Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutri :. kamala, ali trump…kdo bo zmagal?

jutri :. kamala, ali trump…kdo bo zmagal?

Odgovor na objavo uporabnika
nič ne dajemo, 04.11.2024 ob 18:21

vedeževalec Blaž, 04.11.2024 ob 15:51

Povejte…hitro!!!…bum bum…zmagal bo Tramp! Če ne, pa Kamala! Naslednji…..!

Ta vedeževalec je napovedal Kamalo. Upam, da se je zmotil.

ZA TEBE Z NICKOM  ‘NIČ NE DAJEMO. ‘

Ni res.

Vedeževalec BLAŽ je s kartami napovedal TRUMPA.

Potem je pa rekel, da mu njegova intuicija pravi, da bo ženska, da bo KAMALA, ampak, da pa karte kažejo TRUMPA

Po mojem in bojim se, da bo zmagala Kamala. Bi se pa bala tudi, če Trupeta zmaga. Pa ne zato, ker tk oranžnega človeka še nisem videla.

Če Trump ne bo zmagal, zna biti huda štala! In to upravičeno, ker mu bodo (spet) ukradli volitve! Sranje bo, lahko celo državljanska vojna v Ameriki.

Če zmaga Trump, bo gotovo vojna v Evropi. Putina bomo imeli na vratih!!! Če bo zmagala Kamala, bo prav tako vojna s Putinom, ampak malo kasneje, ko bo EU za Ukrajino zmetala že ves denar. Revni bomo, lačni tudi, zaradi tega kurca Zelenskega. Kaj kurca imamo mi z Ukrajino, da smo si nakopali Putina za vrat??!!! Naši voditelji so eni kreteni!!!!!

So eno staro, ki je volila Trumpa, vprašali kaj misli o volitvah in je rekla, če ne zmaga Trump, bo zagotovo državljanska vojna v ZDA.

Anonimno prestrašeno, 05.11.2024 ob 15:54

Če Trump ne bo zmagal, zna biti huda štala! In to upravičeno, ker mu bodo (spet) ukradli volitve! Sranje bo, lahko celo državljanska vojna v Ameriki.

Če zmaga Trump, bo gotovo vojna v Evropi. Putina bomo imeli na vratih!!! Če bo zmagala Kamala, bo prav tako vojna s Putinom, ampak malo kasneje, ko bo EU za Ukrajino zmetala že ves denar. Revni bomo, lačni tudi, zaradi tega kurca Zelenskega. Kaj kurca imamo mi z Ukrajino, da smo si nakopali Putina za vrat??!!! Naši voditelji so eni kreteni!!!!!

Denar in orožje, EU bo brez orožja za obrambo. Najbolj bodo nastradale države EU, ki ne proizvajajo orožja. Lahko nas res skrbi.

Po moje 05.11.2024 ob 12:31 zadnji odgovor 05.11.2024 ob 13:16

Tranzitni Uran je samo 2 * stran od vrha Trumpove 10. hiše.  To pomeni, da bo Trump izgubil. Panika.

Kamala bo zmagala, ker se ji tranzitni Jupiter približuje 10. hiši. Čast.

Tudi če bi Trump dobil, bo moral čez tedne odstopiti in pride Kamala.

Kako ves, da se v Kamalini karti Jupiter priblizuje 9. hisi? Kot vem cas njenega rojstva ni znan.

Idiot ali ne veš koliko kmetijskih zemljišč dobi EU, ko si bo priključila Ukrajino. Pa še ukrajinske migrante bomo imeli, ki so Evropejci namesto migrantov iz muslimanskih držav.

Rusijo je treba poraziti in spraviti na beraško palico.

Treba je tvegati, da bo EU močnejša.

New Report

Close