Jutri kam greste?
Ja, opravit državljansko dolžnost, kuhat kosilo, za tiste, ki se bodo imeli cel dopoldan lepo, obiskat mamo, potem pa, če mi bo ostalo še kaj volje, na obisk k teti (peš). To bo od 7-17h. Družine pač ne morem bojkotirat, sploh ne nepokretne mame. Drugače se je potrebno samo ozreti okoli sebe in vidiš gozd, naravo, tišino. Ni potrebno, kaj posebnega. Včasih, ko sem še stanovala v velemestu (Lj), sem vzela knjigo in šla v bližnji gozd, se vsedla na kakšno podrto drevo in brala. Mir, tišina, sprostitev, ni lepšega.
crazyfrog, 10.05.2025 ob 17:54
Ma nikogar nism povabla, kr vabijo se sami. Upam, da bodo kaj zravn prnesli
To pa kako imaš navajene. Če prinesejo in še kaj pomagajo pospravit kot v pocukranih ameriških filmih. Potem je v redu. Druga e je pa kot bi pel un midva “čista jeba”.
modrivrag, 10.05.2025 ob 17:57
To pa kako imaš navajene. Če prinesejo in še kaj pomagajo pospravit kot v pocukranih ameriških filmih. Potem je v redu. Druga e je pa kot bi pel un midva “čista jeba”.
Bolj tk smo naštimani, da navadno vsak nekaj prispeva, tk da prehudo po moje ne bo. Mam pa delo za en projekt v službi doma in danes sm bla prelena, da bi to uredila. Tut ne bom , kokr je še dneva.. in to bo zdaj jutr na tesno vse skup.