Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutri :. kamala, ali trump…kdo bo zmagal?

jutri :. kamala, ali trump…kdo bo zmagal?

Kaj pravite? Bojim se, da bo Trump. Navijam sicer za Kamalo.

Bojim se, da bo Kamala. Navijam sicer za Trumpa.

Noben od njiju si ne zasluži predsedovanja, a od dveh slabih možnosti dajem minimalno prednost Kamali.

Odgovor na objavo uporabnika
Ti povem, 04.11.2024 ob 13:16

Bojim se, da bo Kamala. Navijam sicer za Trumpa.

:LOL

Trump, privoščim mu zasluženo zmago!

Dabogda se amerika zavlekla v vojno in se razdelila na vsaj dva dela !! NAj že enkrat mal plačajo sranja, ki jih delajo po svetu ! Boli me kurac, kdo je ! Vsak bo nadaljeval vojne, ker hočejo samo denar in dobrine ki niso v njihovi lasti ! Zločinksa, zlobna, v povprečju revan, trash, zabita, ubijalska država….koliko je bilo vseh žrtev amerike od leta 1945? Mislim de so tam tam s Hitlerjem…

Točno tako. Nobeden od njiju ni primeren. Republikanski kandidat bi moral biti Ron DeSantis. Zagotovo bi se našel tudi kakšen pameten kandidat pri demokratih, ne pa nesposobna Kamela.

Demokrati so se norčevali iz svojih volilcev. Na začetku so ponudili dementnega kandidata ( Bidna), potem njegovo svetovalko ( Kamalo), poden od podna.

za trumpa

Vprašanje je bilo: kdo bo zmagal, ne koga si želite, da bi zmagal.  Sta res izenačena, a bo Trump najbrž ….zmagal.:). Želela pa bi Kamalo, čeprav ni ravno neka izbira, a neprimerno boljša od Donija.

Anonimno 2640, 04.11.2024 ob 13:21

Dabogda se amerika zavlekla v vojno in se razdelila na vsaj dva dela !! NAj že enkrat mal plačajo sranja, ki jih delajo po svetu ! Boli me kurac, kdo je ! Vsak bo nadaljeval vojne, ker hočejo samo denar in dobrine ki niso v njihovi lasti ! Zločinksa, zlobna, v povprečju revan, trash, zabita, ubijalska država….koliko je bilo vseh žrtev amerike od leta 1945? Mislim de so tam tam s Hitlerjem…

VSE TO KAR SI NAPISALO in še mnogo več PIZDARIJSONAREDILI, jaz sem navijal za dr. Kenedija, ampak je imel malo podpore med ovcami in je izstopil iz tekme, tako kot povsod pošteni in inteligentni ljudje nimajo šans.

Trump, privoscim, ker je edino upanje za ta nori svet, ki ga je zapustil senilni Biden.

Zmagala bo Kamala, kar je obenem tudi moja izbira.

Itak da Haris, ampak Trump ne bo priznal poraza. Je kot 3letni cepetalček, če ne dobi kar hoče pa joka.

Anonimno 5807, 04.11.2024 ob 13:37

Itak da Haris, ampak Trump ne bo priznal poraza. Je kot 3letni cepetalček, če ne dobi kar hoče pa joka.

če bo zmagala hudičevka ki jo podpira kabala, bo vojna, kar bo edino zadoščenje po vseh letih goljufij kabale. Trump ni plačanec kabale, zato se ga bojijo in ga označujejo za nacista, in bebčka, boste že videli kaj bo naredil….

Verjetno Harris. Mi je pa Trump vedno zanimiv za predsednika, ker ne podlega omrežjem. Zato mi je, kljub nekaterim vrednotam, nasprotnim mojim (splav, zidovi na mejah…), povsem sprejemljiv za predsednika ZDA. Pa še za Evropo mu dol visi, kar mi je pa sploh všeč. Evropa je naša in se nimajo ZDA kaj vtikati vanjo.

Zmagal bo Trump, a bo kmalu imel neke težave ovire. Če bo to res, vam od jutri naprej zaracunavam napoved prihodnosti 😁, nič več đabe.

grrrrrr, 04.11.2024 ob 13:43

če bo zmagala hudičevka ki jo podpira kabala, bo vojna, kar bo edino zadoščenje po vseh letih goljufij kabale. Trump ni plačanec kabale, zato se ga bojijo in ga označujejo za nacista, in bebčka, boste že videli kaj bo naredil….

Pa od kje vam ta laž da Trimp ni pod židovskim vplivom? Dej povej nam no od kje? Mate res nikakav spomin? Res ne znate poiskat pravih info? Smešni ste s temi neumnimi pravljicami.

V ZDA so demokrati in republikanci na strani židovskega lobija.

Anonimno 3245, 04.11.2024 ob 14:05

V ZDA so demokrati in republikanci na strani židovskega lobija.

a tako kot v Sloveniji levica in desnica, pravzaprav cela EU- vsi za za žide. vsi se jih bojijo, LE ZAKAJ- VPRAŠAJTE SE ZAKAJ IMAJO ŽIDI TAK VPLIV, me prav zanima kaj boste napisali

grrrrrr, 04.11.2024 ob 14:08

a tako kot v Sloveniji levica in desnica, pravzaprav cela EU- vsi za za žide. vsi se jih bojijo, LE ZAKAJ- VPRAŠAJTE SE ZAKAJ IMAJO ŽIDI TAK VPLIV, me prav zanima kaj boste napisali

A ti rad toplo vodo odkrivaš?

Kamala: odprte meje – vec ilegalnih migrantov – se vec migrantov v prvi fazi nastanjenih po hotelih na stroske davkoplacevalcev – v naslednji fazi vecje povprasevanje po stanovanjih – cene stanovanj in his grejo v nebo – postanejo nedostopna vsem mlajsim generacijam, ki se nimajo svojega doma

odprte meje – vec ilegalnih mgrantov – vecji pritisk na zdravstvo – visje cene zdravnikov in zdravil – visje cene zdravstvenega zavarovanja – se vec ljudi ostane brez zdravstvenega zavarovanja, ker si ga ne morejo privosciti

odprte meje – vec nasilja – vec droge – vec odvisnikov – vec brezdomcev

odprte meje – vec delovne sile na crno – nizja urna postavka za delo – place za fizicne delavce stagnirajo – vec rvscine

odprte meje – vecje povprasevanje po hrani – visje cene za hrano

Zanimivo je tudi, da se vse vrti okoli splava, dejstva, da v ZDA umre najvec porodnic v vseh razvitih drzavah pa nihce ne omenja.

Z ponarejenimi glasovnici kamala,m če bo pa vse poštevo pa trump. pa še nekaj ne verjemite našim medijem, to kar pišejo sploh ni res. odprite oči.

Čist vseeno je kdo zmaga,bojna je neizbežna.Zlo se preveč razmnožile in vedno je posledica vojna,čiščenje,to vam že zgodovina pove.

moje mnenje, 04.11.2024 ob 15:05

Z ponarejenimi glasovnici kamala,m če bo pa vse poštevo pa trump. pa še nekaj ne verjemite našim medijem, to kar pišejo sploh ni res. odprite oči.

Kaj pa takega pišejo naši mediji?

New Report

Close