem pa, če mi bo ostalo še kaj volje, na obisk k teti (peš). To bo od 7-17h. Družine pač ne morem bojkotirat, sploh ne nepokretne mame. Drugače se je potrebno samo ozreti okoli sebe in vidiš gozd, naravo, tišino. Ni potrebno, kaj posebnega. Včasih, ko sem še stanovala v velemestu (Lj), sem vzela knjigo in šla v bližnji gozd, se vsedla na kakšno podrto drevo in brala.  Mir, tišina, sprostitev, ni lepšega.

Ne vem, zakaj bi morali nujno, ker je nedelja, kam iti?

Doma bomo, malo TV, malo knjiga, malo čvek in bo konec dneva.

Vmes bo pa še pralni stroj kaj opral.

Odgovor na objavo uporabnika
crazyfrog, 10.05.2025 ob 17:47

Ceu dan bom stregla obiskom😵‍💫

Kurc to. Ni fajn. Zato jaz nikogar ne vabim. Le odzovem se na povabilo.☝️😁

Jutri mene volišče ne vidi. Ker bedak še ni ugotovil kako ga lastno ljudstvo ne mara. Pa še kar rine na oblast. Bedak.

modrivrag, 10.05.2025 ob 17:52

Kurc to. Ni fajn. Zato jaz nikogar ne vabim. Le odzovem se na povabilo.☝️😁

Ma nikogar nism povabla, kr vabijo se sami. Upam, da bodo kaj zravn prnesli😊

crazyfrog, 10.05.2025 ob 17:54

Ma nikogar nism povabla, kr vabijo se sami. Upam, da bodo kaj zravn prnesli😊

To pa kako imaš navajene. Če prinesejo in še kaj pomagajo pospravit kot v pocukranih ameriških filmih. Potem je v redu. Druga e je pa kot bi pel un midva “čista jeba”.☝️😁

modrivrag, 10.05.2025 ob 17:57

To pa kako imaš navajene. Če prinesejo in še kaj pomagajo pospravit kot v pocukranih ameriških filmih. Potem je v redu. Druga e je pa kot bi pel un midva “čista jeba”.☝️😁

😆🤣 Bolj tk smo naštimani, da navadno vsak nekaj prispeva, tk da prehudo po moje ne bo. Mam pa delo za en projekt v službi doma in danes sm bla prelena, da bi to uredila. Tut ne bom , kokr je še dneva.. in to bo zdaj jutr na tesno vse skup.

Blatno jezero

jat se bom bil sprehajal po Letališki cesti gor in dol.

vem sam, da volit ne grem, vse drugo je še odprto

Meni bodo pa stregli na obisku. 😁

Volit ne! Izlet pa seveda.

Bom kar lepo doma. In štrikala nogavičke.

Najprej volit PROTI, potem pa vse ostalo to je prioriteta

Jaz grem na bicikel… zavijem desno ko pridem do ceste… in potem kamorkoli.

Predlagam kaj podobnega… kamorkoli te pelje pot/cesta. Ko imaš približno pol dovolj – obrni nazaj.

rok-1, 10.05.2025 ob 21:05

Jaz grem na bicikel… zavijem desno ko pridem do ceste… in potem kamorkoli.

Predlagam kaj podobnega… kamorkoli te pelje pot/cesta. Ko imaš približno pol dovolj – obrni nazaj.

Rok, dobro si napisal 🙂

Takoj zjutraj na volišče glasovati proti, potem pa v hribe.

Na volišče narisat ‘en-kurz-gleda’, potem pa v hribe.

Bo lep dan, škoda ostati doma. Kolebamo med Rakitno  in naprej dol Cerkniškim jezerom pa malo proti jugu. Odpravili se bomo čez slabo uro.

Volit ne gremo.

A doma je grdo drgač?

Pogledat gremo presihajoča jezera v bližini Pivke.

New Report

Close